Shine! gaat met zomerreces!

Hebben jullie ook zo’n behoefte aan rust en ontspanning?

Even helemaal niets

Ik merk aan mijn energiepijl dat het tijd is voor even helemaal niets. Ik wil even niet denken aan plannen en zaken die in de toekomst liggen, me even niet met Shine! bezighouden, maar gewoon even helemaal in het ‘nu’ zijn en genieten van de zomer.

Hernieuwde inspiratie

Ik ga de komende zomerweken dan ook gebruiken om ruimte te maken voor hernieuwde inspiratie. Ik ga mezelf even de tijd gunnen dingen weer moeiteloos te laten ontstaan, te genieten van het heerlijke weer, de mensen om mij heen en alle fijne dingen die de zomer met zich meebrengt.

Geniet van de zomer!

Ik wens jullie een heel fijne zomer ladies en ontmoet jullie graag weer over een paar weken met hernieuwde Shine! ☀️

Lfs Caroline ❤️
Founder Shine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *