Energetisch weekjournaal 4-12: jouw magische energie neerzetten

Nu je meer inzichten krijgt in hoe bepaalde zaken in elkaar steken, kan je het voor jezelf op een andere manier gaan manifesteren. Inzicht wil nog niet direct zeggen dat je het meteen in de vingers hebt, maar wel dat je steeds beter gaat zien hoe de dingen werken voor jou.

Vergelijk is niet nodig

Je hebt je te lang vergeleken met andere mensen, die meer vanuit hun hoofd leven. Je hebt je vaak afgevraagd waarom jij niet bent zoals zij en hebt jezelf daarin vaak naar beneden gehaald. De reden dat jij niet bent zoals zij, is omdat jouw bewustzijn groter en ruimer is. Jij hoeft je niet (meer) te vergelijken met de ander. Jij hoeft alleen maar jouw unieke magische energie neer te gaan zetten.

Genegenheid en romantiek

Je hebt wat meer behoefte aan genegenheid en romantiek in je leven. Wees duidelijk in wat je wenst, wat goed is voor jou en spreek duidelijk je intenties uit. Je kan daarin deze week verrast worden. De liefde hangt een beetje in de lucht en daar zal je zeker van kunnen gaan profiteren. Mits je je ogen openhoudt.

Het gaat niet om de vorm

Je hebt nog weleens de neiging om jezelf wat terug te trekken, omdat je niet altijd goed kan snappen of beseffen dat er personen zijn die jou leuk vinden om jou. Je hebt lange tijd geleefd in een wereld waarin mensen alleen maar bezig zijn met de buitenkant. Dit maakte je onzeker. Maar meer ook, omdat deze mensen diep van binnen ook onzeker zijn en “denken” dat de wereld te maken heeft met de vorm en niet met het gevoel. Dit is iets wat niet bij jou hoort. Bij niemand niet. Deze wereld heeft niets te maken met vorm, alleen is het zo gemaakt vanuit het hoofd. Hoe meer je vanuit je hart gaat leven, hoe minder interessant de vorm is.

Het afgelopen jaar

Nu je zo aan het eind van het jaar komt, flitsen er beelden voorbij van wat er allemaal gebeurt is het afgelopen jaar. Je bent meer gaan waarderen wie jij bent en dat wierp al snel zijn vruchten af. Toch heeft dit jaar nog een staartje omdat je nog niet helemaal los bent van oude patronen. Je kunt iets wel weg doen, omdat het niet fijn voelt, maar wanneer je er geen helderheid op hebt waarom dat is en waarom het je realiteit binnen is gekomen, zal je het als vanzelf weer opnieuw aantrekken.

Waar de angel zit

Door te observeren en zonder oordeel te kijken naar de energie, naar wat het met je doet en wat het in je beweegt, zal je sneller zien waar de angel zit. Dat is de mogelijkheid om afstand te doen waarvan jij dacht dat het iets was wat bij jou hoorde.

De kracht van kwetsbaarheid

Wanneer er meer inzicht komt, smelten de muurtjes om je heen weg als sneeuw voor de zon, omdat je weet dat niets krachtiger is dan kwetsbaar te zijn en te weten dat niets je echt kan raken, zolang jij je er niet (meer) mee identificeert. Iets wat moeilijk lijkt, maar zeker niet onmogelijk is. De kracht van kwetsbaar zijn is met een open hart het leven toe laten in al zijn hoedanigheid en weten dat jij nooit verloren gaat, wat er ook gebeurt.

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? ★


Wil je ook ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van verschillende gastsprekers waaronder Tijn Touber!

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

In deze video vertelt Tijn Touber wat hij die dag gaat brengen:


Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *