Klaar om het licht aan te doen?

Lief mens, had je al door dat het 23 september een belangrijke dag was, astrologisch en energetisch gezien? De oude wereld zou ‘vergaan’ … en dat is zo heerlijk! Want de sluier gaat er af: we gaan van 3D (competitie, angst, gebrek en begrenzing) naar 5D (samenwerking, heelheid, creeëren en overvloed)! Hierbij een paar tips.

De bestuurder van je leven

Het is de tijd voor een grote schoonmaak: stroomt het niet in wat voor deel van je leven dan ook? Stop het dan! Duh, rode vlaggen zijn er niet voor niets. Jij bent de bestuurder van jouw leven, jij creëert! Als jij die controle hebt, dan kan een ander ook niet de controle van jou overnemen. Vergeet niet: jij bent al héél, er zit misschien alleen wat spreekwoordelijk ‘stof’ op, zoals ik dat noem. Hou van jezelf en respecteer en eer jezelf voor dit fantastische privilege.

Is het van mij?

Krijg je toch een gedachte die niet bij je past? Vraag jezelf dan: “Is het van mij?”. Nee? Laat het dan gaan. Het kan best zijn dat die gedachte een overtuiging van een ander is die, als een post-it, aan jou vastgeplakt zit.

Uit de slachtofferrol

Stap ook uit die slachtofferrol en wees een inspiratie: “Make your mess your message!”. Realiseer je wat je wèl hebt en kunt en mekker niet over wat je niet hebt en kan. Laat gaan wat jou niet dient en doe wat bij je past ZODAT JIJ JEZELF KAN ZIJN! Want het is tijd dat de echte jij opstaat!

Drie keer ja

Bij alles wat je doet, denkt of voelt, kan je jezelf dus afvragen:
1) past het bij mij?
2) voelt het goed?
3) word ik er blij van?
Antwoord je dit drie keer met ‘ja’? Meer 5D wordt het niet . Als jij in een congruente ‘flow’ zit, dan komt er meer gemak. Als jouw licht meer straalt, dan bereik je meer mensen. En die gaan ook weer stralen, naar de mensen om hen heen. I like!!

Het licht aan doen

Realiseer het belang van jouw taak: zet vandaag positieve intenties neer en zorg dat je je eigen vibratie zo hoog mogelijk houdt. IEDEREEN is een belangrijke schakel. Lekker met z’n allen het licht aan doen: wooooeeeehoeeeee!! Geniet!

Vanessa Vink, M.A. & Light beacon
Certified reader & healer & biotensor practitioner &
universal business entrepreneur
spiritual guide, energetic house cleaner, geopathic stress- and radiation detector
retailer of the i-Doh family, pH-Cosmetics and Maria Essence
author of articles in the online magazines ‘Vrouw & Passie’, ‘Smart Healthy Women’ and ‘Your Daily Shine’

 

————————————————————————————————————

Lieve vrouwen,

Op zondag 1 oktober as. vindt er weer een Shine! Circle Sessie plaats, waarbij we een dag lang ingaan op het thema: naar meer zelfliefde! Met verschillende lezingen en workshops van o.a. Jan Geurtz! Hieronder een kort interview waarin Jan ingaat op het thema en vertelt wat hij op de dag gaat brengen.

Wil jij dus een dag lang geïnspireerd worden en actief aan de slag met dit onderwerp? Kijk dan voor meer info op:

Shine! Circle Sessie 1-10 ‘naar meer zelfliefde!’
Interview met Jan Geurtz over Zelfliefde
Impressievideo Shine! Circle Sessie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *