Energetisch weekjournaal 30-07: Een nieuwe realiteit creëren

Deze week draait het om inzichten. Je hebt gevraagd om meer helderheid in bepaalde zaken en wanneer je de vraag stelt kan je er van op aan dat je ook zeker antwoord krijgt. Je hebt het gevoel dat je maar niet ergens los van komt terwijl je dat wel heel graag wilt. Kijk eens waarin jij het belangrijk hebt gemaakt om voor diegene te zorgen die erbij betrokken zijn? Want wanneer je dat kunt zien, dan kun je het uiteindelijk ook loslaten.

Niet jouw waarheid

Jij bent niet verantwoordelijk voor diegene die geen verantwoording nemen. Het heeft niets te maken met wie jij bent en het heeft niets te maken met de waarde van jouw bestaan. Het leven is bedoelt om te leven voor jezelf. Met alles erop en eraan waar jij je fijn bij voelt. En alles wat dat tegenspreekt, is niet jouw waarheid. We functioneren in deze realiteit vanuit goed of fout. Ben je niet goed, dan ben je fout en vice versa. Maar wat als jouw realiteit gewoon jouw realiteit is. Ondanks dat het niets lijkt op de realiteit van de mensen om je heen. Zolang het voor jou licht en fijn voelt, is daar niets aan de hand.

Zaken die nog uitgewerkt mogen worden

Hoe meer je aan het loslaten bent van oude patronen, hoe meer mensen aan je zullen trekken. Een onverwachts bericht van iemand uit jouw verleden kan je wat doen wiebelen. Het is iets wat je niet zag aankomen en wat je niet had verwacht. Toch zitten daar nog zaken die samen uitgewerkt mogen worden. Zeker wanneer iets abrupt is geëindigd mag er meer helderheid ontstaan. Het is nu de tijd om afscheid te nemen van oude patronen en standpunten.

Een andere realiteit

Wanneer jij je leven over een hele andere boeg wilt gooien, dan is het nodig om zo eerlijk mogelijk te kijken naar daar waar jij nog jezelf in gevangenschap houdt. Waarin jij nog denkt dat de ander jou iets aandoet. Want wanneer je dat doet, kan je nooit functioneren naar een andere realiteit voor jou. Hoe meer ruimte je maakt voor jezelf hoe fijner het zal zijn voor jou en jouw lichaam. Maar ook voor alles om je heen. Jij weet meer dan je denkt, maar ooit heb je besloten dat het beter is om dat allemaal te verstoppen en jezelf op te sluiten in realiteiten van een ander.

Zoals het voor jou bedoelt is

Je hebt delen van jezelf afgehakt om het passend te maken. Maar hoe zou het zijn om alles wat je bent verloren weer terug te vinden en jouw eigen weg te gaan? Niet iedereen is hier nog altijd klaar voor om alles volledig onder ogen te komen, en daar waar de ander nog blijft functioneren vanuit onbewustheid kan jij jezelf daarin stimuleren om dat wel te doen. Wanneer jij beweegt zal alles wat verbonden is met jou in beweging komen en alles wat daar niet meer bij past zal van je afvallen. Wees er klaar voor om een heel nieuw leven voor jezelf neer te zetten, precies zoals het voor jou bedoelt is

Deborah <3  

————————————————————————————————————

★ Save the Date Early Birds ★


Op zondag 1 oktober as. vindt in Amsterdam de volgende Shine! Circle Sessie plaats! We hebben weer een geweldig programma met als thema: Naar meer Zelfliefde!

We gaan actief aan de slag met dit onderwerp en gastspreker Jan Geurtz geeft een interactieve lezing.

Ook werken de volgende coaches en trainers mee aan de dag: Deborah van Aelst (van de dagelijkse Dagenergie), Marjolein Fletterman, Ester de Vos en Caroline Laan (initiatiefnemer)

Wil jij dus een dag lang geïnspireerd worden en aan de slag met dit onderwerp?

Tot 3 september as. koop je jouw Early Bird ticket tegen een tientje korting.

Meet you in de Circle ladies!


Ga voor programma info en ticketverkoop naar:

shine-circle-sessie-1-oktober-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *