Shine Circle

Shine! Circle

 KENNISMAKINGSACTIE 

Betaal nu voor een single ticket 129,- p.p. en voor een duo-ticket 99,- p.p. voor een hele dag Shine! Circle.

 

Op zoek naar verdieping?

Sta jij ook op een keerpunt in je leven en wil je dingen anders gaan doen? Maar weet je nog niet goed wat en hoe je dat moet doen? 

En vind je het fijn om met een groep gelijkgestemde vrouwen, waarmee je regelmatig bij elkaar te komen om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en samen de diepte in te gaan?

Dan is het your lucky day, want vanaf nu kun je je aansluiten bij Shine! Circle.

Staan voor wat je waard bent!

Waarom Shine! Circle? Dat zal ik je uitleggen. Ik, Caroline Laan, de initiatiefneemster van Shine!, ben erachter gekomen dat veel vrouwen, mezelf daarbij niet uitgezonderd, met hetzelfde issue stoeien.

We maken onszelf kleiner dan we in werkelijkheid zijn, durven niet goed te gaan staan voor wat we waard zijn en uit te komen voor onze boodschap en voor dat wat we belangrijk vinden. Dit maakt dat we niet die stappen zetten, waarvan we voelen dat we ze zouden moeten zetten om verder te komen.

Wél in dat licht gaan staan

Waarom we dat doen? Dit heeft alles te maken met de belemmerende overtuigingen die we onder meer in onze jeugd en vanuit onze cultuur, hebben opgedaan. Deze overtuigingen hebben ervoor gezorgd dat we de angst hebben ontwikkeld om onszelf volledig te laten zien in al onze kracht én onze kwetsbaarheid.

En hoe jammer is dat!! Want hoe mooi zou het zijn als we wél in dat licht gaan staan, de krachtige vrouwen durven zijn die we zijn en dat doen wat we hier, vanuit de kern, horen te doen. Dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien!!

Wat is Shine! Circle?

Shine! Circle is een community waarin we gezamenlijk het proces aangaan om te gaan staan voor wat we waard zijn. Om boven conditioneringen uit te stijgen, onszelf te bevrijden van oude overtuigingen en patronen en onszelf te laten zien en uit te komen voor onze missie, boodschap of dat wat we wensen te bereiken.

We’re all in it together & together we have it all!

Shine! Circle biedt daarnaast een veilige omgeving waarin we gezamenlijk kunnen groeien door kennis en wijsheid te delen, elkaar te motiveren en te stimuleren om onze angsten aan te gaan, onze comfortzones te verlaten en nieuwe paden aan te leggen om tot verandering te komen. Waar we kunnen leren ons eigen leven vorm te geven op een manier die vanuit onze kern bij ons past.

Hoe we dat gaan doen?

Shine! Circle Sessies

We komen eens per kwartaal, van 10.00 tot 17.00 uur, bij elkaar tijdens de Shine! Circle Sessies, waarbij we aan de hand van thema’s met elkaar de diepte ingaan. Onderwerpen die o.a. tijdens de Circle Sessies aan bod komen zijn:

♦ Het vergroten van jouw zelfliefde en zelfcompassie

♦ De kracht van kwetsbaarheid

♦ In contact komen met je intuïtie

♦ Hoe vind je jouw missie?

♦ Leven vanuit vertrouwen

♦ Omgaan met energie

♦ Denken in overvloed

♦ Manifesteren en creëren vanuit authenticiteit

Wat je kan verwachten?

De Shine! Circle Sessies zijn erop gericht om je te helpen naar ‘binnen’ te kijken, because that’s where the magic happens! Je leert te vertrouwen op je intuïtie en te leven vanuit vertrouwen, waardoor je beter in contact komt te staan met jouw kern en zelf leert voelen wat je nodig hebt.

That’s where the Magic happens!

Want pas als je de dingen doet die congruent zijn met je ‘authentieke’ ik, kan je bewustere keuzes maken en trek je ook dat (relaties, werk, materie) aan wat het beste bij je past en waar je echt gelukkig van wordt. Je kunt dan vanuit verbinding met jezelf je leven verder vormgeven.

Tijdens de Circle Sessies werken we plenair, maar soms ook opgedeeld in tweetallen en subgroepjes.

Saamhorigheid, vrouwenkracht en meer…

Wat je naast saamhorigheid en vrouwenkracht nog meer kan verwachten? We gaan o.a. werken met: geleide meditaties, reflectie- en visualisatieoefeningen, familieopstellingen, mindfulness, lichaams- en energiewerk en andere werkvormen. Een gevarieerd programma, waarmee je op verschillende manieren uitgedaagd wordt om verder te reiken in jezelf.

Shine! Team en gastsprekers

De inhoud van de Shine! Circle Sessies wordt vormgegeven door de leden van het Shine! Team. Gepassioneerde vrouwelijke coaches en trainers met een missie, die andere vrouwen ook daadwerkelijk iets willen brengen.

Ook kun je je laten inspireren door verschillende vrouwelijke en mannelijke gastsprekers als Hannah Cuppen, Jan Geurtz en andere inspirators. Enneh.. voor de duidelijkheid: we kunnen ons als vrouwen ook zeker laten inspireren door mannelijke sprekers met inhoud!

Gastsprekers als Hannah Cuppen, Jan Geurtz en Tijn Touber…

Shine! Circle Podium

Maar je kunt ook zelf een actieve rol spelen tijdens de Circle Sessies door op het Shine! Circle Podium jouw verhaal of ervaring te delen met de andere vrouwen. Want juist door te delen kunnen we allemaal groeien!

Ongoing inspiratie

Om ook de periode tussen de Shine! Circle Sessies met de materie bezig te zijn en jezelf te kunnen blijven motiveren en ontwikkelen is er de Shine! Circle Facebookgroep.

Hier zal je dagelijks content aangereikt krijgen, die aansluit op het thema van dat kwartaal. Je kunt daarbij denken aan reflectie- en visualitieoefeningen, geleide meditaties, maar ook inspiratievideo’s en oefeningen die je letterlijk in beweging brengen.

Feel the fear and do it anyway!

Ook zullen er in de groep regelmatig challenges worden georganiseerd, waarbij we elkaar maar vooral onszelf uitdagen om in onze grootsheid te gaan staan! Daarnaast kun je natuurlijk zelf ook je ervaringen en wijsheid delen en kunnen we elkaar motiveren en uitdagen om de volgende stap te zetten. Durf jij het aan?

Shine Circle

Wanneer, waar en wat?

De eerstkomende vier sessies vinden plaats op de volgende zondagen en hebben de volgende thema’s:

★ 25 juni 2017: In het licht staan! (Waar wil je heen?) Gastspreker: Manon Ossevoort. Het uitgebreide programma vind je hier.

★ 1 oktober 2017: Naar meer zelfliefde (Wat heb je nodig om te groeien?) Gastspreker: Jan Geurtz

★ 28 januari 2018: In contact met jouw intuïtie (Leven vanuit vertrouwen) Gastspreker: Tijn Touber

★ 22 april 2018: Ontdek jouw passie! (Manifesteren vanuit authenticiteit) Gastspreker: Hannah Cuppen

Bijzondere locatie

De sessies vinden plaats op een locatie die wel in heel direct contact staat met het Universum, namelijk het Planetarium in Amsterdam ZO! Een bijzondere plek met een heerlijk terras direct grenzend aan het Gaasperpark.

All-inclusive

De dagen zijn inclusief koffie en thee. Bovendien kun je gebruik maken van een overheerlijk healthy lunchbuffet, waarbij natuurlijk ook met speciale dieetwensen rekening wordt gehouden.

Wat Shine! Circle je brengt?

Heel veel! Wat dacht je van zelfvertrouwen, richting, focus, zelfliefde, compassie, kracht, verbinding, wijsheid, begrip, steun, evenwicht, contact met inspirerende vrouwen en bovenal veel zelfkennis.

Sounds good vind je niet?

 

Wat het je kost?

Jaartraject

Omdat we deze SoulJourney heel graag samen met jou willen maken, geven we nu een flinke korting op een jaartraject van 4 sessies. Dit is inclusief deelname aan de Facebookgroep. Je betaalt hiervoor nu geen 149,- maar 129,-  per sessie, in totaal komt dit dus op 516,- euro.

Klik hier als je je wilt aanmelden!

Nb. Mocht je een van de data niet kunnen en deel willen nemen aan drie Sessies, dan betaal je evengoed 129,- euro per Sessie (int totaal 387,-). Wil je hier gebruik van maken, stuur dan even een mail naar caroline@yourdailyshine.nl

Kennismakingsactie: duo-ticket

We hebben nu een speciaal kennismakingstarief. Kom je met z’n tweeën dan betaal je geen 139,- maar 99,- p.p per sessie! Vanzelfsprekend worden jullie dan ook lid van de Shine! Circle Facebookgroep.

Om jullie aan te melden klik je hier.

Kennismakingsactie: Single Ticket

Wil je een losse sessie bijwonen of eerst een try-out? Dat kan natuurlijk ook. Om je een keer kennis te laten maken betaal je nu geen 149,- euro maar 129,- p.p. per sessie. Hiervoor kun je 1 keer deelnemen aan de Shine! Circle Sessie en word je ook lid van de Shine! Circle Facebookgroep.

Wil je je aanmelden klik dan hier.

Nog vragen?

Wil je nadere informatie of wil je nog iets vragen? Mail ons dan op: info@yourdailyshine.nl

Lieve dames,

Ik wil niets liever dan samen met jullie dit waardevolle avontuur aangaan. Om samen met jullie oude patronen te doorbreken en die stappen te zetten die nodig zijn om onszelf in volle glorie te laten zien!

Want.. voel jij het ook? De wereld is er klaar voor, dus waar wachten we nog op!

You were born to Shine Ladies, so put yourself out there & show the World!

Ik ontmoet je heel graag in de Shine! Circle!

Liefs Caroline

Caroline Laan