Een nieuwe koers

Dag lieve dames,

Daar ben ik weer, terug van weggeweest! Hebben jullie fijne zomerweken gehad?

Ik heb de afgelopen weken heerlijk genoten van zon, zee, lekker eten en fijn gezelschap, maar heb de afgelopen periode ook gebruikt om te herbezinnen welke richting ik de komende tijd op wil.

Ik voelde namelijk al een poosje dat het niet meer helemaal lekker stroomde, wat voor mij altijd een aanleiding is om eens goed op mezelf in te tunen en mezelf af te vragen waar ik behoefte aan heb en waar ik blij van word. Want alleen op die manier kan het weer gaan stromen nietwaar?
Mijn soulsearching heeft ertoe geleid dat ik besloten heb, en met deze gedachte liep ik al een tijdje rond, om met Shine! een andere koers te gaan varen.

Ik heb de afgelopen jaren met heel veel liefde en plezier een podium geboden aan een prachtig team blogsters om hun boodschap te delen, maar voel nu heel sterk dat ik op eigen kracht verder mag gaan.

Door het ‘oude’ los te laten, wil ik ruimte maken voor een nieuwe vorm die beter past bij wie en waar ik nu ben.

En dat is natuurlijk hartstikke spannend, aangezien ik niet weet wat er komen gaat en waar het leven me heen leidt. Maar ik heb inmiddels ervaren dat het vastklampen aan een bestaande ‘vorm’, uit angst voor het onbekende, niet en zelfs averechts werkt. Dat lijkt me niet zo’n goed idee dus!

Wat ik wel al weet is dat ik me de komende tijd ga richten op mijn werk als Transformatiecoach en trainer, omdat niets me blijer maakt dan dat. Ook mijn missie om vrouwen weer in contact te brengen met hun essentie blijft ongewijzigd! En daarnaast wil ik jullie natuurlijk dolgraag blijven inspireren met mijn schrijfsels!

Ik houd jullie graag op de hoogte van alle ontwikkelingen lieve dames en kijk met heel veel vertrouwen uit naar wat het Universum de komende periode voor me in petto heeft!

I’ll keep you posted!

Liefs Caroline
Founder Shine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *