Verloren passie

Plots verbrak ik de verbinding met mijn hart. Daar waar mijn hoofd en lijf aanwezig waren bij fijne mensen en creatieve ontwikkelingen, drukte ik mijzelf uit. Ik liep op een automatische piloot achter anderen aan en verschool mij in hun schaduw.

Als een lasso

Nu ik anderen gezien en gehoord had met dezelfde passie, vond ik dat er voor mij geen plaats was. Mensen die mij konden omarmen en opnemen stonden letterlijk voor me, maar mijn onzekerheid ving mij als een lasso en trok me er van weg. In één avond was mijn passie veranderd in een verlepte bloem, haar aarde droog en de blaadjes bruin bevlekt.

Weg van mijn hart

Een gietertje stond ernaast, haar voeden en tot bloei laten komen was nauwelijks werk. Toch draaide ik mij om en liep er van weg. Weg van mijn hart en mijn verlangens.

Ik en mijn passie

In de weken en maanden die volgde schuurde het touw van de lasso dieper in mijn huid. Gehoor geven aan mijn innerlijke strijd zorgde voor een ontsnapping. Door de adrenaline die er vrij kwam voelde ik mijn hart weer bonzen. Haar kloppende geluid bracht mij terug, daar naar de plek in mijn lijf waar ik en mijn passie ooit zijn ontstaan.

Onlosmakelijk verbonden

Ik zie nu in dat zij en ik onlosmakelijk verbonden zijn. Mijn passie en ik horen bij elkaar. Wij verdienen allebei een plek in deze wereld om gezien te worden.

Lfs Lotte

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *