Shine! Circle Sessie 22 april 2018

Ontdek jouw passie

Ontdek jouw passie!

Een leven leiden dat je van binnenuit vervult. Voelen dat hetgeen je doet zin heeft en van betekenis is. Al je kwaliteiten en talenten kunnen inzetten bij dat wat je het allerliefste doet. Zonder moeite creëren en een bijdrage kunnen leveren aan het grotere geheel…

In contact met jouw unieke gave

Iedereen heeft een doel in dit leven, een unieke gave of talent dat erom vraagt om gedeeld en naar buiten gebracht te worden. Op het moment dat je in contact komt met jouw passie dan gaat het leven voor jou werken en komt alles wat je nodig hebt op je pad. Je wordt gesteund door het Universum.


Jezelf beter leren kennen

Op 22 april as gaan we een dag lang in op onderwerpen als: hoe kom je in contact met jouw passie, maar ook welke fasen en uitdagingen kom je tegen als je jouw passie gaat leven. Je wordt geïnspireerd door sprekers Hannah Cuppen, Elvira van Rijn en Caroline Laan, die het thema steeds vanuit een andere invalshoek benaderen.

Lezingen en workshops

De dag bestaat uit een interactieve lezing en workshops waarbij we ook echt zelf actief aan de slag gaan met verschillende werkvormen. Tijdens de dag werken we plenair, maar soms ook opgedeeld in tweetallen en subgroepjes. De dag is erop gericht om je te helpen naar ‘binnen’ te kijken, waardoor je jezelf beter leert kennen, de regie in eigen had kunt nemen en bewuste keuzes kunt maken


Het Programma

Aan de Shine! Circle Sessie van 22 april 2018 werken de volgende inspirators mee:

Hannah Cuppen

Hannah Cuppen

Hannah Cuppen

Hannah Cuppen is therapeut en auteur van de boeken ‘Liefdesbang’ (een bestseller) en ‘Liefdesroep’. Dit laatste boek gaat over het vinden van je bestemming in het leven, je levensvervulling: wanneer voel je wat jouw doel is, en hoe bereik je dat? Maar ook over de fasen die je doormaakt als je jouw ‘liefdesroep’ volgt.

Luister naar jouw Liefdesroep!

De liefdesroep is het verlangen van jouw ziel om gehoord te worden en je volle potentie te leven. Door alle ruis in ons leven kunnen we de roep van het hart alleen vaak niet horen. Durf jij stil te zijn en te luisteren? Het universum beloont je ervoor, want het volgen van jouw liefdesroep vormt een richtingaanwijzer naar een rijk en bezield leven.

Tijdens haar workshop gaat Hannah in op de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld!Elvira van Rijn

Elvira van Rijn

Elvira van Rijn

Elvira van Rijn is trainer en inspirator van ‘Maya wijsheid’. Nadat zij het trainersvak leerde als communicatietrainer en -adviseur in het bedrijfsleven ontwikkelde zij haar eigen methode voor bewustwording en persoonlijke groei op basis van de wijsheid van de oude Maya’s en hun Tzolkin kalender. Leven en groeien met de Maya wijsheid heeft haar geholpen om haar passie te vinden en volgen. Ze leerde het avontuur van het leven aan te gaan, trouw te zijn aan zichzelf en te vertrouwen op haar eigen kracht en wijsheid onder leuke en minder leuke omstandigheden. Elvira geeft workshops en trainingen om de Tzolkin te gebruiken als kompas voor coaching en zelf-coaching. Zij is auteur van drie Maya wijsheid boeken en co-auteur van de Maya wijsheid creatiekaarten.

Elvira’s motto: Denk met je hart!

Tijdens de Shine! Circle sessie gebruiken we de Tzolkin dagenergie om af te stemmen op jouw passie. Je laat op magische wijze de stem van je hart spreken door je eigen SoulCollage® te maken. Iedereen kan het! Nieuwsgierig? Download alvast Maya wijsheid app om de dagenergie te volgen.Caroline Laan

Caroline Laan

Caroline Laan

Caroline Laan is werkzaam als trainer/coach en is de initiatiefnemer van inspiratieplatform Shine! en de Shine! Circle Sessies. Met Shine! wil Caroline vrouwen weer in contact brengen met hun grootsheid. Ze helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. Wie ze zijn onder alle lagen die in de loop der tijd tot versluiering hebben geleidt. Want pas als we in contact staat met onze kern, kunnen we een vervullend leven gaan leiden wat bij ons past en waar we echt blij van worden. Om van daaruit weer anderen te inspireren!

Mijn motto: Feal the fear and do it anyway!

Tijdens de Shine! Circle Sessie deelt Caroline, aan de hand van haar persoonlijke verhaal, de grootste inzichten die zij tijdens haar Soul Journey heeft opgedaan en die hebben gemaakt dat ze steeds meer vanuit haar hart is gaan leven, wat uiteindelijk heeft geleid tot de overstap van de advocatuur naar de oprichting van inspiratieplatform Shine!

 


Rosanna Ramakers: Wat een prachtige dag, ik heb alle inspiraties opgeslurpt. Shine! geeft me iets waar ik al heel lang naar op zoek was, gelijkgestemden, fijne mensen en sfeer! De volgende keer kom ik zeker weer!

 

Praktische informatie

We organiseren ieder kwartaal een Shine! Circle Sessie met verschillende thema’s. Meer informatie over Shine! Circle en de data en thema’s van de Shine! Circle Sessies vind je op www.shinecircle.nl.

 

Aanvang en eindtijd

De Shine! Circle Sessie is van 10.00 uur tot 17.00 uur. We hebben een vol programma, dus het is fijn als je om 10.00 uur echt in de zaal zit. Als je dus eerst even wakker wilt worden met een bakje koffie of thee, dan ben je vanaf 9.30 welkom! Houd er rekening mee dat het programma iets kan uitlopen. Na afloop kunnen we natuurlijk ook nog wat nakletsen!

 

PlanetariumEen bijzondere locatie

De Shine! Circle Sessie wordt gehouden op een plek die wel in heel direct contact staat met het Universum, namelijk het Planetarium in Amsterdam ZuidOost. Een bijzondere plek grenzend aan het Gaasperpark, dus je kunt in de pauze lekker even naar buiten. Ook is er een heerlijk terras aan het water! Het planetarium is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Voor een routebeschrijving klik je hier.

In alle opzichten een cadeau aan jezelf

Uitgebreid lunchbuffet

De dag is in alle opzichten een cadeau aan jezelf want je wordt prima verzorgd. Er is een uitgebreid gevarieerd lunchbuffet met verschillende soorten broden en beleg, een uitgebreide saladebar met diverse salade en toppings, verse huisgemaakte vegetarische soep en als kers op de taart een yoghurtbar met granola’s, muesli’s, fruit en gedroogde vruchten. Klinkt goed vind je niet?


Kosten voor deelname

Je kunt kiezen uit een single, duo- en trio ticket. Deze tickets kun je met meerdere vrouwen gebruiken, maar je kunt ook zelf aan meerdere dagen op verschillende data deelnemen. Klik hier voor alle data en thema’s. Hieronder een overzicht van de verschillende ticketsoorten.

Single Ticket

Wil je een losse sessie bijwonen of eerst een try-out? Dat kan natuurlijk. Voor een single ticket betaal je 129,- per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Duo-ticket

Kom je met z’n tweeën of wil je zelf twee verschillende Circle dagen bijwonen dan betaal je 119,- p.p per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Trio Ticket

Kom je met z’n drieën of wil je zelf drie verschillende Circle Sessies bijwonen dan betaal je 109,- p.p. per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Nb. De kosten voor persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn in veel gevallen belastingtechnisch aftrekbaar!

Nog vragen?

Wil je nadere informatie of wil je nog iets vragen? Mail ons dan op: info@yourdailyshine.nlBianca Meijners-Swaab: Ik vond het een inspirerende dag, die zowel confronterend als leerzaam was. Leuke vrouwen met een bijzonder eigen verhaal. Sessies met een lach en soms een traan, maar vooral met veel diepgang. Bijzonder om te merken hoeveel zo’n dag teweeg kan brengen.

  

Foto & video Gallery
Impressievideo SCS 25 juni ’17Impressievideo SCS 1 oktober ’17


AANMELDEN