Wel of niet meant to be…?

De uitspraak “het is meant to be” hoor ik vaker dan ik geloofwaardig vind. Of die andere… “it wasn’t meant to be”. Is dat zo? Staat werkelijk alles al gepland? Of is het een trick van ons bange ego om de zaken des levens te begrijpen en veilig te stellen? Als alles meant to be is of niet dan zijn we snel uitgevoeld toch? Als alles al op aards-contract staat dan is er weinig om over te mekkeren of te meimeren. Hop klaar want het was niet of wel meant to be!

Mens en spirit

Bang voor pijn, dat is wat ik vaak achter deze woorden zie. De mens is bang om te voelen wat er gevoeld mag worden. De verlichten onder ons staan overal boven en dat is mega chill, dat snap ik heus wel. Feit is dat we niet allemaal verlicht zijn en dat hoeft ook niet. Is het je doel en wil je die behalen, be my guest. Persoonlijk voel ik mij meer aangetrokken tot een leven waar ik mezelf iedere dag een heerlijk gemixte cocktail van ego- en engelen wijsheden schenk. Ik ben mens en ik ben spirit. En dat is ment to be! Haha!

Mogelijkheden

Iedere dag zijn er weer nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden, waarbij wij allen een keus krijgen. Doet ze het of doet ze het niet? Dat dus. Iedere keus of beweging in het moment bepaalt wat “meant to be” gaat worden. Snap je me nog? Dus eigenlijk ligt het leven niet vast. Wat ik wel geloof… je bent hier om bepaalde lessen te leren en wat je ook kiest, je kunt ze niet ontlopen. Het leven geeft je steeds weer de optie om een omweggetje te doen maar de eindbestemming blijft hetzelfde. Lullig he? 🙂

Wat voel je?

Ik dwaal een beetje af merk ik, al is het best zinnig wat ik hierboven schrijf. Het punt dat ik wil maken gaat over de mindtrick die ik voel bij de woorden “meant to be”. Voordat we een indrukwekkende situatie gladstrijken met deze troostende woorden… wat voel je nou eigenlijk echt? Doet het pijn? Ben je bang? Ben je boos? Voel je je verlaten? Voel je je afgewezen? Neem even de tijd en ruimte jezelf deze vragen te stellen. En sta jezelf toe de emotie even te voelen. Laat het maar voorbij waaien, je kan het wel aan.

Wijze les

De vraag of iets wel of niet meant to be is doet er in de eerste instantie niet zo toe. Als je iets ervaart wat binnenkomt is dat wat er toe doet. Het komt binnen. De wijze les en het inzicht zal volgen maar komt niet meteen. Het heeft tijd nodig allemaal, tijd heelt alle wonden en wonden die mogen gaan laten een heerlijke ruimte achter. In die ruimte liggen alle antwoorden. Echt… het verlossende antwoord komt vanzelf.

Time will tell

Was het een leerzame, verrijkende en een helende ervaring? Was het wel of was het niet ment to be? Time will tell… take your time… time is on your site. Cry me a river… het water zuivert de ziel. Laat jezelf vrij en voel wat er gevoeld wil worden. Wens je kracht en liefde (je bent het!).

Liefs van mij<3  

————————————————————————————————————

★ Save the Date Early Birds ★


Op zondag 1 oktober as. vindt in Amsterdam de volgende Shine! Circle Sessie plaats! We hebben weer een geweldig programma met als thema: Naar meer Zelfliefde!

We gaan actief aan de slag met dit onderwerp en gastspreker Jan Geurtz geeft een interactieve lezing.

Ook werken de volgende coaches en trainers mee aan de dag: Deborah van Aelst (van de dagelijkse Dagenergie), Marjolein Fletterman, Ester de Vos en Caroline Laan (initiatiefnemer)

Wil jij dus een dag lang geïnspireerd worden en aan de slag met dit onderwerp?

Tot 3 september as. koop je jouw Early Bird ticket tegen een tientje korting.

Meet you in de Circle ladies!


Ga voor programma info en ticketverkoop naar:

Shine! Circle Sessie 1 oktober 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *