Energetisch weekjournaal 24-07: jezelf de ruimte gunnen

gunnen

Wanneer je bezig bent met groei, kan het lijken of je geen stap vooruit komt omdat alle patronen je om de oren vliegen. Dit is nodig om jou te laten zien wat er allemaal nog in je leeft. Het is nodig om dit onder ogen te komen, zodat je eindelijk uit alle verhalen kunt stappen die je hebt over jezelf, over de ander en over het leven.

Stappen zetten

Het lijkt soms als of je een stap terug doet maar in feite ben je juist heel erg hard aan het werk. Niets is wat het lijkt wanneer je de emoties van de verhalen kunt onderscheiden. Het is tijd voor jou om de volgende stappen te zetten. Dit kan betekenen dat er een verhuizing of verandering van werk aan zit te komen. Ook binnen de relaties die je aangaat zijn er grote verschuivingen.

Wat is van jou?

Het is belangrijk dat je blijft voelen welke gevoelens van jou zijn en welke van de ander. Want voor dat je het goed en wel beseft, kan je zo mee gaan in het verhaal van de ander. Jouw gevoeligheid is ongekend en je voelt veel meer van de ander dan dat je beseft dat je doet. Er is feitelijk niets aan de hand. Pas als jij er betekenis aan geeft, dan pas gaat het echt leven.

Neem de tijd

Deze week kun je wat obstakels tegen komen. Neem rustig de tijd om ze te bekijken, te observeren. Zijn het wel obstakels of zijn het die dingen waar je om gevraagd hebt maar komen ze in een heel andere vorm op je pad dan dat je gedacht had. Zorg er voor dat je voldoende rust neemt om alles even goed te laten landen want er verschuift zoveel en er verandert zoveel. Veel meer dan dat je met het blote oog kunt zien.

Nieuwe deuren gaan open

Een naderend afscheid zorgt er voor dat er weer nieuwe deuren voor je open gaan. Het is spannend wanneer je weer aan iets nieuws begint. Zeker als je nog helemaal geen idee hebt hoe het gaat zijn. De kunst is om open te blijven, en te blijven ontvangen. Alles blijft ontvangen wat er op je af komt. Wanneer je besluit om dat niet te doen, blokkeert de energie en kun jij jezelf weer in die verkramping zetten waar je zo hard mee bezig bent om er juist uit te komen.

Volledig ontvangen

Wanneer je weer terug kunt gaan naar het volledig ontvangen van alles wat er is, zal je merken dat alles een bijdrage wil zijn voor jou. Maar dat het je ook echt laat zien waar je voor jezelf nog standpunten en overtuigingen hebt die er voor zorgen dat je blijft hangen in situaties die niet meer dienen. Jij weet beter dan wie dan ook wat je nodig hebt. Wat goed voor jou werkt en wat niet. Je hoeft je allang niet meer te voegen in realiteiten die jou minder ruimte geven. Het is nu tijd om jezelf die ruimte te geven en ook te gunnen.

Deborah <3  

————————————————————————————————————

★ Save the Date Early Birds ★


Op zondag 1 oktober as. vindt in Amsterdam de volgende Shine! Circle Sessie plaats! We hebben weer een geweldig programma met als thema: Naar meer Zelfliefde!

We gaan actief aan de slag met dit onderwerp en gastspreker Jan Geurtz geeft een interactieve lezing.

Ook werken de volgende coaches en trainers mee aan de dag: Deborah van Aelst (van de dagelijkse Dagenergie), Marjolein Fletterman, Ester de Vos en Caroline Laan (initiatiefnemer)

Wil jij dus een dag lang geïnspireerd worden en aan de slag met dit onderwerp?

Tot 3 september as. koop je jouw Early Bird ticket tegen een tientje korting.

Meet you in de Circle ladies!


Ga voor programma info en ticketverkoop naar:

Shine! Circle Sessie 1 oktober 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *