Vanuit ontspanning en vertrouwen ondernemen

Heerlijk is het om de controle in mijn bedrijf meer los te laten. Maar dat is lange tijd niet zo geweest. Tot in detail hield ik veel in controle vast omdat ik dacht hiermee ook invloed te hebben op de uitkomst. En ja, ik had invloed, maar deze was vaak krampachtig waardoor de stroom van klanten en geld niet was waar ik naar verlangde.

Controlefreak

Hoe zou het zijn voor jou om de behoefte in je business alles onder controle te houden meer los te laten? Waardoor de energie zich kan ontspannen en onmiddellijk datgene aantrekt wat je graag wilt. Zelf was ik heel lang een controlefreak nummer één. Meer vanuit ontspanning en vertrouwen ondernemen willen we natuurlijk allemaal. Er zaten nog zoveel conclusies, rechtlijnigheid en beperkingen in mijn gedachtes dat de flow waar ik op afstemde te veel en te vaak uit bleef.

Keuze gemaakt

Hier was ik zo klaar mee. Ik heb echt de keuze gemaakt: Wat vraagt het van mij om steeds meer uit controle de te gaan? Hoeveel meer chaos en creatieve energie kan ik toevoegen aan mijzelf en mijn bedrijf waardoor ik mij echt bevrijdt kon voelen om te kunnen ondernemen en er pure bron energie door mij heen mag stromen om te stralen met mijn bedrijf.

Erkennen en loslaten

Ik ben de uitdaging aangegaan en voel mij zo dankbaar voor al het moois wat ik nu vanuit veel meer ontspanning creëer. Waardoor de klantenstroom, het plezier en het geld veel makkelijker naar mij toe komt. Omdat ik mijn vastzittende overtuigingen als controlefreak ben gaan erkennen en gaan loslaten. Herken jij het ook dat je hier soms of heel vaak helemaal klaar mee bent? Is voor jou ook het moment om nu deze uitdaging eens echt liefdevol en krachtig aan te gaan?

Blijven organiseren

En ja, je kan daarnaast ook nog gewoon blijven organiseren in je bedrijf. Graag zelfs, wel zo handig om ook stralende strategie toe te blijven passen. En mijn to do lijstje bijvoorbeeld heeft plaatsgemaakt voor een creatielijstje, ook heel fijn. Wat vraagt het van jou om (steeds wat meer) uit controle te gaan met je business?

Reken af met de controlefreak die je bent in je business

Ik heb speciaal voor jou een super waardevolle live dag op 28 juni gecreëerd met als resultaat:

– Dat je alle inzichten en tips direct blijvend kan toepassen in je business
– Dat je vele malen sneller en makkelijker door deze controlefreak die je bent (een kleine of een grote) heen kan breken.
– Dat de energie zich ontspant en jij de klanten en de inkomsten aantrekt die jij wenst.

Super gaaf als je jezelf deze waardevolle dag cadeau doet als controlefreak die je bent. Wat voor moois kan vanuit hier verder gaan ontstaan met je business?

HIER kan je er meer over lezen.

Maak er een mooie week van!

Lieve groet,
Manon

PS:
Ik heb ook een gratis oefening voor je : Krachtige oefening naar jouw bron van succes als stralende ondernemer: Ga voorbij aan je eigen blokkades van gedachtes & gevoelens. Deze kan je HIER gratis aanvragen.

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *