Shine! Circle Sessies

Shine! Circle

Stap in jouw grootsheid!

Sta jij ook op een keerpunt in je leven en wil je dingen anders gaan doen en herken jij je in de volgende situaties?

Je hebt steeds vaker het gevoel dat je geleefd wordt en dat je leven wordt bepaald door de keuzes die je hebt gemaakt in het verleden.

Je loopt jezelf voorbij, waardoor je niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent en wat jij belangrijk vindt en wilt.

Er gebeuren dingen in je leven waarvan je je afvraagt waarom jou dit (steeds) overkomt.

Je wilt meer uit je hart gaan werken maar vraagt je af wat er bij je past.

Je voelt dat bepaalde relaties niet meer bij je passen en belemmerend werken.

Je hebt het idee dat je continu op je tenen moet lopen om aan alle verwachtingen te voldoen.Eén troost, je bent zeker niet de enige!


Ik, Caroline Laan, de initiatiefneemster van inspiratieplatform Shine, heb de missie om vrouwen, inclusief mezelf ;-), te herinneren aan onze grootsheid, waardoor we gaan staan voor wat we waard zijn en dat leven gaan leiden dat bij ons past en waar we blij van worden. Om hier een bijdrage aan te kunnen leveren, heb ik Shine! Circle opgericht.

Caroline Laan

Caroline Laan


Shine! Circle Sessies

Tijdens de Shine! Circle Sessies ga je ieder kwartaal een hele dag lang, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen, de diepte in om:

  • te ontdekken hoe je jouw patronen kunt doorbreken en de dingen anders kunt doen,
  • te onderzoeken wie je bent, wat je wilt, wat jouw drijfveren, talenten en kwaliteiten zijn, zodat je weer bewuste keuzes kan maken en je ware potentieel kunt benutten,
  • erachter te komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat je weerhoudt daarnaar te handelen,
  • elkaar te motiveren en stimuleren om die stappen te zetten die maken dat jij het leven kan gaan leiden dat bij je past!

 

Hoe zien de dagen eruit?

Je wordt geïnspireerd door verschillende gastsprekers als Jan Geurtz, Hannah Cuppen en Tijn Touber.

Actief aan de slag met verschillende werkvormen

Je wordt aan de hand genomen door een team van vrouwelijke ervaren coaches en trainers en gaat actief aan de slag met verschillende werkvormen als meditatie, visualisatie, oefeningen uit NLP en Mindfulness, maar ook familieopstellingen e.d.
Je kunt je ontwikkelen en jouw ervaringen delen in een veilige omgeving omringt door gelijkgestemde vrouwen.

Je hebt de hele dag qualitytime met jezelf (en anderen), op een mooie plek met een overheerlijke lunch

Wat Shine! Circle je brengt?

Tijdens de Shine! Circle Sessies leer je de regie over je leven in eigen hand te nemen, overzicht te krijgen en inzicht te krijgen in de keuzes die je tot nog toe hebt gemaakt. Je leert hoe je de volgende stap kunt zetten om verder te kunnen groeien.

De regie in eigen hand nemen en bewuste keuzes maken

De dagen zijn erop gericht om je te helpen naar ‘binnen’ te kijken, zodat je inzicht krijgt, weer bewuste keuzes kunt maken, je ware potentieel kunt benutten en de dingen anders kan gaan doen. Die dingen gaan doen waar jij blij van wordt en die goed bij je passen!Mascha Leeh: Ik durf weer te dromen na de Shine Circle sessie. Zo fijn om op deze manier inspiratie op te doen en ervaringen te delen. Het geeft me net weer dat zetje dat ik nodig had om de volgende stappen te nemen in mijn leven.

  

Wanneer, welk thema & wie?

Er vindt ieder kwartaal een Shine! Circle Sessie plaats. Naast bekende gastsprekers worden de dagen inhoudelijk, in wisselende samenstelling, vormgegeven door de vrouwen van het Shine! Team. Vrouwelijke coaches en trainers met een missie! De dagen duren van 10.00 tot 17.00 uur, hebben de volgende thema’s en vallen op de volgende zondagen:


Tijn Touber

Tijn Touber

★ 4 FEBRUARI ’18 THEMA: IN CONTACT MET JE INTUITIE★

 

Gastspreker Tijn Touber is onder meer auteur van verschillende bestsellers, waaronder ‘Spoedcursus Verlichting’, ‘Verlicht Leven’ en ‘Heimwee naar het Paradijs’.

Gastspreker: Tijn Touber

Tijn schrijft columns (o.a. in Happinez), interviews en verhalen en geeft bovendien regelmatig lezingen, workshops, theateroptredens, meditaties, concerten en retraites over het integreren van spiritualiteit in het dagelijks leven.Hannah cuppen

Hannah cuppen


★22 APRIL ’18 THEMA: ONTDEK JOUW PASSIE!★

Hannah Cuppen is therapeut en auteur van de boeken ‘Liefdesbang’ en ‘Liefdesroep’. In dit laatste boek beschrijft Hannah de universele werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Voor deze uitdaging stond zij zelf ook met het schrijven van haar succesvolle boek ‘Liefdesbang’.

Gastspreker: Hannah Cuppen

Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook dat wat jou uniek maakt. En dat is jouw mooiste bijdrage aan de wereld!

 


Rosanna Ramakers: Wat een prachtige dag, ik heb alle inspiraties opgeslurpt. Shine! geeft me iets waar ik al heel lang naar op zoek was, gelijkgestemden, fijne mensen en sfeer! De volgende keer kom ik zeker weer!

 


Planetarium

Waar is het en what’s for lunch?

De Shine! Circle Sessie wordt gehouden op een plek die wel in heel direct contact staat met het Universum, namelijk in Planetarium Amsterdam. Een bijzondere plek grenzend aan het Gaasperpark, dus je kunt in de pauze lekker even naar buiten. Ook is er een heerlijk terras aan het water! Het planetarium is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Voor een routebeschrijving klik je hier.

In alle opzichten een cadeau aan jezelf

Uitgebreid lunchbuffet

De dag is in alle opzichten een cadeau aan jezelf want je wordt prima verzorgd. Er is een uitgebreid gevarieerd lunchbuffet met verschillende soorten broden en beleg, een uitgebreide saladebar met diverse salade en toppings, verse huisgemaakte vegetarische soep en als kers op de taart een yoghurtbar met granola’s, muesli’s, fruit en gedroogde vruchten. Klinkt goed vind je niet?Bianca Meijners-Swaab: Ik vond het een inspirerende dag, die zowel confronterend als leerzaam was. Leuke vrouwen met een bijzonder eigen verhaal. Sessies met een lach en soms een traan, maar vooral met veel diepgang. Bijzonder om te merken hoeveel zo’n dag teweeg kan brengen.

 

Kosten voor deelname

Je kunt kiezen uit een single, duo- en trio ticket. Deze tickets kun je met meerdere vrouwen gebruiken, maar je kunt ook zelf aan meerdere dagen op verschillende data deelnemen. Hieronder vind je een overzicht van de ticketprijzen.

Single Ticket

Wil je een losse sessie bijwonen of eerst een try-out? Dat kan natuurlijk. Voor een single ticket betaal je 129,- per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Duo-ticket

Kom je met z’n tweeën of wil je zelf twee verschillende Circle dagen bijwonen dan betaal je 119,- p.p per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Trio Ticket

Kom je met z’n drieën of wil je zelf drie verschillende Circle Sessies bijwonen dan betaal je 109,- p.p. per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.


 Nb. De kosten voor persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn in veel gevallen belastingtechnisch aftrekbaar!

Nog vragen?

Wil je nadere informatie of wil je nog iets vragen? Mail ons dan op: info@yourdailyshine.nlEva Veldhoen: Tijdens de Shine! dag heb ik gezien en ervaren hoe creativiteit in combinatie met professionaliteit, lef en daadkracht, elke droom waar kan maken, hoe bizar of onrealistisch die droom ook is. Dit heeft mij niet alleen een boost, maar vooral ook de zekerheid gegeven dat ik mijn eigen droom waar kan maken. Hoe bijzonder is dat!

 

Caroline Laan

Lieve dames,

Ik wil niets liever dan samen met jullie dit waardevolle avontuur aangaan. Om samen met jullie oude patronen te doorbreken en die stappen te zetten die nodig zijn om onszelf in volle glorie te laten zien!

Want.. voel jij het ook? De wereld is er klaar voor, dus waar wachten we nog op!

You were born to Shine Ladies, so put yourself out there & show the World!

Ik ontmoet je heel graag in de Shine! Circle!

Liefs Caroline