Een bijzondere ontmoeting met een engel

Energie manifesteert zich in allerlei vormen, die voor ons als mens vaak niet te begrijpen zijn. Soms gebeurt het dat een manifestatie gecreëerd wordt om ons iets fundamenteels duidelijk te maken. Hier volgt mijn waargebeurde verhaal, mijn ontmoeting met een engel…

Als herboren

Het is al weer even geleden dat ik besloot een van mijn favoriete krachtplekken te bezoeken, een prachtig arboretum. Het voelt iedere keer weer alsof ik hier thuiskom, de sfeer is zo verstild en sereen dat ik niet lang nodig heb om me weer als herboren te voelen en er een heerlijke energie door mijn lichaam stroomt.

Veel los te laten

Ik had deze middag eigenlijk een andere afspraak maar op wonderlijke wijze voelde ik, dat ik deze niet door moest laten gaan. Ook ga ik meestal alleen maar voelde intuïtief, dat ik mijn hond wilde meenemen. Ik voelde me wat melancholisch, ik zat midden in een intense periode, waarin ik veel los te laten had, dus een bezoek aan mijn favoriete plekje was een warm welkom! Het was een doordeweekse dag en dus heerlijk rustig, een vriendelijk zonnetje maakte de kleuren nog intenser en ik zocht een bankje op om te genieten van het prachtige uitzicht over de Rijn.

Boomengel

Na even gezeten te hebben besloot ik mijn boomengel (zie foto) op te zoeken, ik kwam haar jaren geleden tegen op een tweehonderd jaar oude eik en ze ontroerde me diep. Ik hou er van met haar te praten, of alleen maar even tegen haar aan te leunen en haar liefde te voelen. Deze keer kreeg ik sterk het gevoel om mijn hand in haar vorm te leggen en ik deed dit zonder mij af te vragen wat de reden was.

Mijn boomengel

Mijn boomengel

Terug naar het bankje

Met mijn vingers volgde ik haar contouren en had de behoefte onder woorden te brengen wat ik voelde. Hardop sprak ik uit benen, vleugels (oh nee armen) en gezicht. Het was alsof ik haar tot leven wilde brengen. Ik besloot mijn weg te vervolgen toen ik een stemmetje hoorde zeggen, ga terug naar het bankje. Ik dacht nog, alweer terug, want ik was van plan een andere route te nemen maar de boodschap was zo duidelijk dat ik er niet omheen kon dus liepen we terug.

Het is prachtig hier

Al lopend richting het bankje zag ik vanuit de andere richting een vrouw aankomen, die zo te zien ook even wilde gaan zitten. Er waren drie bankjes dus ruimte genoeg. Ik naderde de vrouw die inmiddels al een plekje had uitgekozen, ze knikt vriendelijk en zei, ‘Ik zit zo te genieten.’ ‘Fijn’, zeg ik, ‘het is prachtig hier.’ Ik kies het volgende bankje uit en op het moment dat ik langs haar loop begint mijn hond uitzinnig te piepen.

Stil en bijzonder

Ik ken mijn hond en dit is uitzonderlijk! Het is ook niet alleen maar het piepen maar ook de manier waarop ze naar de vrouw kijkt. Ik zeg nog, ‘dit heb ik nog niet eerder bij mijn hond gezien.’ De reactie van de vrouw is vrij opmerkelijk, ze zegt alleen maar, ‘dat weet ik niet.’ Enigszins beduusd zit ik wat voor me uit te staren totdat mijn hond opnieuw heftig begint te piepen en haar aandacht vraagt. Opnieuw haalt de vrouw Sterre aan maar zegt verder weinig tot niets. Het is een stil en bijzonder samenzijn..

Wat is er met haar ogen?

Op een of andere manier is er iets dat me raakt, ik voel dat ze me iets duidelijk wil maken maar ik weet nog niet precies wat. Op het moment dat ik dat voel, draait ze haar gezicht naar mij toe zodat ik haar nog beter kan zien. Haar leeftijd schat ik ruim in de vijftig, ze heeft een jong gezicht en een prachtige liefdevolle uitstraling. Ineens zie ik iets opvallends in haar gezicht en denk nog, wat is er met haar ogen? Ik kijk nog een keer en zie dat ze witte wenkbrauwen heeft, ik was al stil maar nu helemaal.

Het is tijd om te gaan

Om me niet te vergissen kijk ik nog een keer maar ik zie het goed. De vrouw stapt op en ze zegt met een prachtige lach, ‘Zo, het is tijd om verder te gaan.’ Mijn hond wil haar nog achterna, ze trekt zo hard dat ik wel moet opstaan. Het park is zo groot dat ik haar nog ergens zou moeten kunnen zien maar ze is verdwenen zo snel als ze kwam, opgelost…

Mijn eigen werkelijkheid creëren

Ik ben geraakt en voel me emotioneel, rustig laat ik tot me doordringen wat er is gebeurd en realiseer me dat ik zelf onbewust gemanifesteerd heb. Mijn handen die haar aanraakten op de boom hebben mijn waarheid gespiegeld in de materie. Ik ben in staat mijn eigen werkelijkheid te creëren, in dit geval een positieve creatie! Ik kreeg een ervaring aangereikt, die mij ten diepste liet zien hoe we vanuit zelfliefde kunnen manifesteren. Het universum geeft prachtige cadeaus, aan iedereen!

Miracles happen to those who believe in them -Bernard Berenson

Ik werk als intuitive coach en healer in mijn praktijk, ‘Herinnerjewiejebent’ en dit doe ik samen met mijn prachtige lichtteam.

In liefde,
Marlies Groenenberg

www.herinnerjewiejebent.nl
info@herinnerjewiejebent.nl

 

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs en boekentips ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *