Onrustige vibes

vibes

Voel jij ook die onrust? Ik voel de energie echt in mijn lichaam heen en weer schieten. Nu heb ik altijd wel last van hyperenergie in de lente maar het lijkt nu wel nog heviger dan anders.

Waarom voel ik me zo?

Omdat die grillige energie zo onrustig aanvoelt, is het vaak moeilijk om bij jezelf te blijven. Om er geen oordeel over te hebben en het gewoon te voelen. Vaak zoeken we een oorzaak voor onze onrust en gaan we bij onszelf na wat maakt dat we ons zo voelen.

Het er laten zijn

Mijn ervaring is echter dat er soms gewoon geen oorzaak voor is. We pikken gewoon de energie op die op dat moment in de atmosfeer hangt. En vooral als je wat gevoelig bent kan die soms wat harder binnenkomen.

Het helpt mij enorm om de energie er gewoon te laten zijn, om niet te zoeken naar mogelijke oorzaken, maar de energie gewoon door me heen te laten stromen en te wachten op een nieuwe energiestroom, die hopelijk wat minder onrustig aanvoelt 😉

Kan jij de energie door je heen laten bewegen?

Lfs Caroline ❤️
Founder Shine!

Wil jij meer leven vanuit jouw hart en jouw essentie? In september start de Reis naar het Hart. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar: www.dereisnaarhethart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *