Maya wijsheid update: 18 juni-1 juli

Hoe serieus neem jij jezelf en het leven? Van 18 juni – 1 juli ontvangen we energie om te lachen en spelen. Deze energie is luchtig en vol humor en helpt je om het leven lichter te maken.

De kern van Blauwe Aap

Blauwe Aap is het eerste dagzegel van deze dertien dagen en geeft energie aan deze hele periode. Het gaat in deze periode om je innerlijk kind. Het is het kind dat zich verwondert over alles wat is. Dat eindeloos veel vragen heeft en dat met humor illusies doorprikt. Hoe serieus neem jij jezelf en het leven? Valt er nog wat te lachen of heb je het zwaar? Als je alles weglacht, verstop je jezelf achter een vrolijk masker. Bedenk dat luchtigheid en humor enorm helpen om de lading ergens vanaf te halen zolang je maar in contact blijft met jezelf.

Onvoorwaardelijke acceptatie en vertrouwen

Een kind dat gedragen wordt door zijn moeder voelt zich volledig geaccepteerd en mag er helemaal zijn. Maar wie heeft zo’n moeder? We hebben allemaal te maken met het onvermogen van onze voormoeders, die zelf als kind niet kregen wat we allemaal zo hard nodig hebben: onvoorwaardelijke acceptatie en vertrouwen. Je wordt geholpen om je eigen moeder te zijn en het onvoorwaardelijke oervertrouwen in jezelf te vinden en aan jezelf te geven. Moeder Aarde draagt en voedt je. Je bent goed zoals je bent en mag er helemaal zijn. Als je dat van binnenuit kunt voelen ben je vrij.

Blauwe Aap levenspad

Het Blauwe Aap levenspad bevindt zich tot en met dag 10 in de middenkolom van de Tzolkin en start vanuit het hart van de kalender. Het is de kolom waar het verleden en de toekomst bijeenkomen in het hier en nu. Concentratie is een kwaliteit van mensen die zijn geboren in deze kolom op de zogenaamde kerndagen. Die concentratie heb je hard nodig, want de middenkolom is een intense periode die je leert in het hier en nu te leven. Ben je met de toekomst of het verleden bezig, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd, kun je bergen verzetten.

Tips voor deze periode

• Je vindt inspiratie door het leven luchtig op te nemen en te spelen. Doe wat er in je opkomt en doe eens gek. Het maakt allemaal niet uit.
• Je staat in je kracht als je eerst je eigen beker vult en dan pas die van anderen. Het maakt je vrij en onafhankelijk.
• Je draagt bij aan het grote geheel door jezelf te vernieuwen. Laat los wat niet meer dient, dan wordt wat overblijft des te krachtiger.
• Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door te dromen met je ogen open. Alles is mogelijk!

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn nieuwsgierig en hebben veel behoefte aan aandacht. Meestal krijgen ze die ook. Dingen verbeteren of een nieuwe vorm geven is waarvan ze houden. Ze zijn dan ook heel geschikt om op het podium te staan door les te geven, politiek te bedrijven of op wat voor manier dan ook zichzelf te presenteren. Ze moeten er wel voor zorgen dat spelen en werken met elkaar in balans zijn. Ben je zelf geboren in het Blauwe Aap levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad.

Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl in welk levenspad jij bent geboren of bestel HIER direct je persoonlijke geboorteprofiel. Een praktisch werkboek om jezelf, je kernkwaliteiten, relaties en valkuilen beter te leren kennen.

Ik wens je mooie avonturen en ontdekkingen toe deze dertien dagen!

Elvira van Rijn
www.mayawijsheid.nl

★ Integreer de dagenergie in je leven ★
Breng meer flow in je leven en doe mee met de online cursus leven en groeien met de dagenergie: e-Wenscursus. Op 14 juli start er weer een nieuwe cursus. Gedurende 52 dagen ontdek en ervaar je hoe de Tzolkin kalender jou ondersteunt. Je leert aan de hand van je persoonlijke logboek hoe je de signalen opvangt die jou dichter bij jezelf en je wensen brengen. Lees meer op:

Online cursus: leven en groeien met de Tzolkin dagenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *