Over Shine!

Wat is Shine?

Shine! is een inspiratieplatform op het gebied van mind- en lifestyle voor bewuste ondernemende vrouwen die op zoek zijn naar (spirituele) verdieping en zingeving en daarnaast ook van het ‘goede leven’ houden.

Waarom Shine?

Om dat uit te leggen neem ik, Caroline Laan, initiatiefneemster van Shine!, je mee terug naar het moment dat ik het roer heb omgegooid. Nu ruim 6 jaar geleden. Dat was het moment dat ik besloot mijn carrière als advocaat en jurist te beëindigen en een coachpraktijk te beginnen.

Caroline Laan

Caroline Laan

Deze switch was het resultaat van een bewustwordingsproces, dat daarvoor was begonnen met het besef dat de idealen die ik tot dan toe had nagestreefd me geen voldoening meer gaven. Zaken die voor die tijd belangrijk leken, waren dat opeens niet meer. Kortom: ik wilde een andere richting in mijn leven!

Om de antwoorden te vinden op de vragen die bij me speelde ben ik gaan ‘soulsearchen’ en op ontdekkingstocht gegaan. Deze periode was voor mij zo waardevol dat ik besloot mijn kennis en inzichten, maar ook zeker mijn levens- en werkervaring, met anderen te gaan delen. Om dit te kunnen doen heb ik, nadat ik een opleidingstraject had afgelegd, mijn praktijk, Ascent Coaching opgericht en begeleid ik nu, met veel plezier, vrouwen die op een bepaald moment in hun leven mentale ondersteuning nodig hebben.

Omdat ik na de oprichting van mijn coachpraktijk graag veel en vaak wilde coachen zocht ik, zoals veel ondernemers, naar een manier om mezelf en mijn praktijk zichtbaarder te maken bij een groter publiek. En hoe kun je dit beter doen dan jezelf te laten zien en aan de wereld laten weten waar ik voor sta en waar ik in geloof.

Dat Shine! ‘meant to be’ was, bleek al snel. Ik zat volledig in the flow

Mijn eerste idee om zelfstandig een inspiratiemagazine te maken -en zo meer bezoekers naar mijn website te trekken- maakte al snel plaats voor de gedachte om dit met anderen te doen. Om de krachten te bundelen en de content van Shine! magazine te verzorgen samen met andere vrouwen -die ook een boodschap te verkondigen hebben- ieder vanuit liefde voor haar eigen vakgebied! Dit heeft uiteindelijk geleid tot het idee om Shine! op te richten.

En dat Shine! ‘meant to be’ was, bleek al snel. Nadat ik het idee het Universum in had geslingerd, kwam ik in een TGV-trein terecht. Alles wat ik nodig had om het platform mee op te richten, kwam naar me toe en ik zat volledig ‘in the flow’. Nu, ruim twee jaar later, staat er een prachtig platform, werk ik samen met een supermooie groep powervrouwen die met hun artikelen op de website dagelijks een inmiddels behoorlijk grote groep andere vrouwen inspireren en hebben we zelfs al een twee edities van Shine! Festival georganiseerd. Helemaal te gek!

Waar staat Shine! voor?

Het is mijn intentie om met inspiratieplatform Shine! gezamenlijk het bewustzijn van vrouwen te vergroten en te laten zien dat spiritualiteit, zingeving en bewust leven heel goed te integreren is in het leven van de moderne vrouw. Het is niet nodig om mediterend op een berg in Nepal te zitten om tot inzichten te komen, die kunnen ook ontstaan in het dagelijks leven. En de behoefte naar zingeving en verdieping kan naar mijn idee heel goed samengaan met de behoefte om te willen genieten van de andere mooie dingen in het leven!

Shine! staat voor authenticiteit, bewust leven, positiviteit, verbinding, in je kracht staan, elkaar inspireren, kennis delen, jezelf laten zien, diepgang met een vleugje glamour, spiritualiteit anno Nu.

Daarnaast heb ik met Shine! het doel om vrouwen met elkaar te verbinden, te versterken en inspireren. Shine! gaat uit van de kracht van de vrouw en het netwerk. Het delen van elkaars kennis, kunde en wijsheid, waardoor we allemaal kunnen groeien!

Ik wens je lots of love & inspiration!

Liefs Caroline

ps. Ben jij een vrouwelijke ondernemer en wil je je aansluiten bij het Shine! Team? Kijk dan hier naar de mogelijkheden.

Onderdelen Shine!

Shine! Magazine
Dagelijks wisselende blogs en artikelen op het gebied van Mind- & Lifestyle te bekijken op www.yourdailyshine.nl. De inhoud van de artikelen wordt geheel verzorgd door het Shine! team; een groep van zelfstandige vrouwelijke professionals uit de life- en mindstylebranche, die vanuit passie en liefde voor hun vakgebied, andere vrouwen ook echt iets willen brengen. Wil jij wekelijks de meest inspirerende blogs in je inbox? Schrijf je dan in voor Your Weekly Shine! Stuur me Your Weekly Shine!

Shine! Academy
In de Shine! Academy vind je een groot aanbod aan workshops en e-courses.

Shine! Circle
Shine Circle is een digitale ontmoetingsplaats volgens het ‘durftevragen’ principe. Shine! gelooft erin dat mensen elkaar van nature graag willen helpen. Wil jij ook een vraag stellen en gebruikmaken van het netwerk van Shine! Circle? Meld je dan hier aan voor de besloten Facebookgroep! De enige voorwaarde is dat er geen geld aan te pas komt! Meld je aan voor de Shine! Circle

Shine! Events
Shine! organiseert regelmatig events voor en door vrouwen. De events hebben het doel om vrouwen met elkaar te verbinden, te inspireren en kennis te delen. Wil jij op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Shine! meld je dan aan voor Your Weekly Shine! Je ontvangt dan alle info over Shine! als eerste in je mailbox! Stuur me Your Weekly Shine!

Shine! Shop
Ben je op zoek naar fancy eerlijke en authentieke producten? In de Shine! Shop vind je ze, aangeboden door vrouwelijke ondernemers met passie.

Kijk voor jouw dagelijkse dosis Shine! ook op:

www.facebook.com/yourdailyshine
www.twitter.com/yourdailyshine
www.pinterest.com/yourdailyshine