Je eigen ritme volgen

Weet je wat ik nou zo fijn vind aan ouder worden en zelfontwikkeling? Dat ik steeds meer mijn eigen ritme durf te volgen. Dat ik me niet meer gek laat maken door andermans verwachtingen en zelfgecreëerde deadlines, maar steeds meer op mezelf intune en me dan afvraag wat ik op dat moment nodig heb.

Op magische wijze

En soms lijkt het helemaal niet handig om bijvoorbeeld languit op de bank te liggen, omdat ik van mijn hoofd nog van alles ‘moet’. Maar als ik dat hoofd negeer en naar mijn ‘zelf’ luister dan komt, in the end, alles toch altijd op magische wijze op z’n pootjes terecht.

Minder moeite

Sterker nog, dan stroomt het meer dan daarvoor en kost alles me minder moeite, aangezien zwemmen tegen de stroom in best veel energie kost 😉

Wat heb jij vandaag nodig?

Lfs Caroline ❤️
Founder Shine!

Wil jij in contact komen met jouw essentie en meer vanuit je hart leren leven? In september start de Reis naar het Hart. Kijk voor meer info op www.dereisnaarhethart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *