Shine! Circle Sessie 25-06: In het licht gaan staan!

Shine Circle Sessie

KENNISMAKINGSACTIE!

 

Betaal nu 129,- p.p. voor een single ticket en voor een duo-ticket 99,- p.p. voor een hele dag Shine! Circle.

 

 

 

In het licht gaan staan!

Tijdens de Shine! Circle Sessie van 25 juni as. is het thema ‘In het licht gaan staan!’ Leven vanuit je volle potentie, vanuit jouw kern. Dat doen, waarvan je voelt dat het de bedoeling is. Dat leven leiden dat goed bij je past en waar jij blij van wordt.

Uit die comfortzone

Vaak komen we daar niet, omdat we ons laten leiden door denkbeelden die we in onze jeugd hebben opgedaan en overtuigingen die we voor waarheid zijn gaan aannemen. Die overtuigingen houden ons klein en zorgen ervoor dat we in onze comfortzone blijven en niet die stappen zetten waarvan we voelen dat we ze zouden moeten zetten. Je kunt dus pas echt in het licht gaan staan als je jezelf bevrijdt van die illusies en deze niet langer meer gelooft.

Stappen zetten

In het licht gaan staan houdt ook in dat je je angsten aangaat. Dat je stappen durft te zetten, ook al weet je de uitkomst nog niet. Dat je leert vertrouwen op jouw intuïtie en leert voelen wat goed voor je is en op basis daarvan jouw keuzes maakt. Het vergt dus een andere manier van kijken en de bereidheid om dingen aan te gaan.

Outside your comfortzone is were the magic happens!

In jouw grootsheid gaan staan!

Dit proces begint met een besluit. Een besluit om in dat licht te gaan staan. Een besluit om voor jezelf te kiezen. Een besluit om gelukkig te worden. Een besluit om dat leven te gaan leiden dat je graag wilt leiden. Maar ook een besluit om jezelf niet langer klein te houden en genoegen te nemen met minder, maar in jouw grootsheid te gaan staan. Jij besluit om de regisseur te worden van jouw eigen leven. Het is het besef dat jij de creator bent van alles wat er in jouw leven gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk en niemand anders!

Jouw eigen leven leiden

Dit vergt dat je in alle eerlijkheid naar jouw huidige situatie kijkt. Welke patronen zie je, door welke overtuigingen laat jij je leiden? Wiens leven leidt je, dat van jezelf of dat van anderen? Hoe saboteer jij jezelf, wat zegt jouw innerlijke criticus? Door jezelf steeds beter te leren kennen, kom je steeds dichter bij jouw behoeften en jouw kern.

Dream Big!

Want wat wil jij nou het liefst? Hoe ziet jouw leven eruit als je dat helemaal zelf kunt creëren? Droom eens groot, zonder beperkingen. Alles is mogelijk! The Sky is the Limit! Want weet.. je kunt jouw dromen zelf uit laten komen, alleen maar door erin te geloven!

 

Het Programma

 

Wil je hiermee aan de slag? Dat kan, want deze onderwerpen komen allemaal aan de orde tijdens de eerste Shine! Circle Sessie. We bieden een gevarieerd programma, waarbij we aan de slag gaan met verschillende werkvormen die ervoor zorgen dat je wordt uitgedaagd om verder te reiken in jezelf! Tijdens de dag werken we plenair, maar soms ook opgedeeld in tweetallen en subgroepjes. Het programma ziet er als volgt uit.

Invulling Shine! Circle Sessie 25 juni as.

 

 • 9.30: Inloop de koffie/thee staat klaar!
 • 10.00: Welkomstwoord door Caroline Laan en korte landingsmeditatie.
 • 10.30: Manon van Ossevoort alias het Tractormeisje vertelt ons over haar bijzondere reis en haar motto: Visie Durven Doen!
 • 11.30: Marion Kessler gaat in op de kracht van intuïtie. Ze laat je ervaren hoe je op jouw intuïtie kunt vertrouwen.
 • 12.15: Uitgebreid lunchbuffet
 • 13.15: Anja de Die laat je groot dromen zonder beperkingen en stimuleert je de eerste stap te zetten.
 • 14.00: Marie-José Giebels laat je zien én voelen wat jou tegenhoudt om je dromen te leven en hoe je dit kunt ombuigen.
 • 14.30: Ine van Gisbergen vertelt over de innerlijke criticus in ons en laat je kennismaken met de wijze vrouw in jou.
 • 15.15: Break
 • 15.45: Vanessa Leon daagt ons via de stem uit om uit ons schulp te kruipen. Je stem kan jouw innerlijk licht laten stralen!
 • 16.30: Uitwisseling en nawoord door Caroline Laan
 • 17.00: Einde programma en napraten.

 

Het Team

De volgende powervrouwen werken aan de Shine! Circle Sessie mee:

Manon Ossevoort

Manon op de Zuidpool!

Manon Ossevoort alias het Tractormeisje

Gastspreker Manon is een prachtig voorbeeld van iemand die het besluit nam haar droom te verwezenlijken, hoe onmogelijk die ook leek. In 2004 bedacht ze, als theatermaker, een verhaal over een reis.

Een reis van een meisje op een tractor. Een reis naar het einde van de wereld en weer terug. Een reis die aantoont dat de wereld mooi is en die bewijst dat als je op pad durft te gaan met een andere manier van kijken, er een nieuwe visie ontstaat. Een reis waardoor duidelijk wordt dat hoop kracht geeft en daadkracht het verschil maakt. Het motto: Visie, durven, doen!

Manon’s motto: Visie, durven doen!

Manon werd zelf het meisje uit haar verhaal en haar droom werd werkelijkheid. In bijna 4 jaar tijd reisde Manon in haar eentje op een oude tractor met slechts een hond als gezelschap. Ze reisde door 22 landen met als einddoel de Zuidpool! Ze verzamelde onderweg de dromen en wensen van de mensen die ze tegenkwam. Haar reis werd een zoektocht naar daadkracht, inspirerende verhalen en bijzondere initiatieven onderweg, naar mensen die doen, aanpakken en daarmee een verschil maken in deze wereld. Manon deelt haar avontuurlijke verhaal, over je hart volgen, daadkracht en vooral doen!

 

Caroline Laan

Caroline Laan

Your Host en Intuïtief coach: Caroline Laan

Mijn naam is Caroline Laan, ik ben werkzaam als coach, ben de initiatiefneemster van inspiratieplatform Shine! en de oprichter van Shine! Circle. Tijdens de Shine! Circle Sessie ben ik jullie gastvrouw en begeleid ik diverse oefeningen en meditaties.

Het is mijn missie om vrouwen (inclusief mezelf ;-)) te leren om in hun grootsheid te gaan staan. Want ik merk nog vaak dat vrouwen zich, op allerlei gebieden, kleiner maken dan ze daadwerkelijk zijn. En hoe jammer is dat.. want hoe mooi zou de wereld zijn als we wel in dat licht gaan staan en die stappen zetten waarvan we voelen dat we ze moeten zetten! Ik denk echt heeeel mooi!

Mijn motto: Feal the fear and do it anyway!

Door de oprichting van Shine! Circle wil ik hier iets aan bijdragen en hoop ik jou en vele andere vrouwen te inspireren om dat leven te gaan leiden dat bij jou past en waar jij blij van wordt!

 

Ine van Gisbergen

Ine van Gisbergen

Heartfulness coach en trainer Ine van Gisbergen

Ine van Gisbergen helpt met heartfulnesstraining en coaching mensen nieuwe weggetjes te vinden om voluit in het nu te leven en hun hart te laten spreken.

Ine’s credo: Follow your heart, it knows the way

In de Shine! Circle Sessie begeleidt Ine een visualisatie-oefening waarin we in contact komen met ons ‘wijze zelf’, dat in het dagelijks leven soms overschreeuwd wordt door die o zo bekende innerlijke criticus.

Maar als we ruimte maken voor de zachte fluisteringen van ons ‘wijze zelf’, zal zij ons feilloos naar liefde, compassie en innerlijke vrede leiden.

 

Marion Kessler

Marion Kessler

Medium en coach Marion Kessler

Marion Kessler werkt als medium en intuïtie coach. Zij geeft consulten en demonstraties en geeft les bij haar Academie Marie. Het is haar passie om tools aan te reiken die mensen dichterbij zichzelf kunnen brengen, zodat ze zichzelf beter leren kennen en de kracht ontwikkelen om in het licht te gaan staan.

Marion’s motto: The quieter you become, the more you can hear

Marion zal je tijdens de Shine! Circle Sessie meenemen in een meditatieve reis naar binnen. Daar waar jouw gevoel zit en je intuïtie. Hoe herken je nu wat je intuitie is? Wat is goed voor jou en hoe kun je leven vanuit je ziel? Welke angsten en afweermechanismen blokkeren je daar nog in? Marion laat je een ervaren hoe je kunt voelen en vertrouwen op je intuïtie. Want dat is immers jouw eigen persoonlijk kompas!

 

Vanessa Leon

Vanessa Leon

Vocal coach & Soul Singer Vanessa Leon

Vanessa Leon is Vocal Coach & Soul Singer. In haar zanglessen en vocalsessies helpt ze mensen via de stem in hun licht en kracht te gaan staan.

Vanessa’s boodschap: Zing en open je hart!

Tijdens de Shine! Circle Sessies gaat Vanessa op speelse wijze met onze stem en licht aan de slag. Jouw stem wil graag van zich laten horen en daar gaan we letterlijk gehoor aan geven. Ze daagt ons stap voor stap uit via de stem uit ons schulp te komen. De stem is een wonderlijk instrument die jouw innerlijk licht laat stralen. Zing je vrij! Enneh.. don’t worry je bent vast niet de enige die dit spannend vindt.

 

Anja de Die

Anja de Die

NLP coach en trainer Anja de Die

Anja de Die helpt als NLP trainer en coach mensen los te komen van patronen en gedachtes waar ze in vast zitten. Om dat wat niet voor ze werkt om te buigen naar dat wat wel voor ze werkt. Zij begeleidt mensen om in zelfvertrouwen hun eigen pad te gaan, om hun droom/verlangen te gaan leven. Anja helpt ondernemers in de ‘Academie voor Succesvol Ondernemen’ en particulieren/werknemers in haar coach- en trainerspraktijk ‘Inzicht-in-Zicht’.

Anja’s credo: Wie zijn eigen pad gaat, verdwaalt nooit

Tijdens de Shine! Circle Sessie neemt Anja je mee in groot dromen. Waarom is dat nu zo belangrijk? Als je groot gaat dromen, zonder beperkingen, hoe ziet jouw ideale plaatje er dan uit? Wat wil je dan bereiken? Welke eerste stap, al is die nog zo klein, kan je NU al zetten richting die droom.

 

Marie-José Giebels

Marie-José Giebels

Coach en trainer Marie-José Giebels

Marie-José Giebels heeft, naast haar bedrijf Mind Direction, ook samen met Anja de Die ‘de Academie voor Succesvol Ondernemen’. Zij helpt ondernemers bij het voelen van hun toegevoegde waarde. Ze is gespecialiseerd in harde resultaten met zachte sales.

The only fear we have to fear is fear itself

In de Shine ! Circle Sessie laat Marie-José je zien én voelen wat jou tegenhoudt om je dromen te leven en hoe jouw positieve overtuigingen je echt ondersteunen en dragen in het bereiken van jouw dromen.

 

Praktische informatie

 

We organiseren ieder kwartaal een Shine! Circle Sessie met verschillende thema’s. Meer informatie over Shine! Circle en de data en thema’s van de Shine! Circle Sessies vind je op www.shinecircle.nl.

 

Aanvang en eindtijd

De Shine! Circle Sessie is van 10.00 uur tot 17.00 uur. We hebben een vol programma, dus het is fijn als je om 10.00 uur echt in de zaal zit. Als je dus eerst even wakker wilt worden met een bakje koffie of thee, dan ben je vanaf 9.30 welkom! Houd er rekening mee dat het programma iets kan uitlopen. Na afloop kunnen we natuurlijk ook nog wat nakletsen!

 

PlanetariumEen bijzondere locatie

De Shine! Circle Sessie wordt gehouden op een plek die wel in heel direct contact staat met het Universum, namelijk het Planetarium in Amsterdam ZuidOost. Een bijzondere plek grenzend aan het Gaasperpark, dus je kunt in de pauze lekker even naar buiten. Ook is er een heerlijk terras aan het water! Het planetarium is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Voor een routebeschrijving klik je hier.

In alle opzichten een cadeau aan jezelf

Uitgebreid lunchbuffet

De dag is in alle opzichten een cadeau aan jezelf want je wordt prima verzorgd. Er is een uitgebreid gevarieerd lunchbuffet met verschillende soorten broden en beleg, een uitgebreide saladebar met diverse salade en toppings, verse huisgemaakte vegetarische soep en als kers op de taart een yoghurtbar met granola’s, muesli’s, fruit en gedroogde vruchten. Klinkt goed vind je niet?

 

Wat het je brengt?

Wat het je brengt als je deelneemt? Heel veel! Naast een all-inclusive verzorgde dag met koffie en thee en een uitgebreid lunchbuffet, ook zaken die eigenlijk onbetaalbaar zijn.. Wat dacht je van zelfvertrouwen, richting, focus, zelfliefde, compassie, kracht, verbinding, wijsheid, begrip, steun, evenwicht, contact met inspirerende vrouwen en bovenal veel zelfkennis.

Lid van de Shine! Circle Facebookgroep

Ongoing inspiratie

En om jezelf te kunnen blijven motiveren en ontwikkelen word je, als je je aansluit bij de Circle, ook lid van de Shine! Circle Facebookgroep. In deze Facebookgroep kun je met de overige Circle members ervaringen delen en krijg je regelmatig content aangereikt, die aansluit op het thema van dat kwartaal.

 

Wat kost deelname je?

De Sessies zijn afzonderlijk bij te wonen maar ook als traject. Hieronder vind je de verschillende prijzen.

Jaartraject

Omdat we deze SoulJourney heel graag samen met jou willen maken, geven we nu een flinke korting op een jaartraject. Je betaalt hiervoor nu 129,- per sessie, dat wordt in totaal 516,-. Je wordt dan ook lid van de Shine! Circle Facebookgroep.

Wil je een jaar lang geïnspireerd worden en echte stappen zetten? Klik dan hier om je aan te melden.

Nb. Mocht je een van de data niet kunnen en deel willen nemen aan drie Sessies, dan betaal je evengoed 129,- euro per Sessie (int totaal 387,-). Wil je hier gebruik van maken, stuur dan even een mail naar caroline@yourdailyshine.nl

Kennismakingsactie: duo-ticket

We hebben nu een speciaal kennismakingstarief. Kom je met z’n tweeën dan betaal je geen 139,- maar 99,- p.p. per sessie! Vanzelfsprekend worden jullie dan ook lid van de Shine! Circle Facebookgroep.

Om jullie aan te melden klik je hier.

Kennismakingsactie: Single Ticket

Wil je een losse sessie bijwonen of eerst een try-out? Dat kan natuurlijk ook. Om je een keer kennis te laten maken betaal je nu geen 149,- euro maar 129,- p.p per sessie.

Hiervoor kun je 1 keer deelnemen aan de Shine! Circle Sessie en word je ook lid van de Shine! Circle Facebookgroep.

Wil je je aanmelden klik dan hier.

Nog vragen?

Wil je ons nog iets vragen of is er iets niet duidelijk? Je kunt ons altijd mailen op info@yourdailyshine.nl. Bellen kan ook op 06-46117931.

 

Caroline Laan

Caroline Laan

Lieve dames,

Ik wil niets liever dan samen met jullie dit waardevolle avontuur aangaan. Om samen met jullie oude patronen te doorbreken en die stappen te zetten die nodig zijn om onszelf in volle glorie te laten zien!

Want.. voel jij het ook? De wereld is er klaar voor, dus waar wachten we nog op!

You were born to Shine Ladies, so put yourself out there & show the World!

Ik ontmoet je heel graag in de Shine! Circle!

Liefs Caroline Laan

Initiatiefneemster Shine!

Aanmelden

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *