Waardevolle tips voor een gelukkig nieuw jaar!

Daar lig ik dan op de bank met griep. Nog even extra hard gewerkt de laatste weken. Vroege kerstdiners afgewerkt. Verjaardagen, hoe verzin je het in december. Alles met een grote lach. Want wat ben ik dankbaar voor mijn leven en alles en iedereen die erin zit. Niks zou ik veranderen. Maar nu ben ik moe. Samen met een heleboel anderen. Tijd voor introspectie. Tijd voor even niks. Tijd voor bezinning.

Flow

Net zoals de bomen hun blaadjes loslaten en zich terugtrekken, geldt dat ook voor ons. Mijn lichaam protesteert aan alle kanten dus ik ga maar luisteren. Dus dekentje op de bank en uitzieken. In het nieuwe jaar wachten weer nieuwe kansen en mogelijkheden. Mijn energie laat nu te wensen over en dus kan ik het niet goed overzien. Ik word als vanzelf naar het hier en nu gebracht, kan even niet verder denken. En geef me er aan over. Wat heerlijk dat dat kan. Het enige wat echt bestaat, de rest is een illusie. Ik ga wel zien waar de weg me brengt in het nieuwe jaar. Mijn intenties zijn puur ingezet in het universum en nu vertrouwen dat alles loopt zoals het gaat. Dat heet: go with the flow.

Vertrouwen

Ook als plannen eindigen in de prullenmand is daar een reden voor. Of je zet door, of je weet dat er een andere intentie om de hoek zal komen. Vertrouwen is de key! Pas als je ervaart hoe het voelt weet je of je op de goede weg zit. Stel je voor: dit pad is heel breed en er gebeuren steeds dingen die onverwacht zijn en uit hoeken komen die je zelf nooit had bedacht. Dat maakt het zo spannend en geeft je het gevoel dat je leeft!

Opstaan

En natuurlijk ga je ook een paar keer volledig plat. En wat doe je dan? Je krabbelt weer op, in liefde en humor naar jezelf. Je zegt “AUW” voor zolang als nodig. Je staat stijf weer op, klopt je kleren uit, je recht je rug, bosten vooruit en doet een stap! Het hoeven geen grote stappen te zijn. Kleine zijn prima. Zeker als je geschrokken of bang bent. Maar je weet: angsten maken we in onze mind en zijn een illusie. Het is een truc van het ego opdat we hem niet vergeten. Dus geef het ego een opdracht zodat hij even bezig is. Bijvoorbeeld een ademhalingsoefening. Dan stoppen je gedachten en je angsten. En intussen kun jij je stapje zetten naar waar je wilt zijn.

Tips voor in het nieuwe jaar


Tip 1: Visualiseer waar je jezelf wilt zien en doe alsof het zo is
In visualisaties kan alles dus maak het groot. Zo groot als je lichaam, de kamer, het huis, de straat. Jij kan dit!! Zo specifiek mogelijk. En dan laat je het gaan. Het universum werkt om de dingen die bij je passen op je pad te brengen.

Tip 2: Ga bewust met jezelf
Van opstaan tot naar bed gaan. Visualiseer dat je een waxinelichtje op je hand hebt wat brand. Dat is het vuurtje in jezelf. Jouw vonk. Loop er de hele dag mee rond. Kijk waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Dus wat houdt het vuur brandend en wat dooft het? Schrijf dat op. Je ziet op die manier heel snel waar je energie lekt. Focus op wat je energie geeft.

Tip 3: Wees in het hier en nu
Kijk naar je kerstboom en concentreer je op de lichtjes. Kijk naar je kind die aan het schilderen is. Eet heel rustig je broodje of eet nog een oliebol en proef wat je eet. Geniet van de muziek die je hoort en zak er even in weg. Stop met rennen en geniet van wat je ook maar om je heen hebt. En geef je zelf een schouderklopje. Genieten van momenten maakt dat je geluksgevoel en je energie omhoog gaan en je meer dankbaarheid voelt voor dat wat je om je heen hebt.

EEN GELUKKIG 2018!

Liefs Marion

————————————————————————————————————

★ Early Bird Actie tot 8 januari!★


Wil je ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van o.a. Tijn Touber, Joke Oosters, Sara Hermanides en Sven Goedbloed

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

Shine Circle Sessie 4-2-18: leven vanuit intuïtie en vertrouwen
In deze video’s vertellen Tijn Touber, Sara Hermanides, Sven Goedbloed wat zij verstaan onder intuïtie en vertrouwen en wat zij gaan doen tijdens de dag.Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *