Maya wijsheid update: 5-17 juni

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Van 5 tot 17 juni ontvangen we energie om orde op zaken te stellen. Deze energie is helder en haarscherp en helpt je om de weg van je hart en ziel vrij te maken zodat je het in de toekomst op een heel natuurlijke manier als vanzelf kunt bewandelen.

De kern van dit levenspad

Witte Spiegel is het eerste dagzegel van deze dertien dagen en geeft energie aan deze hele periode. Het is een geweldige tijd om orde op zaken te stellen in je leven. De spiegel laat genadeloos alles zien wat er is. Aan jou de schone taak om onderscheid te maken wat je precies ziet als je om je heen kijkt. Zie je de ander of zie je een reflectie van jezelf? Als je bedenkt dat we allemaal één zijn, is het logisch dat je je eigen reflectie ziet in alles om je heen. Erger je jezelf aan iemand, vraag je dan af wat het is in jezelf dat je nog niet hebt gezien en geaccepteerd. Bewonder je iemand mateloos? Realiseer je dat je dat alleen maar kunt zien omdat je herkent wat je ziet. Je hebt de eigenschap die je bewondert zelf ook! Verwelkom de spiegels uit het verleden die je krijgt voorgehouden. Ze helpen je de weg vrij te maken voor een nieuwe toekomst.

Het hier en nu

Concentratie is een kwaliteit die bij deze periode hoort. In het hier en nu krijg je veel gedaan. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten. Vooruit denken en plannen heeft geen enkele zin, dus laat het gewoon los.

Tips voor deze periode

• Maak helder onderscheid: Wat is van wie? Wat hoort waar thuis? Schep orde in jezelf en om je heen. Zo sta je rechtstreeks in verbinding met de bron.
• Je staat in je kracht als je je eigen waarheid spreekt. Laat de woorden maar vanzelf komen. Dan zal je nog verbaasd zijn van wat je te zeggen hebt.
• Je draagt bij aan het grote geheel door bruggen te slaan of juist vol overgave afstand te nemen. Elk einde is een nieuw begin.
• Geniet van het leven door trouw te zijn aan je hart en je bestemming. De medestanders en maatjes op je pad zullen je dan vergezellen en jou naar een hoger niveau van Zijn tillen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn bereid zichzelf in situaties te brengen waar ze de motor zijn achter vernieuwing in het leven van anderen. Ze stellen alles in het werk om veranderingen in zichzelf en anderen te bevorderen, toegewijd om het onderste uit de kan te halen. Ze vinden balans als ze in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunnen zijn met zichzelf en hoe het nu is.

Ben je zelf geboren het Witte Spiegel levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl of bestel HIER direct je persoonlijke geboorteprofiel. Een praktisch werkboek om jezelf, je kernkwaliteiten, relaties en valkuilen beter te leren kennen.

Ik wens je mooie avonturen en ontdekkingen toe deze dertien dagen!

Elvira van Rijn

mayawijsheid.nl

★ Integreer de dagenergie in je leven ★
Breng meer flow in je leven en doe mee met de online cursus leven en groeien met de dagenergie: e-Wenscursus. Op 14 juli start er weer een nieuwe cursus. Gedurende 52 dagen ontdek en ervaar je hoe de Tzolkin kalender jou ondersteunt. Je leert aan de hand van je persoonlijke logboek hoe je de signalen opvangt die jou dichter bij jezelf en je wensen brengen. Lees meer op:

Online cursus: leven en groeien met de Tzolkin dagenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *