Jouw leven, jouw voorwaarden!

Kiezen, kiezen en nog eens kiezen. Of juist niet? Keuzes maken. Het is iets wat we ons hele leven doen en wat ons met de paplepel wordt ingegoten. Van kinds af aan worden we al geconfronteerd met keuzes maken. Welke kleren we aan willen, naar welke school we gaan, wie we als vriendjes willen, etc.

Niet succesvol zijn

Dit gaat maar door; welke baan willen we, een huis kopen of huren, wel of geen kinderen, etc. De maatschappij verwacht dit (onbewust) van ons. Als we geen keuzes maken dan zouden we niet succesvol zijn. Maar is dat ook zo?

Moeten kiezen

Hoe vaak er wel niet tegen mij gezegd is en nog steeds wordt gedaan, dat ik nu eindelijk eens moet kiezen. Zodra mensen dit tegen mij zeggen raakt mij dit enorm en voel ik me verdrietig, krijg ik een beklemmend gevoel en een soort woede valt over me heen. Herken je dit?

Multitalenten

Onlangs kwam ik in aanraking met de term mulipotentialite. Oftewel veelkunners, scanners, multipassionates, multitalenten. Dit zijn mensen die heel veel dingen (tegelijk) willen doen en nodig hebben om het plezier in hun leven te kunnen blijven ervaren. Zij worden gedreven door nieuwsgierigheid en hebben een enorme honger naar nieuwe dingen. Ze beginnen vaak al aan iets nieuws, voordat ze het één volledig hebben uitgewerkt. En als zij die nieuwsgierigheid niet kunnen bevredigen dan dooft hun vuurtje en raken ze het plezier in het leven kwijt, met de kans om in een burn-out te raken. Doodzonde en heel naar. Want om dat vuurtje weer aan te krijgen is veel energie nodig.

Naast elkaar bestaan

Wat nou als je het vuurtje brandend kunt houden door je erbij neer te leggen dat je niet één passie hebt, maar misschien wel meerdere en dat deze naast elkaar kunnen bestaan! Hoe klinkt dat voor jou? Dit inzicht gaf mij heel veel lucht en energie! Ik herken me volledig in een multipassionate. Al langere tijd probeer ik mijn passies samen te voegen, keuzes te maken en mijn business te runnen zoals ‘het hoort’. Maar dat is niet zoals ik het wil, waar ik gelukkig van word.

Onder jouw voorwaarden

Ik wil zo graag jullie vuurtjes laten branden, plezier in het leven laten ervaren, en jouw leven laten leven zoals jij dat wil onder jouw voorwaarden. En hoe? Dat maakt niet uit. Daar heb ik tal van (kleurrijke) mogelijkheden voor!

Intern proces

Daarom heb ik weer een prachtige cursus ontworpen op het gebied van mandalatekenen en de vier elementen (aarde, vuur, lucht en water). Mijn cursussen zijn altijd veel meer dan alleen gezellig tekenen. Je maakt een intern proces door, zo ook bij deze cursus. Het tekenen maakt het één en ander los, zet je aan tot denken en zet veranderingen in gang.

Zelf ervaren

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor deze gloednieuwe cursus. Deze start op dinsdag 15 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie klik hier. Wil je eerst een eenmalige workshop volgen, waarin je inzicht krijgt in waar jij nu staat in je leven, waarin je mij en mijn manier van werken leert kennen? Kom dan naar mijn workshop: ‘Meer geluk en balans in je leven’ op woensdag 25 april van 09.30 tot 11.30 uur. Wees er snel bij, want er zijn in totaal vier plaatsen, zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven.

Ik wens je een hele fijne dag en find your way!

Liefs Claudia

————————————————————————————————————

Het is bijna zover dames!


Op 22 april gaan we een dag lang in op vragen als: hoe ontdek je je passie? Maar ook op wat jou nog blokkeert om voluit je passie te leven en wat kom je allemaal tegen als je je passie gaat leven!

Deze dag gaat je gegarandeerd inzichten opleveren, waardoor je jezelf beter leert kennen en bewuste keuzes kunt maken!

Met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Wil je hier meer van weten of wil je hierbij zijn? Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *