Jezelf helemaal opnieuw ontmoeten

Het leven voelt als een romantische komedie waarin er, meer dan waar ik op hoopte, mogelijk is. Waar is mijn beperkende gedachte gebleven? Hoezo denk ik ineens dat het leven voor mij werkt en ik dus niet hoef te werken om te kunnen leven? Mijn hoofd werkt niet als vanouds, mijn drang naar controle staat op een zeer laag pitje.

Zachte hand

In mijn auto zit ik als een kip zonder kop achter het stuur, en dat lijkt geen enkel effect te hebben op het succesvol bereiken van mijn bestemming. Steeds kom ik veilig aan maar vraag me niet hoe ik er gekomen ben. Dit is flowen drie punt nul, inclusief hemelse bestemming. In de ochtendspiegel zie ik een klein, lief en zacht meisje staan. Iedere ochtend staat ze er gewoon weer. Zij is deel van mij, teder verwelkom ik haar. Het is vreemd en nieuw en heel fijn. Ik heb heel veel zin om zacht, moederlijk en warm te zijn voor mij en voor jou. Even geen behoefte aan een bootcamp, dit keer kies ik voor de zachte hand en voor heel veel geduld en vertrouwen.

Geen verzet

Als ik niet beter wist zou ik denken dat ik opnieuw geboren ben. Waar is toch die strenge vrouw gebleven die niet makkelijk huilen kan? Mijn emoties zijn welkom, alle soorten en maten komen voorbij en ik ben opgehouden met het verzet ertegen. Ik mag ongelukkig zijn, ik mag zeuren, ik mag huilen en zelfs schuilen. Dat laatste doe ik vooral bij mij, ik ben mijn eigen lieve moeder, ik begrijp nu hoe dat moet.

Groei stop nooit

Mijn leven begint nu pas echt voor mijn gevoel. Beter dan ooit voel ik wat wel en niet resoneert met mijn essentie. Ik zie nog beter welke opdracht ik mag klaren in dit leven. De opdracht klinkt heel simpel, een kind kan de was doen. De opdracht luidt: Wees gewoon helemaal jezelf in alles en vergeef het als dat even niet lukt. Dit leek ik al best goed te kunnen, maar groei stopt nooit, gelukkig maar.

Steeds een laagje dieper

Het is prachtig geregeld. De kans dat deze opdracht eindeloos blijft slagen is erg groot, steeds weer zak ik een laagje dieper mijn hart, mijn essentie, tegemoet. En steeds meer kan, dat wat daarmee resoneert, bij me komen. Als een kip zonder kop zit ik achter mijn levensstuur en ik zal zonder diepe schrammen aankomen op mijn bestemming. Ik tuf rustig en een tikkeltje met mijn hoofd in de wolken vooruit.

Het is precies goed

Vrij schrijven zonder duidelijk doel, mezelf delen en daarmee als vanzelf jou inspireren hetzelfde te doen. Laat jezelf zien in welke fase of staat van zijn dan ook. Het mag, het kan en werkt heerlijk verlossend. Creatie zonder ‘moeten’ en zonder beloofd resultaat. Even een tandje minder want het is nu precies goed en het blijft ook precies goed. De veranderlijke perfectie des levens, dat is het spel dat wij hier spelen.

Dank jezelf

En dan nog even dit… Dankjewel dat je dit leest en dank jezelf dat je zoekt. Je wenst het mooiste voor jezelf en verlangt naar jouw eigen essentie. Zoek rustig verder in liefde en met geduld. Je hebt de tijd en het leven helpt jou om je bestemming te vinden. Je gaat het lichtje in jezelf vinden, stop nooit met zoeken al lijkt het soms zo ver weg.

Jezelf ontmoeten via je stem

Het zou zomaar kunnen dat jij mij zoekt en ik jou want alles is mogelijk. Wat is jouw wens, jouw verlangen? Wil jij in vrijheid jezelf zijn? Verlang jij naar een leven waarin je jezelf makkelijker kan delen met anderen? Wil jij het leven in met een open hart? Als Vocal en Intuïtief Coach kan ik jou helpen. Via de stem kan ik je leren jezelf (essentie) te ontmoeten en je hart te openen. Zingen is helend en lost blokkades op. Zangervaring is niet nodig en mag wel. Als je bij deze opmerkt dat je hartje sneller gaat kloppen dan is dat het teken dat je contact met mij op moet nemen, gewoon doen:) Tot snel lief mens…

Liefs Vanessa


————————————————————————————————————

★ Shine! Circle Sessie 22 april: ontdek jouw passie! ★

Een dag lang de diepte in met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *