Energetisch weekjournaal 18-6: jouw stroom volgen

stroom

Deze week draait het om keuzes maken. Je weet steeds beter wat je niet meer wilt. Maar hoe nu verder? Verhalen kunnen opspelen wanneer je zeker weet dat je ergens mee wilt stoppen.

Energie volgt aandacht

Angst is een groot struikelblok waar we, als we er naar blijven luisteren, nooit een stap verder komen. Wanneer we verhalen hierover blijven herhalen in ons systeem ,dan wordt het vanzelf waarheid. Energie volgt namelijk de aandacht. Maar hoe voelt het als je naar de kern gaat. Jouw kern. En wat voelt dan licht voor jou als je daar naar luistert?

Oneindige mogelijkheden

Ergens diep van binnen weet je zelf heel goed dat, wanneer je bepaalde deuren sluit iets anders, veel beters, de mogelijkheid krijgt om tot je te komen, dan wanneer je blijft zwemmen in de vijver waar je al jaren inzit. Wanneer je durft over te stappen naar die oceaan van oneindige mogelijkheden, wat zal er dan allemaal mogelijk zijn? Je hoeft niet te weten wat er komt, je hoeft alleen maar te weten dat het komt en dat wat het beste is voor jou tot je kan komen, wanneer jij eindelijk je barrières laat zakken en de verhalen die er over hebt gelooft niet meer blijft geloven.

Durven toelaten

Wanneer je in de verkeerdheid van dingen gaat zitten dan maak je de energie zwaar en zorgt dat er voor dat je energielevel zakt. Wanneer je open kunt blijven, voor dat wat er juist aan is, dan zal je ook beter kunnen zien waarom je blijft kiezen wat je kiest en vanuit welk patroon dat is. Het leven is er echt om je te helpen en te ondersteunen. Pas op het moment dat we dat kunnen en durven toelaten zal je de signalen gaan herkennen. We hoeven er alleen maar toestemming voor te geven. Uit conclusies te gaan.

Wat afstand nemen

Je hebt een grote groei doorgemaakt en dingen worden steeds meer helder voor je. Dat wat niet meer fijn voor je is, is steeds duidelijker te voelen en je kunt nu ook steeds beter kiezen voor jezelf en wat fijn is. Dat dit inhoudt dat je wat afstand moet nemen van bepaalde mensen en situaties is iets wat nodig is. Zowel voor jou als voor dat wat er op dat moment speelt.

Groot hart

Jouw essentie is het kinderlijke enthousiasme. Vol verwondering de magie ontdekken die het leven is. Wanneer je te maken hebt met mensen die daar niets mee kunnen en jou daarin met hun gedrag proberen af te remmen, is het belangrijk om te kijken of het nog een bijdrage is voor jouw leven om hiermee om te blijven gaan. Jouw hart is enorm groot en wanneer jij iemand in je hart sluit vind je het moeilijk om daarin de beslissingen te maken hier afstand van te doen. Ben je geneigd alles recht te praten over die persoon om diegene maar in jouw leven te houden?

Deuren openen

Toch laat jouw systeem je heel goed voelen wanneer het klaar is. Wanneer het nodig is om jezelf toe te staan jouw stroom te volgen en als een ander daarin niet mee kan gaan dan is dat heel spijtig. Maar je bent hier nu eenmaal niet om de kolen uit het vuur te halen voor de mensen die hun handen liever niet branden. Ook zij maken elke keer de keuze om iets niet te kiezen. Volg de weg die je nu opgaat vol met creatie en enthousiasme en weet daar waar een deur sluit, er weer andere deuren openen.

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ KENNISMAKINGSACTIE!★

Sta jij ook op een keerpunt in je leven en wil je dingen anders gaan doen? Maar weet je nog niet goed wat en hoe je dat moet doen?

Een troost, je bent zeker niet de enige!

Op zondag 25 juni as. maken we in Amsterdam gezamenlijk een eerste stap in onze Soul Journey. Het thema van de dag is: In het licht gaan staan! Ofwel leven vanuit jouw ware potentie, vanuit jouw kern!

Manon Ossevoort alias het Traktormeisje is die dag de gastspreker. Zij is een prachtig voorbeeld van een vrouw die haar droom is gaan leven en zij vertelt ons over haar motto: dromen, durven, doen!

Verder word je aan de hand genomen door vijf ervaren vrouwelijke coaches en trainers en gaan we een dag lang actief aan de slag met verschillende werkvormen als o.a. meditatie, visualisatie, oefeningen uit mindfulness en NLP.

Het volledige programma vind je hier.

★Kennismakingstarief★

We hanteren nu een speciaal introductietarief voor onze Shine! lezeressen. Betaal nu 129,- voor deelname aan een Shine! Circle Sessie.

Aanmelden kan via onderstaande link: https://yourdailyshine.nl/circlemember-tickets-shine-circle-sessies/

Meet you in de Circle ladies!

Liefs Caroline

ps. in onderstaande video vertel ik over de dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *