Hoe je je niet laat verlammen door jouw droom

Als ik vrouwen vraag waar droom je van, weten ze het allemaal wel. Die ene grote droom, dat verlangen waar je de energie van door je aderen voelt stromen. Het idee dat je direct lichter laat voelen en waar je het liefst nu al aan begint.

Beren op de weg

En dan komt het moment waarop jouw ego je innerlijke stem aan de kant zet. De droom schuift naar achteren en de beren worden op je weg geworpen. Je stapt terug en valt stil. Hoe blijf je succesvol in contact met jouw droom en laat je je niet langer verlammen? Ik heb me maanden laten verlammen door mijn droom. Het voelde zo groots en steeds zag ik die eerstvolgende stap niet. Waar moest ik beginnen? Het voelde te groot en mijn gedachten en inspiratie vlogen alle kanten uit. Ik ontving de antwoorden vanuit mijn intuïtie wel, maar aarde mijn ideëen vervolgens niet. Gevolg: ik deed van alles en was continu bezig, maar onder de streep was er weinig tot geen succes. Ik bleef op dezelfde plek en mijn motivatie zakte steeds verder weg.

Korte termijn oplossing

Jouw ego gaat voor de korte termijn oplossing. Haar enige doel is jouw veilig houden. Vaak betekent dit dat je gestuurd wordt richting de pijn en stilstand die je nu ervaart en weg gehouden wordt van het langere termijn geluk van jouw droom. Deze droom is immers onzeker en daarvoor dien je meestal nog een aantal stappen te zetten. En van dit soort onzekerheid en ongemak houdt jouw ego je liever weg.

De eerstvolgende logische stap

Het gaat altijd om jouw eerstvolgende logische stap op weg naar jouw droom. Jij vult jouw droom namelijk in vanuit je hoofd. Je voelt iets of verlangt naar iets en kent er als het ware kleuren en vormen aan toe. Het kan echter zijn dat gaandeweg jouw droom je een andere richting uit laat gaan. Je voelt bijvoorbeeld “Ik wil een succesvolle praktijk aan huis opzetten.” Terwijl jouw droom misschien veel grootser is en jij in dit leven eerder een groots en veelgevraagd spreekster op succesvolle events mag zijn. Wanneer jij enkel gericht blijft op de praktijk aan huis, dan ga je voorbij aan jouw grote droom.

Voel en visualiseer jouw droom

Focus je op jouw verlangen. Zie voor je wat belangrijk is in jouw droom. Wat wil jij? Hoe voel jij je wanneer jouw droom succesvol neergezet is? Hoe ziet deze succesvolle jij eruit? Wat doet zij en welke keuzes maakt zij in haar leven? Wat is de rode draad en het gevoel van jouw verlangen? Zie het voor je en voel die energie in je lijf. Vind je het lastig om deze energie te voelen? Vraag het Universum dan om hulp. “Universum laat mij de energie van mijn verlangen ervaren. Universum lift mij in de energie van mijn droom. Waar ontken ik deze energie nu nog? Wat zie ik nog niet?”

Afstemmen richting jouw droom

Afstemmen helpt je in de energie te stappen die eigenlijk al van jou is. Door het gebruik van affirmaties (wat afstemmen eigenlijk is) til je jezelf omhoog. Je brengt jezelf naar het volgende energie- en trillingslevel. In combinatie met vragen stellen wordt het magisch en schep je ruimte. Alles wat jij uitspreekt draagt een bepaalde energie met zich mee. Ook wanneer jij niet bewust met affirmaties bezig bent, spreek je ze onbewust uit. Alles wat jij de wereld inslingert, draagt jouw energie. Jij bepaalt en staat aan het roer van jouw leven. Wat kies jij? Wees je bewust van jouw trilling. Afstemmen helpt je steeds opnieuw voor die hogere trilling te kiezen. Het zorgt voor meer dankbaarheid en vooral voor focus op wat jij belangrijk vindt. Focus op jouw keuzes. Het helpt je jouw waarheid te leven en deze ook vol vertrouwen te uiten. Heel bewust kiezen voor het leven dat past bij jou. Volgens jouw idee van het perfecte plaatje.

Kiezen voor jouw waarheid

Op het moment waarop ik krachtig koos voor mijn waarheid en van binnen naar buiten creëerde, ving ik succesvol mijn droom. Ik liet me niet langer afleiden door alles om mij heen en haalde de zekerheid uit mijzelf. Ik stelde vragen en zette de antwoorden om in geslaagde ideëen en samenwerkingen. Ik liet me inspireren, maar niet langer afleiden. Succesvol afstemmen vanuit je intuïtie is magisch en helpt je jouw dromen en verlangens te realiseren.

————————————————————————————————————

★ Early Bird Actie tot 8 januari!★


Wil je ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van o.a. Tijn Touber, Joke Oosters, Sara Hermanides en Sven Goedbloed

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

Shine Circle Sessie 4-2-18: leven vanuit intuïtie en vertrouwen
In deze video’s vertellen Tijn Touber, Sara Hermanides, Sven Goedbloed wat zij verstaan onder intuïtie en vertrouwen en wat zij gaan doen tijdens de dag.Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *