Energetisch weekjournaal 12-03: een nieuwe fase

Deze week draait het om een nieuw begin. Er staat een heel nieuwe fase voor de deur en er komt een hoop op je af. Probeer, voor zover dat gaat, alles te ontvangen wat je kunt ontvangen zonder dat je er een “big deal” van maakt. Laat verwachtingen los en laat de energie je mee voeren en blijf voelen wat fijn en licht voelt.

Toe aan iets nieuws

Iets wat al een tijdje in de lucht hangt, krijgt deze week eindelijk de kans om uitgewerkt te worden. Een ontmoeting, gesprek of beslissing deze zal meer duidelijkheid geven. Je bent toe aan iets nieuws en dat voel je diep in elke vezel van je lijf. Alleen het woordje geduld is soms een beetje zoek in jouw woordenboek. Wanneer je zo enorm gewaar bent van alles dan is tijd soms niet altijd je vriend. Echter heb je geen andere keus dan je over te geven aan dit stuk.

Je uit je schulp halen

Nieuwe uitdagingen liggen op jou te wachten. Het zijn die dingen die je nog meer uit je schulp zullen halen en jou laten zien dat je alles kunt, zolang jij maar vertrouwd op jezelf. Het lijkt op het eerste gezicht een rustige week maar dat is het zeer zeker niet. In de positieve zin van het woord overigens. Want als een magneet trek jij dingen naar je toe en zet jij alle gedachtes om in manifestatie. Pas op dat je hoofd zich er niet mee gaat bemoeien want zodra je er over na gaat denken dan blokkeer je jezelf. Of eigenlijk, maak je het zwaar voor jezelf en daardoor niet makkelijker.

Omring je met zachtheid

Nieuwe inzichten deze week en daarom is het van belang dat jij je omringt met die mensen die de juiste frequentie hebben. Het is belangrijk door alle shifting die je nu doorgaat dat je zacht bent voor jezelf en dat je daardoor ook met mensen bent die dit ook zijn. Neem je rust en je ruimte om alles even te laten landen en leer te vertrouwen op de hernieuwde hartstocht in je leven op alle gebieden. Alles gebeurt altijd precies zoals het moet gebeuren en niets is te laat of te vroeg.

Past het nog?

De veranderingen die jij nu doormaakt vragen ook om te kijken of het niet eens tijd wordt om verandering in je huis aan te brengen maar ook, om te kijken of je nog wel op een plek woont die voedend is voor jou. Wellicht is een andere woonruimte beter voor jou.

Het oude laat los

De energie zal deze week weer voor wat verassingen zorgen, maar zoals je weet, altijd op een manier waarin je het niet had verwacht. Wanneer je open kunt staan voor alles wat mag komen en je kunt alles zonder oordeel ontvangen, dan blijven die dingen ook niet zo lang aan je kleven en krijgt het gewoon de ruimte om door je heen te gaan. Het oude laat langzaam los en dat voel je ook, dus zorg goed voor jezelf. Pak de rust die je krijgt met beide handen aan want hoe meer de natuur zich laat zien hoe drukker jij het gaat krijgen.Het

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ Shine! Circle Sessie 22 april: ontdek jouw passie! ★

Een dag lang de diepte in met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Tot 16 maart as is er een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *