Maya wijsheid update: 14-26 april

Ben jij in staat om de controle los te laten en achterover te leunen. Kun jij de lege ruimte verdragen en vertrouwen dat je wordt geholpen omdat er meer is dan we kunnen zien en aanraken?

Witte Wereldoverbrugger

Van 14 tot 26 april ontvangen we energie van het Witte Wereldoverbrugger levenspad. Deze energie gaat over de verbinding tussen twee werelden: oud en nieuw, begin en eind, zichtbaar en onzichtbaar, leven en dood, mens en engel. Witte Wereldoverbrugger beweegt zich op de grens tussen deze twee en leert je dat elk einde een nieuw begin is. Dat de mensen, dingen en situaties die niet meer passen bij jouw toekomst als vanzelf loslaten als jij je overgeeft aan het nieuwe.

De kern van dit levenspad

Witte Wereldoverbrugger is het eerste dagzegel van deze dertien dagen en helpt je om je angsten en onzekerheid onder ogen te zien die zorgen dat je vasthoudt en je eigen vooruitgang blokkeert. Soms is het zo moeilijk om los te laten en je over te geven aan de leegte. Je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. Loslaten gaat makkelijker als je beseft dat de toekomst pas echt kan beginnen als je daar ook daadwerkelijk ruimte voor maakt en het lef hebt om het pad van je ziel te volgen. Je angst hoeft niet weg. Die kun je bij de hand nemen en dapper het pad van je ziel volgen.

Tips voor deze periode

• Laat je leiden door de onzichtbare ‘andere’ wereld. Er is heel veel hulp om jou de inspiratie te geven voor een nieuw begin. Kun je het ontvangen?
• Je staat in je kracht als je trouw bent aan je hart en je pad. Volg jij jouw bestemming of offer je jezelf op voor de bestemming van een ander?
• Je draagt bij aan het grote geheel door het weten van je hart te volgen. Dat wat resoneert met je hart is jouw waarheid. Daar hoef je niet over na te denken.
• Geniet van het leven door je toekomstige Zelf in de spiegel te zien. Je tilt jezelf naar het volgende level als je gaat doen wat past bij jouw nieuwe zelf, uitstraalt wie je wilt zijn, zelfs al kun je het nog niet helemaal voelen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn nuchter en toegewijd om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat doen ze door tradities en oude culturen in stand te houden en bruggen te slaan naar de tijd waarin we nu leven. Ze zijn de verbindende factor in de familie of een andere gemeenschap en zetten zich daarvoor vol overgave in. Ze mogen er op letten dat ze net zo veel tijd besteden aan zichzelf als aan anderen.

Ben je zelf geboren het Witte Wereldoverbrugger levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op www.mayawijsheid.nl in welk levenspad jij bent geboren of bestel hier direct je persoonlijke geboorteprofiel. Een praktisch werkboek om jezelf, je kernkwaliteiten, relaties en valkuilen beter te leren kennen.

Ik wens je de overgave toe om achterover te leunen deze dertien dagen!

Elvira van Rijn

Website: mayawijsheid.nl
Profielen: mayawijsheid.nl/profielen

PS. Ik ben op 22 april een van de gastsprekers tijdens de Shine! Circle Sessie. Ik ga dan o.a. aan de hand van de Tzolkin dagenergie in op het thema: ontdek je passie. Ik vertel je er meer over in onderstaande video.

★ Integreer de dagenergie in je leven ★
Breng meer flow in je leven en doe mee met de online cursus leven en groeien met de dagenergie: e-Wenscursus. Gedurende 52 dagen ontdek en ervaar je hoe de Tzolkin kalender jou ondersteunt. Je leert aan de hand van je persoonlijke logboek hoe je de signalen opvangt die jou dichter bij jezelf en je wensen brengen. Lees meer op:
https://yourdailyshine.nl/online-cursus-leven-en-groeien-met-de-tzolkin-dagenergie/
 

Wil je meer info over de Shine! Circle Sessie of wil je erbij zijn? Klik dan op de button.

PROGRAMMA SCS 22-04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *