Maya wijsheid update: 1-13 juli

Kies jij voor zekerheid of groei? Van 1-13 juli ontvangen we energie om te groeien en bloeien. Deze energie is vol nieuwe mogelijkheden en helpt je door je eigen weerstand heen te breken.

De kern van dit levenspad

Geel Zaad is het eerste dagzegel van deze dertien dagen en geeft energie aan deze hele periode. Zaden kunnen heel lang in de aarde liggen tot de omstandigheden precies goed zijn om te ontkiemen en uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wilt binnen halen.

Daarvoor heb je geduld en vertrouwen nodig. Je kunt een boom nu eenmaal niet uit de grond trekken. Realiseer je ook dat het schilletje om het zaad dat al die tijd voor bescherming heeft gezorgd ook wat weerstand biedt bij het ontkiemen. Welke weerstand ervaar jij? Kies je ervoor om alles te laten zoals het was, of breek je door en ga je groeien?

Tien poortdagen

Het Geel Zaad levenspad kent tien poortdagen (dag 3 (Kin 146) t/m dag 12 (Kin 155). Dagen waarop we gemakkelijk toegang hebben tot de bron en de bron ons nieuwe energie voor de toekomst aanreikt. Die dagen dient de toekomst zich aan op een manier die je op dat moment misschien nog niet helemaal kunt plaatsen. Dat wordt later wel duidelijk. Ben je bereid nieuwe groeikracht te ontvangen?

Tips voor deze periode

• Je vindt inspiratie door de zaden van je dromen te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
• Je staat in je kracht als je je eigen plek inneemt.
• Je draagt bij aan het grote geheel door aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit. De kracht van je gedachten is enorm, dus neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw intenties.
• Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door vastberaden te doen wat zo spannend voor je is. Wat anderen ook zeggen. Jij bent de enige die echt weet wat goed is voor jou.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn natuurlijke leiders. Ze hebben een sterke behoefte aan erkenning en zijn opmerkzaam. Er is veel creativiteit en levendigheid in dit levenspad. De bewandelaars van dit pad hebben zelfvertrouwen en laten zien waar ze voor staan. Anderen hebben daar bewondering voor. Leerpunt is om op een volwassen manier relaties aan te gaan. Ben je zelf geboren in het Geel Zaad levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad.

Ben je op een poortdag geboren, dan ben je sensitief en ontvang je gemakkelijk informatie uit de bron waardoor je dingen gewoonweg weet. Je hebt op jonge leeftijd al grote levensvragen. Het kan zijn dat je je daarin alleen voelt en pas op latere leeftijd gelijkgestemden ontmoet.

Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl in welk levenspad jij bent geboren of bestel HIER direct je persoonlijke geboorteprofiel. Een praktisch werkboek om jezelf, je kernkwaliteiten, relaties en valkuilen beter te leren kennen.

Ik wens je mooie avonturen en ontdekkingen toe deze dertien dagen!

Elvira van Rijn
www.mayawijsheid.nl

★ Aan de lezeressen van de Maya Wijsheid Update ★
Vanaf vandaag kan je de Maya Wijsheid Update blijven volgen door je aan te melden op de nieuwsbrief van Elvira van Rijn op: http://www.mayawijsheid.nl/nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *