Energetisch weekjournaal 16-04: kiezen voor jouw vrijheid

Een week van beslissingen. Vooral op privé gebied. Wat moet er nog veranderd worden? Wat kan er weg? Waar kun je nog meer ruimte creëren voor jou? Wat heb je nog meer nodig om met meer gemak de dingen te veranderen die nodig zijn voor jou? Een week van wisselende gevoelens. Een week die laat zien dat je meer in chaos mag zijn en minder in de orde van de dag. Wat niet wil zeggen dat je dat gemakkelijk af zal gaan want meestal probeer je controle te houden en dus ook overzicht en orde.

Niet meer voor jou

Wanneer je voelt wat andere van je vinden of van je verwachten ben je nog erg gewend daar naar te leven. Maar iets in jou laat je zien dat dit niet meer werkt. Hoe graag je het misschien ook wilt, het past gewoon niet meer. Die rol die je ooit hebt genomen is niet meer voor jou en dat merk je overduidelijk. Dat houdt ook in dat je steeds meer tegen de muren van de ander aanloopt omdat zij nog wel volgens deze regels leven. Hier kan je je wat geïrriteerd door voelen. Maar ook dat is maar een moment opnamen.

Ruimte voor jezelf

Als je begrijpt dat de meeste mensen vanuit regels leven en dat dat gewoon de manier is zoals veel mensen het doen, kan je daar wellicht iets lichter mee omgaan. Je kunt hen niet veranderen en ook is dat jouw taak niet. Door een bepaalde afstand die er nu is tussen jou en de ander kan je weer merken hoe het is om meer ruimte voor jezelf te hebben maar ook hoe ontzettend gewaar je bent van die ander zijn energie. De vraag is alleen, werkt het nog voor jou om daar zo mee bezig te zijn?

Focus op jezelf

Werkt het uberhaupt nog voor jou om deze mensen telkens weer in je leven te trekken? Wat probeer je daar nog te doen? Wat probeer je recht te trekken? Het kan een stuk gemakkelijker dan je denkt en dat is iets waar je deze week ook achter zult komen. Zolang jij de focus maar op jezelf legt zal je merken dat die dingen van je af kunnen glijden waarvan je eerst wat meer moeite had om het los te laten uit je systeem. Of eigenlijk, vrij laten uit je systeem.

Enkel een beproeving

Steeds meer en meer begin jij jouw eigen capaciteiten te zien en te begrijpen waarom je altijd gereageerd hebt zoals je deed. Maar dat jij dacht dat je niet goed genoeg was omdat er mensen waren die er een mening over hadden. Dat er mensen waren die er een oordeel over hadden. En ondanks dat je het graag anders had gezien besef je meer dan ooit dat dit enkel een beproeving is geweest voor jou om echt voor jezelf in te gaan staan en op te komen voor die dingen waar jij echt in gelooft.

Uit het drama stappen

Je hoeft geen strijd (meer) te voeren om je gelijk te halen, maar dat je oké bent met het feit dat niet alle neuzen dezelfde kant op staan en dat dat ook niet hoeft. Jij kiest voor jou, voor jouw vrijheid en stapt uit al het drama wat anderen blijven creëren. En dat is heel knap dus erken jezelf dan ook hoe fantastisch dat is dat je dat blijft kiezen elke keer weer

Deborah <3

————————————————————————————————————

Aankomende zondag is het zover dames!


Op 22 april gaan we een dag lang in op vragen als: hoe ontdek je je passie? Maar ook op wat jou nog blokkeert om voluit je passie te leven en wat kom je allemaal tegen als je je passie gaat leven!

Deze dag gaat je gegarandeerd inzichten opleveren, waardoor je jezelf beter leert kennen en bewuste keuzes kunt maken!

Met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Wil je hier meer van weten of wil je hierbij zijn? Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *