Zo kom je in je kracht als ondernemer

Als ondernemer ben ik dankbaar dat ik al heel wat obstakels zelf heb doorlopen en ook heb doorbroken in blokkerende gedachtes en gevoelens, zodat ik als ervaren coach hier een krachtige bijdrage in kan leveren voor jou als ondernemer. En via deze inspiratieblog je ook weer meer ruimte kan geven door zelf af te rekenen met je blokkades zoals ik dit ook met één van mijn fijne klanten heb gedaan tijdens een coachingconsult.

Positief naar geld kijken

Mijn klant was even ‘vergeten’ hoe snel ze weer in verval raakte met haar oude gedragingen en gedachtes rondom geld, doordat ze hier niet bewust mee verder was gegaan. Samen keken we naar welke blokkerende en belemmerende gedachtes, conclusies en oordelen ze had op geld uitgeven en ontvangen via haar bedrijf. We hebben een krachtige start gemaakt door deze eenvoudig en diep werkend te veranderen via ‘gouden werkmethodes’ die ik tijdens consulten toepas, zodat er veel meer ruimte en vrijheid kwam om vanuit een positievere bijdrage naar geld te gaan kijken. Zo kon ze kiezen voor de gewenste afstemming op geld waar ze zich wel fijn bij voelt en waardoor geld haar leven makkelijker instroomt. En dat heeft ze gevoeld, tranen stroomden over haar wangen van dankbaarheid.

Blijvend verantwoordelijkheid nemen

Maar ze was, eenmaal terug in haar bedrijf, even ‘vergeten’ de blijvende verantwoordelijkheid hiervoor te nemen door zichzelf af te blijven stemmen op gewenste gedachtes en gevoelens rondom geld. En ja, toen was daar weer het verval in oude patronen die ze juist zo graag achter zich wilde laten. En toen we het er over hadden wist ze heel goed welke afstemming ze was ‘vergeten’: de kracht van positieve herhaling!

De kracht van positieve herhaling

Er zijn een aantal krachtige diepwerkende herhalingen belangrijk hierin, elke dag weer opnieuw:
– Geef jezelf bewust complimentjes hoe goed je al bezig bent. Schrijf dit evt op.
– Stem je af met positieve gedachtes en gevoelens hoe je je wilt voelen in je eigen praktijk/ bedrijf. En schrijf dit ook op als dit fijn werkt voor jou.
– Wees lief voor jezelf, het is een helingsproces.
– Geef jezelf de tijd en maak tijd vrij voor deze afstemming.
– Zet stapjes vooruit naar jou verlangen.
– Geniet van elk stap die je neemt, hoe klein of groot dan ook.
– Blijf krachtige zinnen herhalen voor jezelf alsof het al jouw werkelijkheid is.

Voorbeelden van krachtige zinnen

* Ik ben het waard om veel geld te verdienen.
* Ik hou van geld en geld houd van mij.
* Geld is veilig bij mij en ik ben veilig bij geld.
* Ik kan altijd al mijn rekeningen betalen binnen de betalingstermijn.
* Aan het einde van de maand houd ik altijd geld over.
* Ik vind het fijn om geld uit te geven en geld te ontvangen voor mijzelf.
* Geld is een energie. Er is altijd geld voor mij.
* Geld komt van alle kanten naar mij toe.

Stappen vooruit

Merk je voor jezelf waar jouw uitdagingen zitten in de kracht van herhaling? Bij deze heb ik je graag weer even wakker geschud en je op weg geholpen gebruik te maken van de kracht van herhaling zodat je vanuit afgestemde gedachtes weer mooie stappen vooruit maakt en je wel het geld kan verdienen waar je naar verlangt en wat je ook heel erg verdient hebt!

Gratis gesprek om als sprankelend mens te ondernemen

Ongetwijfeld kom je als ondernemer ook uitdagingen tegen die je zelf niet zo effectief en eenvoudig veranderd krijgt als je zou willen. Graag geef ik jou mijn waardevolle inzichten van twintig jaar professioneel mindset werk en coaching en als ondernemer mee. ‘Hoe’ je nu deze tegenwerkingen vrij laat en ‘hoe’ je echt contact maakt en houd met je verlangens om sprankelend als mens te ondernemen! Daarom heb ik de mogelijkheid voor je om gratis gebruik te maken van het coachingsgesprek om ‘voorbij te gaan aan je blokkerende gedachtes & gevoelens’ en geef ik je meteen 2 gouden tips. Hier, viamanon.nl/gratis-gesprek/, kan je je aanmelden voor dit gesprek.

Miniworkshop vrijdag 22 juni

Maak de weg in jezelf als ondernemer vrij voor stralend succes. Dit is dé workshop waar je, bijna gratis voor maar € 27,- , heengaat als je er klaar mee bent dat je toch geregeld als ondernemer weer in die vicieuze cirkel van blokkades terecht komt. Hier, viamanon.nl, vind je meer info over de mini workshop en kan je je aanmelden.

Liefs,
Manon

P.S. Ik ben graag zichtbaar via o.a. inspirerende blogs, workshops, trainingen, 1 op 1 coaching en nog veel meer om een bijdrage te zijn in krachtige en diepwerkende veranderingen voor jou als ondernemer! Zodat je vanuit plezier en vertrouwen ondernemer bent en super magische waarde deelt tegen een magische betaling.

Via mijn FB pagina Via Manon kan je mij ook volgen natuurlijk.
facebook.com/ViaManon/

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *