Live life to the max!

Ik realiseerde mij net dat alles wat we nodig hebben mee is in en op de auto! De landrover die we hebben met twee daktenten. Onze huisjes op onze rug als het ware. In de auto zit alles wat we nodig hebben aan kleding (veel te veel) aan eten en drinken, leesvoer en muziek. En natuurlijk onszelf. Leven met een minimum aan spullen. Living life to the max!!

Op avontuur

Dus inderdaad. De helft van de kleding kan er nog uit! En dan op weg! Het avontuur tegemoet. Het geeft een gevoel van eindeloze vrijheid waarin het grote niks is. Niks geboekt, nergens vastgelegd en alleen de weg die ons verder brengt naar waar we komen. Naar plekken in de natuur waar we de elementen kunnen ervaren. Waar niks hoeft en alles mag. De ultieme vrijheid. Geen regels. Alleen doen wat we willen. Ik voel de opwinding en de tinteling in de auto en kan niet wachten tot dit avontuur begint.

Dichter bij jezelf

Genieten van de natuur, de bergen, het bos, de zee, de stenen, de schelpen, het water, het vuur, de lucht in koelte en warmte. Het buiten zijn maakt onze wangen rozig. Maar wat genieten we met volle teugen. De connectie voelen met natuur brengt je dichter bij jezelf en nu ik het weer ervaar weet ik dat ik dat veel vaker zal doen. Ook als ik thuis ben. Hier laad ik op. Neem ik even afstand van thuis. Reizen maakt dat je dingen in perspectief ziet. Even afstand kan nemen en opnieuw eiken wat voor jou belangrijk is.

Dankbaarheid

Het is simpel. Niks van de spullen in de auto zijn belangrijk, niet de auto zelf en niet onze huisjes. Belangrijk zijn de mensen met wie je het deelt, en hoe je het deelt. Dat je de ervaringen die je opdoet samen deelt. Nieuwe herinneringen maakt. Natuurlijk hebben we de foto’s maar uiteindelijk gaat het erom hoe we ons voelen. Ik voel de dankbaarheid opwellen in mijn hart en ik heb tijd om te kijken bij die ander in zijn hart. Zien in de ogen van de ander wat jij ook ziet. Wat mooi om samen te zijn, het avontuur aan te gaan en te kunnen delen.

Groter dan jijzelf

Natuur kan je zomaar rechtstreeks naar je ziel brengen. Het geluksgevoel kan overweldigen. Je ontroeren. Het inzicht geven dat je weet waar het om draait. Niet alleen natuur doet dat, je brengen bij de connectie naar iets wat groter is dan jijzelf. Het kan van alles zijn, muziek, sporten, schilderen, schrijven!, fotografie. De lijst kan eindeloos lang zijn.

Leven buiten de tijd

Vaak vergeten we dat de connectie met jezelf en het universum je kan laten groeien als mens. De ervaringen kan gebruiken om jezelf op een hoger plan te tillen. Het maakt dat je ziet wat je prioriteiten zijn, je kernwaarden en de liefde die je voelt. Als je voelt dat je de tijd kwijtraakt. Niet meer weet hoe laat het is, of even de dag kwijt bent, dan leef je in het hier en nu. En hoe mooi is het als je die ervaring deelt met je medereizigers.

Wanneer was jij voor het laatst de tijd kwijt?

www.marionkessler.nl – Academie Marie – Opleiding Intuïtie en Mediumschap.
 

————————————————————————————————————

★ Shine! Circle Sessie 1 oktober as met Jan Geurtz ★


We gaan een dag lang actief aan de slag met het thema Zelfliefde en o.a. Jan Geurtz geeft een workshop.

Tot 10 september loopt de Early Bird Actie!

Ga voor programma info en ticketverkoop naar:

Early Bird Actie: Shine! Circle Sessie 1-10 ‘naar meer zelfliefde!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *