Shine! Circle Sessie 1 oktober 2017

★Thema: naar meer zelfliefde!★


Van onszelf houden blijkt het meest moeilijke wat er is. Door ons verleden en de ervaringen die we hebben opgedaan zijn we massaal gaan geloven dat we, om maar eens wat bekende overtuigingen te noemen, niet goed genoeg zijn en het niet waard zijn.

The perfect picture

We hebben onszelf wijsgemaakt dat we alleen waardevol zijn als we aan bepaalde voorwaarden voldoen. ‘Als ik nou maar… succesvol, slank, behulpzaam, intelligent, perfect and so on… genoeg ben, dan voldoe ik aan het plaatje en pas dan ben ik gelukkig!’


Het recept?

Maar helaas is niets minder waar. In de loop der tijd komen we er namelijk achter dat dit streven naar externe bevestiging helemaal niet leidt tot de voldoening waar we op hopen. Sterker nog. Als we het een hebben bereikt, staat er gelijk weer een nieuw doel op de agenda, omdat de verwachte gelukzaligheid uitblijft of slechts van korte duur is. Dit kost bergen energie en maakt zeker niet dat we gelukkiger worden.

Het uit jezelf halen!

Vaak is dit het teken dat we nogal ver bij onszelf vandaan staan. Want in de kern zijn we allemaal perfect en waardevol. In de kern zijn we alleen maar liefde, alleen zijn we dit massaal vergeten en weten we niet meer hoe we hier toegang tot krijgen. En hoe jammer is dat, want hoe fijn zou het zijn als we onszelf volledig zouden accepteren met onze mooie, maar ook ons schaduwkanten. Niet meer de bevestiging van anderen nodig hebben om ons goed te voelen, maar alles uit onszelf zouden kunnen halen? Heel fijn denk je niet?


Hoe ziet de Shine! Circle Sessie eruit?

Tijdens de Shine! Circle Sessie gaan we een dag lang in op het thema ‘Zelfliefde’. Je wordt geïnspireerd door gastspreker Jan Geurtz, aan de hand genomen door vier vrouwelijke ervaren coaches en trainers en gaat actief aan de slag met verschillende werkvormen als meditatie, visualisatie, oefeningen uit NLP en Mindfulness e.d. Tijdens de dag werken we plenair, maar soms ook opgedeeld in tweetallen en subgroepjes.

De regie in eigen hand nemen en bewuste keuzes maken

De dag is erop gericht om je te helpen naar ‘binnen’ te kijken, zodat je inzicht krijgt in jouw oude patronen. Je leert hoe je de volgende stap kunt zetten om verder te groeien en hoe je de dingen anders kan gaan doen. Hoe je de regie weer in eigen hand kan nemen, weer bewuste keuzes kan maken, je ware potentieel kunt benutten en dat leven kunt gaan leiden dat bij je past en waar jij blij van wordt!


Het Programma

Aan de Shine! Circle Sessie van 1 oktober 2017 werken de volgende personen mee:

Jan Geurtz

Jan Geurtz

Gastspreker: Jan Geurtz

Jan Geurtz is auteur van diverse boeken zoals: ‘Verslaafd aan Liefde’, ‘Bevrijd door Liefde’ en zijn laatste boek ‘Over Liefde en Loslaten’. In zijn boeken past hij de principes uit het Tibetaanse Boeddhisme toe op hedendaagse vraagstukken, waaronder de Liefde. Daarnaast geeft Jan spirituele cursussen en trainingen.

Het herkennen van jouw natuurlijke staat van zijn

Jan gaat in zijn workshop in op de vraag hoe jij de liefde in jezelf vindt. Zelfliefde vat Jan op als het weer herkennen van je natuurlijke staat van Zijn, die vrij is van oordeel en alles omvat. Daarbij gaat het niet zozeer om houden van je “zelf” maar om houden van de werkelijkheid en daarmee in harmonie zijn. Tijdens de workshop vertelt Jan hoe je helder en vriendelijk kunt leren kijken naar zelf-afwijzende gevoelens en je verzet daartegen op kan geven, waardoor je meer kunt komen tot volledige zelfacceptatie en het vergroten van de liefde voor jezelf en anderen. In de video onderaan deze pagina vertelt Jan hierover en wat hij op de dag gaat brengen!Caroline Laan

Caroline Laan

Initiatiefneemster en your Host: Caroline Laan

Mijn naam is Caroline Laan, ik ben coach, de initiatiefneemster van inspiratieplatform Shine! en de oprichter van Shine! Circle. Tijdens de Shine! Circle Sessie ben ik jullie gastvrouw en begeleid ik diverse oefeningen en meditaties.

Het is mijn missie om vrouwen (inclusief mezelf ;-)) te leren om in hun grootsheid te gaan staan. Want ik merk nog vaak dat vrouwen zich, op allerlei gebieden, kleiner maken dan ze daadwerkelijk zijn. En hoe jammer is dat.. want hoe mooi zou de wereld zijn als we wel in dat licht gaan staan en die stappen zetten waarvan we voelen dat we ze moeten zetten! Ik denk echt heeeel mooi!

Mijn motto: Feal the fear and do it anyway!

Door de oprichting van Shine! Circle wil ik hier iets aan bijdragen en hoop ik jou en vele andere vrouwen te inspireren om dat leven te gaan leiden dat bij jou past en waar jij blij van wordt!

 


Deborah van Aelst

Deborah van Aelst

Deborah noemt zichzelf ‘gewoon’ Deborah. Ze schrijft voor Shine! de door velen zeer gewaardeerde Dagenergie en het Energetische Weekjournaal. Door middel van haar eigen levenservaring, bewustwordingsproces en inzichten ondersteunt Deborah, o.a. via Acces Bars behandelingen, mensen die graag stappen willen zetten in hun leven.

Wat uit het hart komt, kost geen moeite

Deborah benadert het thema ‘Zelfliefde’ vanuit het lichaam. Wanneer we ons lichaam niet meer meenemen in het leven wat we leiden, raken we ervan vervreemd. We blijven hangen in standpunten, conclusies en aangenomen realiteiten van anderen. En dit terwijl het lichaam ons alles kan vertellen. Hoe zou het zijn om weer in het totaal weten en waarnemen te zitten met je lichaam? Tijdens de Shine Circle Sessie geeft Deborah je uitleg over wat het lichaam allemaal kan, hoe fantastisch het eigenlijk is. Met praktische tips en tools kom je weer in contact met het leven, de liefde en, je raadt het al, met je lichaam.Marjolein Fletterman

Marjolein Fletterman

Marjolein Fletterman

Marjolein Fletterman is auteur voor Shine! en schrijft prachtige artikelen! Zij verlangde en zocht een groot deel van haar leven naar meer (eigen)liefde. Wie niet? Tot het moment dat ze zich realiseerde waar ze eigenlijk mee bezig was! Ze keurde zichzelf keer op keer af! Hoe kon ze dan ooit meer eigenliefde ervaren als ze dat wat ze zocht tegelijkertijd (onbewust) afwees? De wereld van Liefde ging open…

Love yourself more, not less!

Het is haar missie jou te laten ervaren dat leren houden van jezelf eigenlijk best eenvoudig is. Tijdens deze Shine! Circle Sessie deelt ze o.a., naast inspirerende persoonlijke voorbeelden, haar meest belangrijke sleutel tot meer eigenliefde met je en ga je, middels een leuke en waardevolle, interactieve oefening gebaseerd op eigen ervaring, leren HOE je ‘in de praktijk’ meer van jezelf kunt leren houden. Dus óók inzetbaar als je na deze Shine! Circle Sessie weer thuis bent!Ester de Vos

Ester de Vos

Ester de Vos

Ester de Vos heeft met haar bedrijf Vositivity als missie weer meer gevoel in de wereld te brengen. Ze is psycholoog en yogadocent en heeft deze twee gebieden met elkaar gecombineerd. Ze helpt mensen weer naar hun lichaam te luisteren en zo weer in contact te staan met wie ze echt zijn. Via 1 op 1 trajecten, in het bedrijfsleven en door middel van inspiratie en persoonlijke groei reizen naar onder andere Bali, Suriname en Kaapverdie.

To love yourself is the beginning of a wild romance that takes a whole lifetime

Als je in contact bent met jezelf, en alles van jezelf kunt omarmen, ook je donkere kanten, dan kan je ook meer verbinden met de ander. Compassie met jezelf brengt compassie met de ander. Tijdens de Shine Circle sessie zal Ester je meenemen op een kleine reis door de wondere wereld van de chakrapsychologie. Ze zal je laten ervaren hoeveel wijsheid ons lichaam heeft en je oefeningen aanreiken die je direct meer in contact brengen met jezelf en vanuit daar met de ander. Op een manier die zowel diepgaand als nuchter is.


 

Praktische informatie


Shine! organiseert ieder kwartaal een Shine! Circle Sessie met verschillende thema’s. Meer informatie over Shine! Circle en de data en thema’s van de Shine! Circle Sessies vind je op www.shinecircle.nl.

 

Aanvang en eindtijd

De Shine! Circle Sessie is van 10.00 uur tot 17.00 uur. We hebben een vol programma, dus het is fijn als je om 10.00 uur echt in de zaal zit. Als je dus eerst even wakker wilt worden met een bakje koffie of thee, dan ben je vanaf 9.30 welkom! Houd er rekening mee dat het programma iets kan uitlopen. Na afloop kunnen we natuurlijk ook nog wat nakletsen!

 

PlanetariumEen bijzondere locatie

De Shine! Circle Sessie wordt gehouden op een plek die wel in heel direct contact staat met het Universum, namelijk in Planetarium Amsterdam. Een bijzondere plek grenzend aan het Gaasperpark, dus je kunt in de pauze lekker even naar buiten. Ook is er een heerlijk terras aan het water! Het planetarium is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Voor een routebeschrijving klik je hier.

In alle opzichten een cadeau aan jezelf

Uitgebreid lunchbuffet

De dag is in alle opzichten een cadeau aan jezelf want je wordt prima verzorgd. Er is een uitgebreid gevarieerd lunchbuffet met verschillende soorten broden en beleg, een uitgebreide saladebar met diverse salade en toppings, verse huisgemaakte vegetarische soep en als kers op de taart een yoghurtbar met granola’s, muesli’s, fruit en gedroogde vruchten. Klinkt goed vind je niet?
Kosten voor deelname

Je kunt kiezen uit een single, duo- en trio ticket. Deze tickets kun je met meerdere vrouwen gebruiken, maar je kunt ook zelf aan meerdere dagen op verschillende data deelnemen. Kik hier voor meer info over de overige data en thema’s. Hieronder een overzicht.

Single Ticket

Wil je een losse sessie bijwonen of eerst een try-out? Dat kan natuurlijk. Voor een single ticket betaal je 129,- per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Duo-ticket

Kom je met z’n tweeën of wil je zelf twee verschillende Circle dagen bijwonen dan betaal je 119,- p.p per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Trio Ticket

Kom je met z’n drieën of wil je zelf drie verschillende Circle Sessies bijwonen dan betaal je 109,- p.p. per Sessie. Klik op de button hieronder om je aan te melden.

Nb. De kosten voor persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn in veel gevallen belastingtechnisch aftrekbaar!

Nog vragen?

Wil je ons nog iets vragen of is er iets niet duidelijk? Je kunt ons altijd mailen op info@yourdailyshine.nl. Bellen kan ook op 06-46117931.


Eva Veldhoen: Tijdens de Shine! dag heb ik gezien en ervaren hoe creativiteit in combinatie met professionaliteit, lef en daadkracht, elke droom waar kan maken, hoe bizar of onrealistisch die droom ook is. Dit heeft mij niet alleen een boost, maar vooral ook de zekerheid gegeven dat ik mijn eigen droom waar kan maken. Hoe bijzonder is dat!


Bianca Meijners-Swaab: Ik vond het een inspirerende dag, die zowel confronterend als leerzaam was. Leuke vrouwen met een bijzonder eigen verhaal. Sessies met een lach en soms een traan, maar vooral met veel diepgang. Bijzonder om te merken hoeveel zo’n dag teweeg kan brengen.Mascha Leeh: Ik durf weer te dromen na de Shine Circle sessie. Zo fijn om op deze manier inspiratie op te doen en ervaringen te delen. Het geeft me net weer dat zetje dat ik nodig had om de volgende stappen te nemen in mijn leven.


 

Caroline Laan

Lieve dames,


Ik wil niets liever dan samen met jullie dit waardevolle avontuur aangaan. Om samen met jullie oude patronen te doorbreken en die stappen te zetten die nodig zijn om onszelf in volle glorie te laten zien!

Want.. voel jij het ook? De wereld is er klaar voor, dus waar wachten we nog op!

You were born to Shine Ladies, so put yourself out there & show the World!

Ik ontmoet je heel graag in de Shine! Circle!

Liefs Caroline


MEET YOU IN DE CIRCLE LADIES!


Interview met Jan Geurtz over Zelfliefde