Door niets doen naar ware creatiekracht

Samen met mezelf zoek ik de stilte op. Gewoon thuis, alleen op mijn bank in mijn knusse woonkamer. De kinderen zijn net door hun vader opgehaald. Op de achtergrond hoor ik het knarsen van gedroogd gras dat mijn konijn met haar schattige tandjes fijn maalt. Het is tijd voor mij en ik geniet van de rust en de ruimte die er nu is. Ik geef me over en laat mij meenemen in het niets.

Stil zijn

In het niets ontmoet ik mijn intuïtie op haar meest heldere standje. Ze is er altijd maar in de stilte kan ik er makkelijker bij. Ze laat me voelen hoe belangrijk het is om regelmatig helemaal niets te doen. En dat niets doen soms mis wordt begrepen. Niets doen is soms letterlijk stil zijn en niet bewegen. Maar niets doen is nog veel meer…

Mega je best doen

Door te leren vertrouwen op jezelf en het leven kun je van niets doen een ware creatiekracht maken. Heel hard werken en mega je best doen, voor mij werkt dat al een tijdje niet meer. Sterker nog, ik raak er van in conflict met mezelf en de ander. Het is niet meer de manier want er zit een oude overtuiging achter. De overtuiging dat ik niet goed genoeg ben zoals ik ben, ik moet dus extra mijn best doen voordat ik het goed doe. Uitputtend en vanuit deze intentie creëer ik niets dat gezond voor mij is.

Ballen hooghouden

Heerlijk niets doen en dan toch mooie kansen voor mezelf naar mij toe trekken, het kan. Te beginnen bij ruimte maken voor mezelf. Niet te snel het lichtje in mij weggeven aan een ander die in het donker zit. Eerst zelf vervuld zijn van genoeg licht voordat je het weg geeft, echt heel belangrijk. Dweilen met de kraan open is wat je creëert als je te snel weggeeft wat je eerst zelf nodig hebt. Met het gevolg dat je weer heel hard gaat werken en doen om alle ballen hoog te houden. De overtuiging dat je het niet goed doet sluipt er weer in want die is bij deze door jezelf bevestigd. De ballen beginnen uit de lucht te vallen. Shit!

De stroom komt op gang

Ruimte en geduld voor jezelf dus. Geniet eerst zelf van het licht dat het niets doen jou oplevert, echt het mag! Voel hoe mooi, talentvol, liefdevol en krachtig jij bent. Juist door het allemaal even voor jezelf te reserveren. Jij zorgt goed voor jou, wauw! Langzaam aan merk je dat de stroom van het vruchtbare niets doen op gang komt. Je raakt geïnspireerd en durft te dromen over wat je echt wil. Je verbindt een actie aan je wens door het bijvoorbeeld uit te schrijven of te delen met iemand.

Liefdevol naar jezelf

Stap voor stap komen de juiste mensen op je pad. Verwacht geen groot doorslaggevend wonder, kijk naar de kleine details. Het niets doen werpt zijn vruchten af want jouw intentie is liefdevol naar jezelf. Hierin ligt het wonder verscholen. Hoe meer jij ‘ja’ zegt op jezelf des te meer moois er bij je kan komen. Dit effect geeft je vertrouwen in het leven en zo blijf je eindeloos oogsten vanuit het niets doen.

Klaar om te kiezen voor jezelf?

Vind jij het moeilijk om ruimte en stilte voor jezelf te creëeren? Ben jij veel te veel aan het ‘doen’ dan goed voor je voelt? Blijf jij steeds tegen een bepaalde blokkade of overtuiging aanlopen? Ben jij er klaar voor om te kiezen voor jou? Als Vocal Coach en Intuïtief Coach kan ik jou via de methode ‘Zing je Vrij!’ in contact brengen met de mooie zelfverzekerde vrouw die jij werkelijk bent. Via de stem kunnen we de blokkerende overtuigingen vrij zingen. De stem is helend en een mooi middel om jezelf te bevrijden. Op naar minder doen en meer zelfliefde via de stem, dat kado ben jij waard! Wees welkom voor een proefsessie ‘Zing je Vrij!’

Liefs Vanessa

————————————————————————————————————

★ Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? ★


Wil je ook ook beter in contact komen met je intuïtie en leren vertrouwen op jouw innerlijke stem? En vraag je jezelf weleens af hoe je intuitie herkent en hoe je er in de hectiek van het dagelijks leven verbinding mee houdt?

Op zondag 4 februari aanstaande gaan we tijdens de Shine! Circle Sessie een dag lang in op deze vragen. Met workshops en lezingen van verschillende gastsprekers waaronder Tijn Touber!

Klik op onderstaande button voor meer info en ticketverkoop!
Er is nu een Early Bird kortingsactie!

PROGRAMMA SCS 4-02

In deze video vertelt Tijn Touber wat hij die dag gaat brengen:


Wil je de sfeer proeven? Kijk dan de ‘aftermovie’ van de vorige keer!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *