Shine! voor vrouwelijke ondernemers

Verkondig jouw boodschap!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer met een missie en wil je met jouw boodschap een grote groep andere vrouwen inspireren? Vind je het daarnaast fijn om jezelf, zowel zakelijk als privé, verder te ontwikkelen en een onderdeel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers om ervaringen te delen en kennis uit te wisselen? Sluit je dan aan bij het Shine! Team.

Grote groep bewuste vrouwen

Het Shine! Team maakt een onderdeel uit van Shine!, een snel groeiend vrouwenplatform op het gebied van mind- & lifestyle met maandelijks 30.000 unieke bezoekers per maand.

Ons platform wordt bezocht door ondernemende vrouwen tussen de 35 en de 55 jaar. Ondernemend staat bij Shine! voor actief in het leven staan. Het zijn bewuste, moderne vrouwen die nadenken over hun keuzes, zowel voor hen persoonlijk als ten opzichte van het grotere geheel. Ook zijn zij bezig met hun persoonlijke ontwikkeling en staan ze open voor spiritualiteit en zingeving. Het zijn vrouwen die beseffen dat innerlijke en uiterlijke schoonheid samengaan en die van ‘het goede leven’ houden.

Shine! staat voor authenticiteit, bewust leven, positiviteit, verbinding, in je kracht staan, elkaar inspireren, kennis delen, jezelf laten zien, diepgang met een vleugje glamour, spiritualiteit anno Nu

Ondernemers

Inspiratieplatform Shine!


Shine! bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Shine! Magazine: online magazine: yourdailyshine.nl met dagelijks artikelen o.g.v. persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit anno nu en bewust leven.
 • Shine! Academy: aanbod van het Shine! Team o.a. workshops, e-courses, coaching e.d. op onze website
 • Shine! Bookshop: inspirerende boeken die je verder helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Shine! Circle: een community van vrouwen die elkaar, zowel online als in real life, ontmoeten en die gezamenlijk het proces aangaan om te gaan staan voor wat ze waard zijn, door angsten aan te gaan en zichzelf te bevrijden van oude overtuigingen, waardoor ze zichzelf durven laten zien en uitkomen voor dat wat ze belangrijk vinden.


 • Facts & Figures

  Shine! bereikt inmiddels al een grote groep vrouwen. Hieronder wat feitjes.  Laat jezelf zien!

  Ben jij er klaar voor jezelf te laten zien en wil je graag met jouw boodschap een groot publiek bereiken? Dat komt dan goed uit, want Shine! biedt daartoe de volgende mogelijkheden:

  Verkondig jouw boodschap

  Bloggen

  Dé manier om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap is door het schrijven van artikelen waaruit jouw expertise blijkt. De onderwerpen die Shine! brengt zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewust leven en spiritualiteit anno nu, d.w.z. met beide voeten op de aarde. Al jouw artikelen worden geredigeerd, voorzien van kleurrijk beeld en worden gepromoot op onze Facebookpagina met ruim 11.000 volgers. Bovendien komt onder iedere blog komt jouw biografie met de verwijzing naar jouw website, Linkedin- en/of Facebookpagina.

  Call to Action

  Ook bestaat de mogelijkheid om onder jouw blogs een Call to Action te plaatsen. Zo kun je jouw aanbod direct onder de aandacht brengen bij de lezeressen en kunnen zij gelijk doorklikken naar jouw website voor meer informatie. In de praktijk blijkt dit een erg efficiënte tool.

  Promotie van jouw aanbod

  Als je een mooie workshop, training of e-course hebt ontwikkeld, dan wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk aandacht voor! Om dit te bereiken kun je jouw aanbod plaatsen in Shine! Academy.

  Je krijgt een eigen pagina op onze website waar je een uitgebreide omschrijving van jouw workshop, e-course kan plaatsen met door jou uitgekozen beeldmateriaal. De workshops in Shine! Academy zijn gerubriceerd en goed vindbaar in zoekmachines. Daarnaast wordt er naar jouw aanbod verwezen in ‘Your Weekly Shine!’, onze wekelijkse nieuwsbrief met groot bereik!

  Shine! Circle Sessies

  En omdat we naast ondernemers ook vrouwen in ontwikkeling zijn, kun je, indien je daarvoor kiest, 4 x per jaar de Shine! Circle Sessies bijwonen.

  Shine Circle

  Tijdens de Circle Sessies ga je met een groep gelijkgestemde vrouwen, een hele zondag lang, aan de hand van thema’s de diepte in om ervoor te zorgen dat je gestimuleerd wordt om, zowel zakelijk als privé, die stappen te zetten die je moet zetten om verder te komen.

  De Circle Sessies worden niet alleen bezocht door andere vrouwelijke ondernemers, maar ook door vrouwen uit de doelgroep, zodat er ook op die manier kruisbestuiving plaatsvindt. Daarbij komt dat de inhoud van de Shine! Circle Sessies, indien dit past, wordt ingevuld door de leden van het Shine! Team, zodat je ook op die manier jouw unieke talent kan laten zien aan de overige leden van de Circle.

  Thema’s die o.a. tijdens de sessies aan de orde komen zijn: in het licht gaan staan, de kracht van kwetsbaarheid, leven vanuit je hart, in contact komen met je intuïtie, hoe leef je vanuit vertrouwen, jouw relatie tot geld en manifesteren vanuit authenticiteit.

  Uitgebreide info over de Shine! Circle en de Shine! Circle sessies vind je hier.

  Shine! Team Get2Gatherings

  En last but not least organiseren we ook nog eens een aantal keer per jaar een Shine! Team Get2Gathering, een meeting exclusief voor de Shine! Teamleden. Hier kun je je netwerk uitbreiden door andere vrouwelijke ondernemers te ontmoeten. Verder zijn de meetings erop gericht om elkaar te inspireren, ondersteunen en ervaringen en kennis te delen.


  Shine! Brightpakketten

  Je kunt als Shine! teamlid kiezen uit de volgende pakketten, maar een pakket op maat is natuurlijk ook mogelijk! Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

  Shine! Brightpakketten  Geïnteresseerd?

  Spreekt dit je aan en wil je je aansluiten bij het Shine! Team?

  Stuur dan een mail en een proefblog naar redactie@yourdailyshine.nl.

  We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!