De Reis naar het Hart

Wil jij ook alleen nog die dingen doen die in lijn liggen met wie jij werkelijk bent? Echt vanuit jouw hart leven? En kun je al voelen hoe bevrijdend dat zou zijn, maar word je soms nog belemmerd door oude ‘shit’ en ingesleten denkbeelden?

Naar hartbedragen bewustzijn

We bevinden ons momenteel in een diepgaand transformatieproces waardoor we, zowel individueel als collectief, steeds meer gaan van een ego- naar een hartgedragen bewustzijn. Dat wil zeggen dat we minder gaan leven vanuit angst en meer vanuit ons hart, vanuit liefde. Prachtig vind je niet? Maar dat betekent wel een enorme verandering, aangezien we van jongs af aan hebben geleerd om te leven vanuit ego, waarbij we onszelf een arsenaal aan overtuigingen en gedragspatronen hebben aangemeten, die helemaal niets te maken hebben met wie we werkelijk zijn.

Terugkeren naar de kern

Om weer terug te keren naar ons ‘zelf’, onze essentie, moeten we de nodige lagen door. Als de ringen van een ui die worden afgepeld, waardoor je steeds dichter bij de kern komt. Of als een geboorte, waarbij je eerst de weeën moet doorstaan om iets nieuws en puurs geboren te laten kunnen laten worden. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer innerlijk werk je verricht, hoe zuiverder jouw ‘ontvangstkanaal’ wordt en hoe meer je in contact komt met de kracht van jouw hart, de poort die toegang geeft tot de universele wijsheid en de oneindige mogelijkheden.

De beloning is groot!

Ik heb persoonlijk ervaren hoe het is om al die lagen af te pellen, aangezien mijn transformatiereis zo’n twintig jaar geleden begonnen is. Ook weet ik hoe pittig het kan zijn om dit ontwikkelingsproces door te maken met alles wat daarbij ‘vrij’ komt. Maar ik weet inmiddels ook dat de beloning voor al dit innerlijke werk groot is! En hoe verrijkend en vervullend het is om steeds meer vanuit mijn hart te leven en om dat te doen wat in lijn ligt met mijn zielsbestemming.

Ontzettend bevrijdend

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dagelijks mijn talenten kan inzetten bij dat wat ik het liefste doet. Dat ik door de jaren heen de nodige zelfkennis heb vergaard en heb leren vertrouwen op mijn intuïtie, waardoor ik nu bewustere keuzes kan maken. Dat ik beter aanvoel welke dingen er écht, vanuit de kern, bij me passen om vervolgens daarmee mijn leven in te richten. Het achterlaten van mijn oude shit heeft zo ontzettend bevrijdend voor me gewerkt, dat gun ik iedere vrouw!

De weg naar jouw hart vrijmaken

Ik wil daarom niets liever dan de kennis en inzichten, die ik in de loop der jaren heb opgedaan in mijn eigen proces én in mijn jarenlange ervaring als coach aan jullie en jou doorgeven. Je begeleiden bij jouw transformatieproces van ego- naar hartgedreven bewustzijn. Je helpen om de patronen en processen te doorzien die je nog blokkeren en je helpen die te transformeren, waardoor de weg naar jouw hart weer vrij kan stromen. Waardoor je bewuste keuzes kunt gaan maken en jouw leven helemaal kan inrichten naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past.

De Reis naar het Hart Intensive

Daarom start ik in september ‘De Reis naar het Hart’, een intensief 4 maanden traject, waarbij je, onder mijn begeleiding en samen een groep van ca. 8 gelijkgestemde vrouwen, jezelf écht gaat bevrijden van dat wat je nog tegenhoudt. Het traject bestaat uit gezamenlijke verdiepingsdagen, online ontmoetingen en persoonlijke 1-op-1 coaching.

Diepgaande inzichten

Met ‘De Reis naar het Hart’ wil ik je een veilige omgeving bieden om jouw transformatieproces in korte tijd in een stroomversnelling te brengen en tot diepgaande inzichten te komen, waarbij ik mijn expertise, ervaring én mijn helder voelen en weten inzet om je verder te helpen.

Yes, ik wil!

Klinkt dit als een ‘Yes, ik wil’ voor jou? Mail me dan op caroline@yourdailyshine.nl voor meer informatie.

Ik hoop je in september te ontmoeten!

Lfs Caroline ❤️
Founder Shine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *