Een andere kijk op hooggevoeligheid

Onlangs heb ik prachtige inspiratie opgedaan over het thema: ‘Wat zijn de oneindige mogelijkheden voor kinderen en ouders en volwassenen voorbij hooggevoeligheid (als probleem)? Ik kan niet anders dan deze prachtige sprankels en inspiratie in dit blog met jou delen.

Beschermende muurtjes

Want hoe zou het zijn als er voorbij gegaan wordt aan hooggevoeligheid als probleem of last door er vanuit te gaan dat het juist potentie en mogelijkheden biedt? Wat als hooggevoeligheid helemaal oké is zoals het is? Hooggevoelige kinderen, maar natuurlijk ook volwassenen, nemen extreem veel waar met hun zintuigen en van de gevoelswereld om hun heen. En dat is oké. Er is niets verkeerds aan. Vaak denken we dat we ons zouden moeten beschermen tegen al deze indrukken en energieën. Maar wat als er nu een andere, tegenovergestelde mogelijkheid is? Wat nu al je je ‘beschermende muurtjes’ om je heen laat zakken en je je energie zich juist naar buiten toe vergroot i.p.v. jouw energie te beschermen in bijvoorbeeld een ballon of lichtcirkel?

Oneindige creatiekracht

Wat er dan gebeurt, zal ik je vertellen. Als je alle indrukken en gevoelssferen de oneindige ruimte in het universum in laat gaan, dan zullen de weerstanden daartegen verminderen. De indrukken lossen als het ware vanzelf op omdat je het niet meer compact om je heen houdt, maar het letterlijk alle vrijheid en ruimte geeft. En deze vrijheid en ruimte die je dan ervaart, biedt jou weer oneindige creatiekracht.

Beperkingen veranderen

Hierin heb ik mij laten inspireren door een voor mij fantastische ‘leermeester’: Merlijn Wolsink. Deze manier van kijken is een eigen bewerking en vind zijn oorsprong binnen Access Consciousness™. Access biedt tools om alle soorten en maten van beperkingen op hoge snelheid te veranderen en het stellen van vragen te gebruiken als kracht om te creëren. Wat zijn de oneindige mogelijkheden?

Super enthousiast

Ik ben hier zelf super enthousiast over geraakt de afgelopen maanden vanwege eigen gebruik en het toepassen ervan tijdens consulten. In mijn volgende blogs voor Shine! zal ik jullie hierover meer vertellen. Maak er een mooie decembermaand van!

Lieve groet,
Manon

Ps. Graag nodig ik je uit voor de gratis Online Workshop:
Hoe ga je om met gedachtes en emoties bij je (hoog)gevoelige kind?

Datum: donderdag 14 december om 20.00 uur

Hier kan je je opgeven en meteen je plekje reserveren.
https://events.genndi.com/register/
Helemaal leuk als je erbij bent natuurlijk!

————————————————————————————————————

★ Leren vertrouwen op je innerlijke stem ★


Wil je ook ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van verschillende gastsprekers waaronder Tijn Touber!

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!In deze video vertelt Tijn Touber wat hij die dag gaat brengen:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *