Wat betekent zelfliefde voor jou?

Zelfliefde is voor mij altijd een beladen thema in mijn leven geweest. Ik had de neiging om de kameleon te zijn in het leven van een ander. De energie van velen aanvoelen is iets moois als je het op de juiste manier inzet. Ik heb het alleen jaren helemaal verkeerd ingezet.

Intuïtie

Ik werd de redder van velen. Ik voelde perfect wat zij wilden en nodig hadden, maar wat wilde ik? Dat was eigenlijk niet van belang. Ik ging er vol in en met oogkleppen op. Die ander had mij nodig. Tot ik leeg was en zelf weer terug bij af. Intuïtie is een prachtige tool, de meest krachtige in mijn leven. Krachtig en magisch! Vanuit zelfliefde durf ik deze tool nu ook voor mezelf in te zetten. En dan wordt het echt magisch, vol ongekende mogelijkheden! Vanuit zelfliefde schep je de ruimte voor het leven van jouw persoonlijke perfecte plaatje.

Perfecte plaatje

Vandaag de dag is alles maakbaar. Iedereen is gericht op jezelf zijn en leven volgens het perfecte plaatje. Maar weet jij wel wie je echt bent? Weet je überhaupt wat jouw perfecte plaatje is? Wat als het standaard perfecte plaatje jou niet gelukkig maakt? Waarom ren je er dan nog zo hard naar toe? Wat is er voor nodig om uit de race van het leven te stappen en te gaan voor jouw persoonlijke succesvolle race? Zelfliefde is het antwoord. Jouw intuïtie inzetten voor jezelf. Niet vanuit egoïsme, maar vanuit de liefde voor jezelf.

In samenwerking met het universum

Alleen door krachtig jezelf te zijn, kun jij jouw meest mooie bijdrage voor de wereld zijn. Vanuit het licht in jezelf steek jij succesvol alle lichtjes om je heen aan. Moeiteloos en zonder er hard aan te moeten trekken. Zelfliefde betekent voor mij continu in mezelf durven voelen wat ik wil. Wat wil ik vandaag? Waar wil ik naartoe privé en met mijn bedrijf? Wat mag er door mij heen ontstaan? Niet enkel vanuit mijn hoofd, maar vanuit samenwerking met het Universum. En vanuit deze verbinding maak je keuzes.

De basis

Vanuit liefde voor jezelf begin je stappen te zetten. Niet altijd logisch voor je hoofd, maar wel zo liefdevol voor jezelf en daarmee ook voor de ander. Kun jij jezelf alles geven wat jij wilt?Durf jij hier steeds weer voor te kiezen? Voorbij te gaan aan je hoofd en beperkende gedachten, oude patronen en oordelen. Voel eens wat vaker wat er in jou gebeurt wanneer je een bepaalde keuze maakt. Voel hoe jouw lijf reageert. Voelt het licht of zwaar voor jou? Liefde voor jezelf is de basis voor alles. Jezelf alles durven geven wat jij nodig hebt, trekt meer van hetzelfde aan. Je mag jouw intuïtie in eerste plaats voor jezelf inzetten.

Magische energie

Iedereen heeft een eigen innerlijke stem. Deze is er voor jou en is jouw persoonlijke richtingaanwijzer. Gebruik deze ook in eerste plaats voor jezelf! Een ander draait vanzelf mee door de magische energie die jij neerzet. En soms maak je vanuit jouw innerlijke stem keuzes die niet iedereen zal begrijpen. So be it! Jij bent jij en jij bent hier met een unieke reden. Jouw pad kruist soms de weg van een ander, maar niemand heeft jouw unieke pad. Niemand is hier op aarde enkel en alleen voor een ander. Durf stukjes alleen te lopen. Vol vertrouwen en met je rug recht. Geef jezelf alles wat jij nodig hebt en je trekt moeiteloos aan wat past bij jou.

Durf te vertrouwen

Het is misschien niet altijd makkelijk, maar dit is altijd enkel voordat je een beslissing neemt. Zodra jij durft te kiezen, valt de eventuele last van jouw schouders. Je wordt altijd beloond. Het Universum draagt en verzorgt je altijd. Durf hierop te vertrouwen. Onderzoek wat er in jouw realiteit gebeurd en vraag jezelf af of het een bijdrage voor je leven is. Lift het je omhoog of kost het enkel energie?

Gun het jezelf

Doe meer van wat licht voelt voor jou. Gun jezelf een superduper fantastisch leven. Onderzoek jouw gedachten en patronen en pas ze waar nodig aan als het niet langer bijdraagt aan jouw mooiste leven. Iedereen wil vandaag de dag dat droomleven, krachtig jezelf zijn… maar ben jij ook bereid jezelf dit te geven? Maak krachtige keuzes vanuit jouw innerlijke stem en voor de liefde in jezelf. Ook jij bent dat droomleven waard. Gun het jezelf, iedere dag opnieuw!

————————————————————————————————————

★Tot 16 maart een tientje Early Bird korting!★

Op 22 april vind alweer de vierde Shine! Circle Sessie plaats. Het thema is: ontdek jouw passie! We gaan een dag lang de diepte in met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Tot 16 maart as is er een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *