Energetisch weekjournaal 04-03: de weg vrijmaken voor jouw licht

Een week van opbouwen na een enerverende week met de invloed van de volle maan. Je kan deze week wat diepe, donkere zaken tegen gaan komen. Dat klinkt misschien wat heftiger dan het is, want wat het je wilt laten zien is waar jij nog zaken van je ouders of zelfs van levens geleden nog in je systeem hebt zitten die de weg vrij mogen maken voor jou.

Loskoppelen

Alles wat je ooit hebt aangenomen en hebt vastgezet, staat in de weg om jouw eigen lichtje te laten schijnen. Om meer in balans te komen met jezelf. Om heling te geven aan die delen in jou die daar om vragen. Deze week draait het om de aandacht te richten naar die delen van jezelf, of eigenlijk, die jij van jezelf hebt gemaakt, om ze los te koppelen. Dit kan wat weerstand geven en de energie die de afgelopen dagen door ons leven is gegaan heeft daar zeker nog invloed op. Maar laat je niet uit het veld slaan door de gedachtekronkels van je hoofd. Want dit zal je eerder vastzetten terwijl je juist op weg bent naar bevrijding.

Ontvangen wat er is

En bevrijding zit hem in die stukken die jij bent gaan vastzetten terwijl het niets met jou te maken (heeft gehad). Een week van wonderen wanneer je open staat voor alles wat mag komen en dat je kunt ontvangen wat er is. Wat het ook is. Verandering brengt altijd een ongemakkelijk gevoel met zich mee omdat het je naar een plek brengt waar je immers nog niet eerder geweest bent. En de logica van je hoofd probeert alles te be-GRIJPEN. Weet dat je altijd ondersteund wordt. Ook als je het niet voelt, weet dat je omringt bent met altijd de juiste energie om hier doorheen te komen.

Op het juiste moment

Je focus ligt op overvloed in de breedste zin van het woord. Dit kan op allerlei gebieden in je leven zijn. Alleen zie je daar wellicht nog niet helemaal iets van terug. Zoals de natuur zijn grond aan het klaarmaken is om de bloemen weer te laten bloeien, zo werkt dat ook in ons systeem. Je hebt de bodem al omgeploegd, het is nu geduld hebben en goed zorgen voor die bodem. Alles gebeurt altijd op het juiste moment en dat kan soms wel eens langer duren dan dat wij in gedachten hebben.

Hoge trilling

Oude emoties mogen plaats maken voor vergeving. Niemand is fout of slecht, maar soms wel wat minder bewust in de dingen die zij kiezen. Je kunt daar een heel verhaal van maken, of je vergeeft jezelf en de ander om dat wat er heeft plaatsgevonden. Wanneer er meer bewustzijn ergens op is zal je ook anders handelen, zo geldt dat ook voor de ander. Vergeven is een hoge trilling die een hoop zware ballast van je schouders afhaalt en de blokkade om je hart doet laten smelten.

Wie jij wilt zijn

Goed of fout zijn zaken uit het hoofd. Deze dualiteit bestaat niet vanuit de bron en hoeft ook niet te bestaan in jouw wereld. Wanneer je meer vrijheid wilt ervaren mag je die ketens van je hart verwijderen en je zal merken dat er daardoor meer ruimte zal ontstaan voor die dingen die beter aansluiten bij jou en wie jij wilt zijn

Deborah <3

————————————————————————————————————

★ Shine! Circle Sessie 22 april: ontdek jouw passie! ★

Een dag lang de diepte in met workshops en lezingen van Hannah Cuppen (auteur van Liefdesbang en Liefdesroep), Elvira van Rijn (oprichter van Maya Wijsheid) en Caroline Laan (initiatiefneemster Shine!)

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 22-04

Shine! Circle Sessie 22-04: ontdek jouw passie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *