Energetisch weekjournaal 10-06: jezelf zien en erkennen

Een intense week waarin je, wanneer je even niet goed op jezelf let, meegezogen wordt in de chaos van de dag. Hier en daar kan iets je triggeren om in oude patronen te schieten, maar sta jezelf toe alles te voelen zonder er naar buiten toe op te willen reageren. Blijf met beide voeten op de grond. Niet iedereen zal dat kunnen waarderen maar dat is feitelijk niet iets waar jij iets mee hoeft

Wat staat er tussen?

Het is deze week een mooi moment om uit te werken wat er nog tussen jou en de ander staat. Dit kan verdriet zijn, boosheid, schaamte of iets anders wat je afleidt van de waarheid. Wanneer jij jezelf toestaat het volledig te zien en te erkennen, dan haal je de zwaarte tussen jullie weg en kan je de ander weer zien zoals hij of zij is. Zonder de verhalen die je er tussen hebt gezet. Wat de ander daar zelf nog in doet kan je verrassen. Want wanneer jij iets beweegt, kan het zomaar zo zijn dat het automatisch beweging brengt in de ander zijn of haar realiteit.

Een ander leven creëren

Deze week is tevens een hele goeie week om wat meer stappen te zetten in de weg naar een totaal ander leven voor jezelf. Wanneer je de energie hierin kunt voelen, er in mee kunt bewegen en het niet wilt duwen of er aan gaat trekken, kunnen die dingen sneller manifesteren. Je gaat grote stappen zetten en dat is spannend. Uit je comfortzone komen is sowieso een uitdaging en daar krijg je de aankomende tijd ook voldoende de tijd voor.

Een verborgen zegening

Niet teveel over de dingen nadenken, maar blijf voelen in je lichaam wat het je vertelt. De romantiek hangt ook meer in de lucht en zeker wanneer jij niet bezig bent iets van die ander te verlangen, maar het ontvangt zoals het komt, zal je hierin meer kunnen gaan zien. Wanneer je overal en nergens bent heb je niet altijd de ruimte om te kunnen zien wat er voor je neus staat. Maar hoe meer gecenterd je bent, hoe meer ruimte het krijgt. Iets wat als een probleem in jouw leven verschijnt, kan zomaar een zegening zijn. Dus ook op dit gebied. Is het werkelijk een probleem of is het precies waar je om gevraagd hebt, alleen in een verpakking die je even niet aan zag komen?

Is het wel waar?

Het is een productieve week met veel thema’s. Een week die van jou verlangd om uit de zorgen te stappen die je altijd hebt gehad. Want wat is er nu werkelijk aan de hand? Is dat wat je er altijd op geplakt hebt ook wel echt de realiteit? Of is het tijd voor een nieuw deuntje op je platenspeler? Zolang je blijft zien dat niets jou echt kan raken, wanneer je de focus horizontaal houdt in plaats van verticaal.

Jezelf zien en erkennen

Maar ook, dat jij jezelf meer gaat zien en erkennen. Dat je heel lang heel goed voor jezelf gezorgd hebt en wat nu meer plaats mag maken voor een volwassen versie van jou. Dat je de vader en de moeder bent van jezelf en dat er niets te vrezen valt. Dat jij er altijd zal zijn voor jou, dat je er altijd bent geweest voor jou. Dat er niemand is zoals jij, en dat jij steeds meer jouw unieke licht mag gaan laten schijnen in deze wereld. Het heeft het nodig. Voel elke keer weer jouw eigen bodem en stapje voor stapje mag je daar steeds meer op gaan vertrouwen.

Deborah <3

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *