Gratis webinar: in 7 stappen door je blokkades heen breken als ondernemer

Merk jij terugkerende teleurstellingen, frustraties? En kost het je veel energie om naast je fijne business, ook ondernemer te zijn met een echte ‘ondernemers-mindset die bij jou past? Gun jezelf dan dit gratis webinar nog voor de zomervakantie. Voor meer rust en ruimte in je hersenspinsels die voor jou niet altijd even handig zijn in je business.

En ik kan het weten. Toen ik mijn eigen business startte vanuit mijn passie en diepe verlangen andere mensen te coachen was ik ook ‘opeens’ ondernemer. Het heeft mij jaren gekost van ups en downs om mij steeds meer af te stemmen op een krachtige mindset als ondernemen om mijn bedrijf zichtbaar en stralend neer te zetten op een manier die bij mij past. En dat gun ik jou ook. Maar dan op een eenvoudige en effectieve manier! Tijdens het webinar leer ik je hier heel veel over.

Vragen die aan de orde komen zijn:

-Welke keuzes maak jij die goed zijn voor jezelf en je business?
-Keuzes maken waar jij achter staat. Waar jij blij van wordt, ongeacht wat een ander er van vind.
-Heb jij een business die voor jou werkt? Of werk jij voor je business?

Tijdens dit gratis webinar gaan we in deze 7 stappen kijken naar:

– Wat zijn nu precies je blokkerende gedachtes & overtuigingen
– Hoe herken je ze en laat je ze los
– Wat is jouw winst en verlies om aan je blokkades vast te houden
– Welk verlangen zit hier nu echt achter
– Wat kies jij? Jouw keuze creëert je toekomst
– Je bent niet alleen

Ik kijk er naar uit je dit online webinar te mogen geven. Tof als je je nu aanmeld!

Via mijn website kan je je HIER aanmelden en zelf dag en tijd kiezen wat jou het beste uitkomt.
https://viamanon.nl/webinar/

Lieve groet,
Manon
www.viamanon.nl

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *