Shine Circle Sessie 4-8: leven vanuit intuïtie en vertrouwen

Tijdens de Shine! Circle Sessie op 4 februari aanstaande gaan we een dag lang in op het thema: leven vanuit intuïtie en vertrouwen. Want wat is intuïtie, hoe herken je het en hoe houd je er, ook in de hectiek van alle dag, contact mee? Hoe komt het dat we vaak niet luisteren naar die innerlijke stem? En hoe leer je meer op jezelf en het leven te vertrouwen? Deze onderwerpen komen tijdens de dag aan de orde.

Naar je innerlijke stem leren luisteren

Je wordt geïnspireerd door gastspreker Tijn Touber, en door trainers en coaches, Sara Hermanides, Sven Goedbloed en Joke Oosters.

De dag bestaat uit een interactieve lezing en workshops waarbij we ook echt zelf actief aan de slag gaan met verschillende werkvormen. Tijdens de dag werken we plenair, maar soms ook opgedeeld in tweetallen en subgroepjes.

Jezelf beter leren kennen

De dag is erop gericht om je te helpen naar ‘binnen’ te kijken, waardoor je jezelf beter leert kennen en meer inzicht krijgt in jouw patronen en drijfveren. Je leert hoe je de volgende stap kunt zetten om verder te groeien en hoe je de dingen anders kan gaan doen. Hoe je de regie weer in eigen hand kan nemen, weer bewuste keuzes kan maken, je ware potentieel kunt benutten en dat leven kunt gaan leiden dat bij je past en waar jij blij van wordt!

Wil je een impressie van de sfeer van de dag? Kijk dan even naar onderstaande video en naar de foto gallery onderaan deze pagina!


 

 

Het Programma

Aan de Shine! Circle Sessie van 4 februari 2018 werken de volgende inspirators mee:

Tijn Touber

Tijn Touber

Tijn Touber is schrijver, inspirator en muzikant. Na zijn muzikale avontuur als oprichter van Lois Lane heeft Tijn zich helemaal toegelegd op bewustzijnsontwikkeling, waarbij hij in de leer is geweest bij verschillende verlichte meesters en veertien jaar als yogi heeft geleefd in Amsterdam. Ook is hij onder meer auteur van verschillende bestsellers, waaronder ‘Spoedcursus Verlichting’, ‘Verlicht Leven’ en ‘Heimwee naar het Paradijs’.

Tijn Touber weet als geen ander spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen

Tijn schrijft hierover columns (o.a. in Happinez), interviews en verhalen en geeft bovendien regelmatig lezingen, workshops, meditaties, concerten en retraites.

Thema lezing: in contact blijven met je intuïtie

Onlangs had Tijn een gesprek met iemand die zei: ‘Ik heb alle boekjes van de Dalai Lama uit, wat nu?’ Veel van jullie zullen zich hierin misschien herkennen. We hebben een hoop soul searching achter de rug en weten inmiddels hoe we ons innerlijk licht kunnen aanzetten. Maar… hoe houd je je lampje brandend in de hectiek van het dagelijkse leven? Hoe blijf je dicht bij jezelf? Hoe houd je een rustige geest, een warm hart en hoe blijf je in contact met je intuïtie en inspiratie?

Tijn experimenteert hier al dertig jaar mee en inspireerde onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes en festivalgangers op Lowlands om vanuit hun hoogste potentieel te leven. In zijn interactieve lezing zal Tijn ‘the best of’ van zijn tips, tricks en ervaringen delen, zodat je onder alle omstandigheden bij jezelf kunt blijven en kan blijven stralen!


Joke Oosters

Joke Oosters

De Vlaamse Joke Oosters is Trust Coach en Trainer en heeft ruim 9 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en bedrijven. Zij leert mensen te leven vanuit vertrouwen omdat ze uit eigen ervaring weet hoeveel energie, succes, synchroniciteit, overvloed en flow dit oplevert.

Joke gelooft erin dat als je je gevoel in iedere situatie écht toelaat, je ook de boodschappen begrijpt die daarbij horen, wat leidt tot inzichten en groei op alle vlakken van jouw leven.

Joke’s credo: Turn your life into a masterpiece

Tijdens de Shine! Circle Sessie deelt Joke haar visie en werkwijze met ons en leert ze je, aan de hand van een door haar ontwikkelt model, om het vertrouwen ten aanzien van jezelf, anderen, relaties, je werk en geld te herstellen en houden.

Als je vertrouwen voelt ten aanzien van deze gebieden in je leven levert dat je niet alleen meer zingeving, plezier en energie op, ook vergroot je daardoor jouw draagkracht, autonomie, verantwoordelijkheid en flexibiliteit en ervaar je tegelijkertijd meer rust en ontspanning. En zeg nou zelf.. wie wil dat nou niet!


Sara Hermanides en Sven Goedbloed

Sara Hermanides en Sven Goedbloed

Sara Hermanides en Sven Goedbloed inspireren met hun bedrijf ‘In the Heart of Change’ leiders in het bedrijfsleven om échte vernieuwing aan te gaan. In hun ‘Maan’ traject begeleiden zij vrouwelijke professionals die hun (bege)leidende rol meer diepgang willen geven.

Beide hebben zowel een zakelijke als een sjamanistische achtergrond, waarbij de kern van hun werk bestaat uit het activeren van vrouwelijke vermogens, waaronder de intuitie, in zowel vrouwen als mannen.

Sara en Sven’s motto: Get Real, life’s a miracle

Door gebruik te maken van de elementen laten Sara en Sven je tijdens de Shine! Circle Sessie in een ceremonie ervaren wat er bedoeld wordt met ‘vrouwelijke’ vermogens en kwaliteiten en wat het betekent om, in deze patriachale wereld, écht je eigen intuïtie te volgen. Er is namelijk een gegronde reden dat we vaak niet luisteren naar onze innerlijke stem. Waarom dat is en hoe je dat anders kan doen vertellen Sara en Sven je tijdens de Circle Sessie!

Caroline Laan

Caroline Laan

Initiatiefneemster & Your Host: Caroline Laan

Mijn naam is Caroline Laan, ik werk als trainer/coach en ben de initiatiefneemster van inspiratieplatform Shine! en Shine! Circle. Tijdens de Shine! Circle Sessies ben ik jullie gastvrouw en begeleid ik diverse oefeningen en meditaties.

Het is mijn missie om vrouwen (inclusief mezelf ;-)) te leren om in hun grootsheid te gaan staan. Want ik merk nog vaak dat vrouwen zich, op allerlei gebieden, kleiner maken dan ze daadwerkelijk zijn. En hoe jammer is dat.. want hoe mooi zou de wereld zijn als we wel in dat licht gaan staan en die stappen zetten waarvan we voelen dat we ze moeten zetten! Ik denk echt heeeel mooi!

Mijn motto: Feal the fear and do it anyway!

Door de oprichting van Shine! Circle wil ik hier iets aan bijdragen en hoop ik jou en vele andere vrouwen te inspireren om dat leven te gaan leiden dat bij jou past en waar jij blij van wordt!

 

Praktische informatie

We organiseren ieder kwartaal een Shine! Circle Sessie met verschillende thema’s. Meer informatie over Shine! Circle en de data en thema’s van de Shine! Circle Sessies vind je op www.shinecircle.nl.

 

Aanvang en eindtijd

De Shine! Circle Sessie is van 10.00 uur tot 17.00 uur. We hebben een vol programma, dus het is fijn als je om 10.00 uur echt in de zaal zit. Als je dus eerst even wakker wilt worden met een bakje koffie of thee, dan ben je vanaf 9.30 welkom! Houd er rekening mee dat het programma iets kan uitlopen. Na afloop kunnen we natuurlijk ook nog wat nakletsen!

 
Planetarium

Een bijzondere locatie

De Shine! Circle Sessie wordt gehouden op een plek die wel in heel direct contact staat met het Universum, namelijk het Planetarium in Amsterdam ZuidOost. Een bijzondere plek grenzend aan het Gaasperpark, dus je kunt in de pauze lekker even naar buiten. Ook is er een heerlijk terras aan het water! Het planetarium is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Voor een routebeschrijving klik je hier.

In alle opzichten een cadeau aan jezelf


Uitgebreid lunchbuffet

De dag is in alle opzichten een cadeau aan jezelf want je wordt prima verzorgd. Er is een uitgebreid gevarieerd lunchbuffet met verschillende soorten broden en beleg, een uitgebreide saladebar met diverse salade en toppings, verse huisgemaakte vegetarische soep en als kers op de taart een yoghurtbar met granola’s, muesli’s, fruit en gedroogde vruchten. Klinkt goed vind je niet?


EARLY BIRD ACTIE!

Als Early bird krijg je nu een tientje korting op je ticket! Je kunt kiezen uit een single, duo- en trio ticket.

Deze tickets kun je met meerdere vrouwen gebruiken, maar je kunt ook zelf aan meerdere Circle Sessies op verschillende data deelnemen. Klik hier voor alle data en thema’s.

Hieronder vind je een overzicht van de ticketprijzen.


Single Ticket

Wil je een losse sessie bijwonen of eerst een try-out? Dat kan natuurlijk. Voor een single ticket betaal je nu geen 129,- maar 119,- p.p. per Sessie.

Klik hier om je aan te melden.

Duo-ticket

Kom je met z’n tweeën of wil je zelf twee verschillende Circle Sessies bijwonen dan betaal je geen 119,- p.p maar 109,- per Sessie. In totaal scheelt dat 20 euro!

Klik als je met z’n tweeën komt hier om je aan te melden.

Kom je alleen naar twee verschillende sessie klik dan hier.

Trio Ticket

Kom je met z’n drieën of wil je zelf drie verschillende Circle Sessies bijwonen dan betaal je geen 109,- p.p. maar 99,- per Sessie. Dat scheelt je 30 euro.

Klik hier voor aanmelding met z’n drieën.

Wil je zelf drie verschillende bijeenkomsten bijwonen, klik dan hier.

Nb. De kosten voor persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn in veel gevallen belastingtechnisch aftrekbaar!


Nog vragen?

Wil je ons nog iets vragen of is er iets niet duidelijk? Je kunt ons altijd mailen op info@yourdailyshine.nl. Bellen kan ook op 06-46117931.


Eva Veldhoen: Tijdens de Shine! dag heb ik gezien en ervaren hoe creativiteit in combinatie met professionaliteit, lef en daadkracht, elke droom waar kan maken, hoe bizar of onrealistisch die droom ook is. Dit heeft mij niet alleen een boost, maar vooral ook de zekerheid gegeven dat ik mijn eigen droom waar kan maken. Hoe bijzonder is dat!
Bianca Meijners-Swaab: Ik vond het een inspirerende dag, die zowel confronterend als leerzaam was. Leuke vrouwen met een bijzonder eigen verhaal. Sessies met een lach en soms een traan, maar vooral met veel diepgang. Bijzonder om te merken hoeveel zo’n dag teweeg kan brengen.

Mascha Leeh: Ik durf weer te dromen na de Shine Circle sessie. Zo fijn om op deze manier inspiratie op te doen en ervaringen te delen. Het geeft me net weer dat zetje dat ik nodig had om de volgende stappen te nemen in mijn leven.


Foto & video Gallery

 

Impressievideo SCS 25 juni ’17


Impressievideo SCS 1 oktober ’17AANMELDEN SCS 4-02

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *