Volop genieten van de schoonheid van het leven

De zomer is voor mij de meest bruisende tijd van het jaar. Een tijd waarin ik verlang naar vakantie, luie momenten in de tuin met een boek en bloembakken vullen met geraniums in de mooiste kleuren van de regenboog. We zeilen, fietsen, kamperen en vertoeven hele dagen op het strand totdat we de zon in zee zien zakken.

Optimaal genieten

We drinken rosé, eten rijk gevulde salades en verse vis en worden gulzig van het overvloedige, verse fruit wat ons overal wordt aangeboden. De zomer is voor mij een tijd van overvloed, van harmonie in veelvoud en van optimaal genieten met z’n allen of alleen. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, de zomer geeft ons allemaal positieve energie, vitaliteit en vrolijkheid en laat ons de ruimte om volop te genieten van kleine dingen en momenten die ons gelukkig maken.

De schoonheid van de wereld

En jij, hoe ervaar jij de zomer? Open je je ogen nog wel eens voor de schoonheid van de wereld en de kleine dingen die dagelijks op je weg komen? Of zie je ze niet meer, onthoud je ze niet meer of schenk je er gewoon geen aandacht meer aan omdat je te druk bent met al het andere wat jouw aandacht vraagt? Neem je nog wel eens tijd voor een wandeling, een fietstocht of gewoon een moment dat je even stilstaat, om je heenkijkt en je bewust bent van alles wat je om je heen ziet gebeuren?

Er even bij stilstaan

Je zult versteld staan hoe kleine dingen en momenten je laten genieten als je er wat meer tijd voor zou nemen om hier even bij stil te staan. Wat denk je van het geluid van zingende vogels wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, de heerlijke geur van een vers gezet kopje koffie, het schitteren van dauwdruppels in het gras of gewoon iemand die je onderweg tegenkomt, die naar je glimlacht en echt even de tijd neemt om naar je te luisteren. Wat denk je van simpelweg mijmeren in een luie stoel op een schaduwrijke plek in de tuin, vlinders en libellen die langs vliegen of een warme, zachte zomerbries die je gezicht streelt.

Ontzettend gelukkig

De geur van vers gebakken brood, kinderen spelend in een zwembad, een romantische wandeling op het strand, zwoele zomeravonden op een terras, verse aardbeien met slagroom en een compliment dat je spontaan van iemand krijgt. Zo zijn er nog veel van die kleine dingen en momenten waar we vaak aan voorbijgaan zonder ons te realiseren dat dit van die momenten en dingen zijn die ons, zomaar even, ontzettend gelukkig kunnen maken.

Een prachtige herinnering

Ik wens je een fantastische zomer, vol positiviteit, vitaliteit en verwondering, in harmonie, alleen of met elkaar, gevuld met de allermooiste dingen en momenten die jou gelukkig maken en een prachtige herinnering zullen zijn.

Liefs, Agnes
 

————————————————————————————————————

★ Save the Date Early Birds ★


Op zondag 1 oktober as. vindt in Amsterdam de volgende Shine! Circle Sessie plaats! We hebben weer een geweldig programma met als thema: Naar meer Zelfliefde!

We gaan actief aan de slag met dit onderwerp en gastspreker Jan Geurtz geeft een interactieve lezing.

Ook werken de volgende coaches en trainers mee aan de dag: Deborah van Aelst (van de dagelijkse Dagenergie), Marjolein Fletterman, Ester de Vos en Caroline Laan (initiatiefnemer)

Wil jij dus een dag lang geïnspireerd worden en aan de slag met dit onderwerp?

Tot 3 september as. koop je jouw Early Bird ticket tegen een tientje korting.

Meet you in de Circle ladies!


Ga voor programma info en ticketverkoop naar:

shine-circle-sessie-1-oktober-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *