Energetisch weekjournaal 13-11: met open hart leven

hart

Dit is een goede week om delen van jou eens goed onder de loep te nemen. Je word deze week uitgedaagd om de stilte in jezelf te blijven zoeken en houden. Wanneer jij je laat meeslepen door gedachtes en overtuigingen waarmee jij je geïdentificeerd hebt, blijf je in rondjes lopen. Je kunt de vinger wijzen naar de ander, maar feitelijk laat het je precies zien wat jij nog gelooft over het leven en jezelf.

Niet laten meeslepen

Er is eigenijk niet zo heel veel aan de hand, wanneer je je niet mee laat slepen door de gedachtes die je hebt. Je kunt wel bedenken dat het anders kan, maar dan is het nog steeds jouw energiesysteem die het mag veranderen. We kunnen anders gaan denken over de dingen maar, wanneer we niet volledig bewust zijn van wat er in ons leeft als een aangenomen waarheid, komen we nooit los van deze bubbels.

Zonder oordeel kijken

Wanneer jij jezelf meer ruimte gaat geven en zonder oordeel kunt kijken naar wat er gebeurt, in en met jouw lichaam, en de gevoelens die er omhoog komen, kan je zien dat het niets met jou te maken heeft. Nooit gedaan ook.

Zorg voor jezelf

Deze week draait het om extra zorg voor jezelf. Deze week is intens wanneer je niet oplet, maar veroordeel jezelf ook niet, wanneer je even mee gaat in alle krankzinnigheid van de wereld. Wanneer jij aanhaakt op een bepaald gevoel of gedachte die een lagere trilling heeft dan jouw ZIJN, zal je alles naar je toetrekken wat te maken heeft met dat collectief. Daardoor kan het lijken of je er niet meer uit kan komen. Maar wanneer jij je hoofd tot rust brengt en kijkt wat er gebeurt, dan zal je zien dat het gewoon maar energie is.

creatieve ideeën

Nieuwe creatieve ideeën zullen deze week meer vorm krijgen. Je hebt al een tijdje iets in de planning, maar je kreeg het niet helemaal helder voor jezelf. Nu is de kans om de dingen wat concreter te maken. Om los te komen van de regels en zwaarte die hangt aan dat wat je nu doet. Je kunt je eigen weg hierin blijven volgen, maar wanneer je merkt dat het steeds zwaarder wordt, is het tijd om iets anders te gaan neerzetten dat dichter bij jouw ware essentie staat.

Word wakker!

Overal waar jij je aan verbindt, trek je ook die energie die daarbij hoort naar binnen. En wanneer het niet meer matcht met hoe je nu in het leven staat dan zal het steeds meer de nadruk daarop leggen. De energie die nu over de aarde stormt, is er eentje die je geen enkel moment met rust laat wanneer jij even wat onbewuster door het leven gaat. Het wil dat je wakker wordt. Dat je gaat LEVEN. Dat je niet meer in allerlei bijzaken verzandt, maar dat je met open ogen en open hart alles toelaat wat er langs komt. En weet dat, zodra het maar enige vorm van zwaarte geeft, het niet iets is wat bij jou hoort. Vertrouw op dat gevoel, want het is je innerlijke kompas die je eindelijk weer hebt gevonden.

Deborah <3  

————————————————————————————————————

★ Save the Date Early Birds ★

Jaaaa, het programma voor de Shine! Circle Sessie van 4 februari as. is bekend!

Het thema is: ‘Leven vanuit intuïtie en vertrouwen’ en de sprekers zijn: Tijn Touber, Sara Hermanides, Sven Goedbloed en Joke Oosters.

Het gaat weer een heel bijzondere dag worden dames, dus noteer 4 februari as. alvast (met Shine! rood) in je agenda!

Koop je kaartje nu alvast met een tientje korting! Of koop een passe-partout met 30 euro korting, dan kun je ook nog de workshops bijwonen van Hannah Cuppen en Lisette Thooft.

Het programma vind je op:

Shine Circle Sessie 4-8: leven vanuit intuïtie en vertrouwen

Meet you in the Circle ladies!
Liefs Caroline

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *