Think big: sta voor je visie!

In Nederland is het niet gebruikelijk dat je met een groot verhaal of een groot idee komt. Zéker niet als vrouw. Menig keer werd ik met de nek aangekeken als ik een plan lanceerde dat te mooi leek, terwijl het voor mij zeker was dat het ging lukken. “Kom maar niet boven het maaiveld uit” of “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, waren veel gehoorde kreten. Herken je dat?

Drive

Je voelt de drive zo in jezelf dat het plan er moet komen, maar je omgeving schiet het af, waardoor jij langzaam afdruipt. Misschien was het uiteindelijk toch niet zo’n goed idee? Weg is je plan, weg is je inspiratie. Dit is wat ik moet doen! Inmiddels laat ik dat niet meer gebeuren en heb ik daar wél veel van geleerd. Ik heb geleerd dat weerstanden te weerstaan zijn als je iets nieuws bedenkt of iets gaat doen dat nog niemand doet.

Dit is het!

Toen ik erachter kwam wat mijn werkelijke grote visie is en wat ik in de wereld wil brengen, was ik meteen overtuigd: Dit is het! Dit is wat ik moet doen! Niet voor mezelf, maar omdat ik degene ben die deze klus kan klaren. Mijn dagelijkse werk vraagt van mij om uit mijn comfortzone te stappen, elke dag weer. Mijn grote visie vraagt om een leider te zijn en een pionier.

Durf te gaan staan!

Op het moment dat ik ging staan voor mijn allergrootste visie en alle consequenties die daaruit voortvloeien, werd ik gezien, zoeken mensen mij op, krijg ik klanten, moet ik mensen afwijzen die met mij willen samenwerken maar die niet passen bij mijn visie. Ik sluit geen compromissen meer. Ik bewaak mijn visie als een tijger. Wel een aaibare tijger dan…. Maar ik ben alert en sta stevig in wat ik de wereld wil vertellen. Ik voel de urgentie nu bijna elke dag om de wereld een stuk verder te helpen met mijn grote visie op een betere en nieuwe wereld.

Hoe groot is jouw visie?

Vertel jij werkelijk waar jij voor staat of laat je je leiden door wat jouw omgeving van jou vindt? Durf jij te staan voor wie jij bent, ook al lijkt jouw ideaal onhaalbaar en te groot? Durf jij jezelf nog geen leider of pionier te noemen, maar voel je dat je dat diep van binnen wel bent? Of ervaar jij jezelf al wel als leider of pionier maar ben je steeds het wiel alleen aan het uitvinden?

Carla de Ruiter

————————————————————————————————————

★ Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? ★


Wil je ook ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van verschillende gastsprekers waaronder Tijn Touber!

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

In deze video vertelt Tijn Touber wat hij die dag gaat brengen:


Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *