Maya wijsheid update 06–19 maart

Met open handen kun je het meest ontvangen. Van 6 tot 19 maart ontvangen we energie van het Blauwe Hand levenspad. Het is de energie van heelheid en heling en de moeiteloze manier waarop deze tot stand kan komen als we het gewoon laten gebeuren. Alles heeft een natuurlijke orde, een oorspronkelijke staat. Als je de natuur en de natuurlijke loop der dingen een kans geeft komt alles precies op het juiste moment als vanzelf goed. Kun jij de grip loslaten en je handen open doen?

De kern van dit levenspad

Blauwe Hand is het eerste dagzegel van deze dertien dagen en geeft energie aan deze hele periode. Als je de grip loslaat kun je werkelijk gebruik maken van het perfecte moment. Je wordt uitgenodigd om als een keeper in het doel te staan. Voorbereiden op wat komen gaat is niet mogelijk. Alleen geconcentreerd aanwezig zijn en er staan zodat je kunt handelen op het juiste moment. De planning van het universum is soms net een beetje anders dan jij in je hoofd had. Gebruik je denken maar voor praktische zaken. Het is misschien onwennig maar je handen en voeten ‘weten’ wat ze moeten doen en bereiken moeiteloos hun doel als jij de impulsen volgt die jou het meeste plezier geven. Dan krijg je precies wat je nodig hebt voor een leven vol groei en ontwikkeling.

Tips voor deze periode

• Stel je zelf open voor moeiteloosheid. Het is jouw bron van inspiratie deze dagen en het brengt je veel meer dan ‘duwen’ en ‘trekken’.
• Je neemt het heft van je leven in eigen handen door zaken luchtig op te nemen. Lach om jezelf. Met je humor prik je dan meteen alle illusies door die het leven zwaar maken.
• Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door van een afstand te bekijken waarmee je bezig bent. Zorg voor jezelf en zeg waar nodig ‘nee’ om je onafhankelijkheid te bewaren.
• Geniet van het leven door keer op keer jezelf te vernieuwen. Ben jij al de beste versie van jezelf of kun je nog oude ballast achter je laten?

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn vernieuwers met een grote vrijheidsdrang. Ze zijn anders dan anderen en voelen een verlangen naar vrijheid, terwijl ze tegelijkertijd ook op zoek zijn naar zekerheid en geborgenheid. De tegenstelling tussen weg willen, de wijde wereld in en een ‘gewoon’ leven willen leiden is altijd voelbaar. Ze worden uitgedaagd creatief te zijn in het combineren van beide en hun eigen weg te volgen.

Ben je zelf geboren het Blauwe Hand levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl in welk levenspad jij bent geboren of bestel hier direct je persoonlijke geboorteprofiel. Een praktisch werkboek om jezelf, je kernkwaliteiten, relaties en valkuilen beter te leren kennen.

Ik wens je de openheid toe om te handelen op het juiste moment deze dertien dagen!

Elvira van Rijn

www.mayawijsheid.nl

Integreer de dagenergie in je leven
Breng meer flow in je leven en doe mee met de online cursus leven en groeien met de dagenergie: e-Wenscursus. Gedurende 52 dagen ontdek en ervaar je hoe de Tzolkin kalender jou ondersteunt. Je leert aan de hand van je persoonlijke logboek hoe je de signalen opvangt die jou dichter bij jezelf en je wensen brengen.

Lees meer op:
yourdailyshine.nl/online-cursus-leven-en-groeien-met-de-tzolkin-dagenergie

Startcursus Tzolkin als kompas
In de ‘Startcursus Tzolkin als kompas’ leer je hoe je de Maya Tzolkin kalender gebruikt als kompas op weg naar het leven waarnaar jij verlangt. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee je een krachtige mindset ontwikkelt en in je dagelijks leven vanuit je eigen kracht en wijsheid keuzes maakt, handelt en creëert.

Lees meer op:
yourdailyshine.nl/startcursus-tzolkin-als-kompas

 

————————————————————————————————————

★ Shine! Circle Sessie 22 april: ontdek jouw passie! ★

Een dag lang de diepte in met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *