Shine! Circle Sessies

Shine! Circle

Stap in jouw grootsheid!

Sta jij ook op een keerpunt in je leven en wil je dingen anders gaan doen en herken jij je in de volgende situaties?

Je hebt steeds vaker het gevoel dat je geleefd wordt en dat je leven wordt bepaald door de keuzes die je hebt gemaakt in het verleden.

Je loopt jezelf voorbij, waardoor je niet meer weet wie jij nu eigenlijk bent en wat jij belangrijk vindt en wilt.

Er gebeuren dingen in je leven waarvan je je afvraagt waarom jou dit (steeds) overkomt.

Je wilt meer uit je hart gaan leven en werken en vraagt je af wat er bij je past.

Je voelt dat bepaalde relaties niet meer bij je passen en belemmerend werken.

Je hebt het idee dat je continu op je tenen moet lopen om aan alle verwachtingen te voldoen.Eén troost, je bent zeker niet de enige!


Ik, Caroline Laan, de initiatiefneemster van inspiratieplatform Shine, heb de missie om vrouwen, inclusief mezelf ;-), te herinneren aan onze grootsheid, waardoor we gaan staan voor wat we waard zijn en dat leven gaan leiden dat bij ons past en waar we blij van worden. Om hier een bijdrage aan te kunnen leveren, heb ik Shine! Circle opgericht.

Caroline Laan

Caroline Laan


Shine! Circle Sessies

Tijdens de Shine! Circle Sessies ga je ieder kwartaal een hele dag lang, samen met een groep gelijkgestemde vrouwen, de diepte in om:

  • te ontdekken hoe je jouw patronen kunt doorbreken en de dingen anders kunt doen,
  • te onderzoeken wie je bent, wat je wilt, wat jouw drijfveren, talenten en kwaliteiten zijn, zodat je weer bewuste keuzes kan maken en je ware potentieel kunt benutten,
  • erachter te komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat je weerhoudt daarnaar te handelen,
  • elkaar te motiveren en stimuleren om die stappen te zetten die maken dat jij het leven kan gaan leiden dat bij je past!

 

Hoe zien de dagen eruit?

Je wordt geïnspireerd door verschillende gastsprekers als Lisette Thooft en Vera Helleman.

Actief aan de slag met verschillende werkvormen

Je wordt aan de hand genomen door een team van ervaren coaches en trainers en gaat actief aan de slag met verschillende werkvormen als meditatie, visualisatie, oefeningen uit NLP en Mindfulness, maar ook familieopstellingen e.d.

Je kunt je ontwikkelen en jouw ervaringen delen in een veilige omgeving omringt door gelijkgestemde vrouwen.

Je hebt de hele dag qualitytime met jezelf (en anderen), op een mooie plek met een overheerlijke lunch

Wat Shine! Circle je brengt?

Tijdens de Shine! Circle Sessies leer je de regie over je leven in eigen hand te nemen, overzicht te krijgen en inzicht te krijgen in de keuzes die je tot nog toe hebt gemaakt. Je leert hoe je de volgende stap kunt zetten om verder te kunnen groeien.

De regie in eigen hand nemen en bewuste keuzes maken

De dagen zijn erop gericht om je te helpen naar ‘binnen’ te kijken, zodat je inzicht krijgt, weer bewuste keuzes kunt maken, je ware potentieel kunt benutten en de dingen anders kan gaan doen. Die dingen gaan doen waar jij blij van wordt en die goed bij je passen!
Wil je de sfeer proeven? Kijk dan even naar de onderstaande impressievideo en de foto gallery onderaan deze pagina!

 

Wanneer, welk thema & wie?

Er vindt een paar keer per jaar een Shine! Circle Sessie plaats. Naast bekende gastsprekers worden de dagen inhoudelijk, in wisselende samenstelling, vormgegeven door coaches en trainers met een missie! De dagen duren van 10.00 tot 17.00 uur. De eerstvolgende Circle dag vindt plaats op:


★23 september ’18: worden wie je werkelijk bent!★

Heb jij weleens het gevoel gehad dat alles helemaal klopt en dat datgene wat je op dat moment aan het doen bent precies in lijn ligt met wie jij in de kern bent? Dat er niets meer tussen jou en jouw verlangen instaat? Dat je helemaal dat doet wat de bedoeling is? Of vind je het nog lastig om te weten hoe dat eruit ziet? Te weten wie jij werkelijk bent onder alle lagen die er in de loop der jaren over jouw essentie heen zijn gevormd?

Op zondag 23 september as. gaan we een dag lang in op onderwerpen die jou meer in contact brengen met wie jij werkelijk bent. De volgende inspirators werken mee aan de dag:


Lisette Thooft

Lisette Thooft

Lisette Thooft is een geliefd schrijfster, spreekster, lijf- en schrijfcoach. Sinds jaar en dag is zij de ‘huisfilosofe’ van het spirituele tijdschrijft Happinez. Zij is Singer-songwriter en last but not least: in opleiding tot Rebalancer.

De stappen naar innerlijke bloei

Lisette Thooft ontwikkelde een simpel stappenplan dat werkt met chi (levenskracht), handgebaren en uitspraken, waardoor je elke dag weer jezelf helemaal kunt laten doorstromen en opbloeien. In negen stappen anker je jezelf, versterk je je vertrouwen, voel je tot in de bodem dat je er mag zijn en leer je je kracht inzetten in je omgang met anderen. De oefening bekrachtigt je gevoel, je liefde en je intuïtie en geeft je elke dag weer dat broodnodige beetje extra zelfvertrouwen. Het is de basis van haar nieuwste boek: In negen stappen naar innerlijke bloei (maart 2018 bij De Boekerij).Vera Helleman

Vera Helleman


Vera Helleman

Vera Helleman is een bevlogen en inspirerend spreker en auteur van de bestseller ‘Moeiteloos jeZelf zijn’ en haar laatste boek ‘De Emotie Encyclopedie’. Sinds 2011 schrijft en spreekt Vera over de overgang van een ego gestuurd leven dat vooral gericht is op hebzucht en het veilig stellen van een ik-beeld, naar een leven met een open hart, in overeenstemming met wie je werkelijk bent en in verbinding met de wereld om je heen.

Emoties als navigatiesysteem

Vera ziet emoties als een onderdeel van ons manifestatiegereedschap. Want weet je dat iedere emotie, ook een negatieve, eigenlijk een positieve boodschap voor ons heeft? Emoties geven ons informatie die ons helpt een leven te creëren dat afgestemd is op wie we werkelijk zijn. Deze diepere essentie geeft je inzicht in hoe jij jezelf via emoties de weg wijst en hoe je daardoor jezelf en anderen beter leert begrijpen.
Caroline Laan

Caroline Laan

Caroline Laan

Caroline Laan is werkzaam als trainer/coach en is de initiatiefnemer van inspiratieplatform Shine! en de Shine! Circle Sessies. Met Shine! wil Caroline vrouwen weer in contact brengen met hun grootsheid. Ze helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. Wie ze zijn onder alle lagen die in de loop der tijd tot versluiering hebben geleidt. Want pas als we in contact staat met onze kern, kunnen we een vervullend leven gaan leiden wat bij ons past en waar we echt blij van worden. Om van daaruit weer anderen te inspireren!

Een vervullend leven leiden dat bij jou past

Tijdens de Shine! Circle Sessie deelt Caroline, aan de hand van haar persoonlijke verhaal, de grootste inzichten die zij tijdens haar Soul Journey heeft opgedaan en die hebben gemaakt dat ze steeds meer vanuit haar hart is gaan leven.

Planetarium

Waar is het en what’s for lunch?

De Shine! Circle Sessie wordt gehouden op een plek die wel in heel direct contact staat met het Universum, namelijk in Planetarium Amsterdam. Een bijzondere plek grenzend aan het Gaasperpark, dus je kunt in de pauze lekker even naar buiten. Ook is er een heerlijk terras aan het water! Het planetarium is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Voor een routebeschrijving klik je hier.

In alle opzichten een cadeau aan jezelf

Uitgebreid lunchbuffet

De dag is in alle opzichten een cadeau aan jezelf want je wordt prima verzorgd. Er is een uitgebreid gevarieerd lunchbuffet met verschillende soorten broden en beleg, een uitgebreide saladebar met diverse salade en toppings, verse huisgemaakte vegetarische soep en als kers op de taart een yoghurtbar met granola’s, muesli’s, fruit en gedroogde vruchten. Klinkt goed vind je niet?Bianca Meijners-Swaab: Ik vond het een inspirerende dag, die zowel confronterend als leerzaam was. Leuke vrouwen met een bijzonder eigen verhaal. Sessies met een lach en soms een traan, maar vooral met veel diepgang. Bijzonder om te merken hoeveel zo’n dag teweeg kan brengen.

 

Kosten voor deelname

Je kunt kiezen uit een single, duo- en trio ticket. Deze tickets kun je met meerdere vrouwen gebruiken, maar je kunt ook zelf aan meerdere dagen op verschillende data deelnemen. Klik hier voor alle data en thema’s. Hieronder een overzicht van de verschillende ticketsoorten.

Single Ticket

Wil je een losse sessie bijwonen of eerst een try-out? Dat kan natuurlijk. Voor een single ticket betaal je 129,- per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Duo-ticket

Kom je met z’n tweeën of wil je zelf twee verschillende Circle dagen bijwonen dan betaal je 119,- p.p per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Trio Ticket

Kom je met z’n drieën of wil je zelf drie verschillende Circle Sessies bijwonen dan betaal je 109,- p.p. per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Nb. De kosten voor persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn in veel gevallen belastingtechnisch aftrekbaar!

Nog vragen?

Wil je nadere informatie of wil je nog iets vragen? Mail ons dan op: info@yourdailyshine.nlRosanna Ramakers: Wat een prachtige dag, ik heb alle inspiraties opgeslurpt. Shine! geeft me iets waar ik al heel lang naar op zoek was, gelijkgestemden, fijne mensen en sfeer! De volgende keer kom ik zeker weer!

 

 

Caroline Laan

Lieve dames,

Ik wil niets liever dan samen met jullie dit waardevolle avontuur aangaan. Om samen met jullie oude patronen te doorbreken en die stappen te zetten die nodig zijn om onszelf in volle glorie te laten zien!

Want.. voel jij het ook? De wereld is er klaar voor, dus waar wachten we nog op!

You were born to Shine Ladies, so put yourself out there & show the World!

Ik ontmoet je heel graag in de Shine! Circle!

Liefs Caroline, Founder Shine!

 

Foto & video Gallery
Impressievideo SCS 25 juni ’17Impressievideo SCS 1 oktober ’17


AANMELDEN