De Reis naar het Hart Intensive

De Reis naar het Hart

Worden wie je werkelijk bent!

Wil jij ook alleen nog die dingen doen die in lijn liggen met wie jij werkelijk bent? Echt vanuit jouw hart leven?

Kun je al voelen hoe bevrijdend dat zou zijn, maar word je soms nog belemmerd door oude ‘verhalen’ en hardnekkige denkbeelden?

Trek je nog de situaties aan die je niet wilt aantrekken en verval je steeds in hetzelfde patroon?

Vind je het lastig om keuzes te maken, uit angst het verkeerde te kiezen?

En vind je het moeilijk om bepaalde situaties of personen los te laten, omdat je niet weet wat ervoor in de plaats komt?


De Reis naar het Hart

Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de Reis naar het Hart! De Reis naar het Hart is een intensief 4 maanden traject, waarbij je, onder mijn begeleiding, jezelf écht gaat bevrijden van dat wat je nog tegenhoudt om het leven te creëren dat in alle opzichten bij je past. Ik begeleid je in jouw proces van ego- naar hartgedragen bewustzijn.

Met dit traject kun je jouw ontwikkelingsproces in korte tijd in een stroomversnelling brengen. Wat het je nog meer brengt?

  • Je bevrijdt jezelf van dat wat je nog blokkeert, zodat je de regie over je eigen leven kunt nemen
  • Je kunt bewuste keuzes maken en bent in staat beter te kiezen voor dat wat werkelijk bij je past
  • Je leert jezelf beter kennen, waardoor je beter aanvoelt waar jouw behoeften liggen en wat fijn en goed is voor jou.
  • Je komt meer in contact met jouw intuïtie en kunt meer op jezelf te vertrouwen
  • Je bent beter in staat patronen te doorzien, waardoor je je leven kunt bijsturen
  • Je trekt meer de situaties en personen aan waar je blij van wordt en kunt volop gaan genieten van het leven!


De Bouwstenen van de Reis

Je start deze reis samen met een groep van 8 gelijkgestemde vrouwen. Ik weet namelijk uit ervaring hoe krachtig het is om elkaar als vrouwen te ondersteunen. Het traject bestaat uit persoonlijke 1-op-1 begeleiding, gezamenlijke verdiepingsdagen en online ondersteuning. Hieronder een beschrijving van de ingrediënten.

Individuele begeleiding

Tijdens het traject vinden er twee persoonlijke 1-op-1 gesprekken plaats, waarbij ik uitgebreid met je inga op jouw persoonlijke thema’s en hetgeen jij wilt bereiken. Deze gesprekken kun je inplannen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Verdiepingsdagen

Daarnaast komen we iedere maand, op afwisselende sfeervolle locaties, ‘live’ bij elkaar tijdens de verdiepingsdagen. Het doel van de dagen is om tot nieuwe inzichten te komen, je bewustzijn te verruimen, ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen in het transformatieproces. Ik zal tijdens de dagen, naast mijn ervaring én mijn vermogen tot helder weten en voelen, ook meditaties, visualisaties en andere werkvormen inzetten, waardoor je diepere lagen in jezelf kan aanraken en jezelf nog beter kan leren kennen. De verdiepingsdagen bestaan uit de volgende onderdelen:

De regie nemen

• Zonder oordeel naar jouw huidige situatie kijken
• Verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen leven
• Hoe ziet jouw ideale situatie eruit?
• Wat weerhoudt je? Afweermechanismen en overtuigingen
• Het besluit nemen om zelf aan het roer te gaan staan

De ingrediënten voor innerlijke bloei

• Het vergroten van je zelfliefde en zelfcompassie
• Je niet identificeren met jouw gedachten/overtuigingen/emoties
• In contact komen met jouw behoeften en wensen
• Zelfvertrouwen, jouw ruimte durven innemen
• Het herkennen van de verschillende delen in jou (pleaser, perfectionist)

Met gasttrainer: Lisette Thooft!

Leven vanuit vertrouwen

• Van het hoofd naar het hart
• In contact komen met jouw intuïtie
• Jouw waarheid leven
• Intuïtie vs. angst
• Oordeelloos waarnemen
• Durven handelen naar wat jij voelt
• Vertrouwen op jezelf en het leven

Manifesteren vanuit authenticiteit

• In contact komen met jouw vuur
• Groots denken, denken in overvloed
• Stappen durven zetten/volharden
• Experimenteren
• Het resultaat loslaten
• Flow

Systemische opstelling

Een heel bijzondere en ook krachtige manier om jezelf beter te leren kennen is middels het werken met paarden. Ja, je leest het goed! We gaan namelijk ook een dag lang, op een heerlijke buitenlocatie, een systemische opstelling doen (vergelijkbaar met een familieopstelling), waarbij de paarden het verhaal vertellen. Paarden zijn bijzonder sensitieve dieren, die ons puur en zonder oordeel spiegelen. Ik weet uit ervaring dat een dergelijke opstelling, naast dat het een magische ervaring oplevert, een erg mooie manier is om oude patronen in een korte tijd zichtbaar te krijgen en te transformeren.

In dit onderdeel werk ik samen met Coby van der Hoeff van Kifungo, die de dag faciliteert en de symboliek van de paarden voor ons op prachtige wijze vertaalt. (www.kifungo.nl)

Online ondersteuning

Tussen de ‘live’ momenten in zullen we elkaar ook regelmatig online treffen, waardoor je continu gesteund wordt in jouw proces. We plannen, naar gelang de behoefte, Q&A’s in, waarbij ik zal ingaan op de vraagstukken waar je op dat moment mee bezig bent. Ook kan je deelnemen aan de besloten Facebookgroep, waar je niet alleen met mij, maar ook met de groep kunt delen.

De kosten, data en locaties

Voor deze intensive betaal je nu een pilotprijs van 1497,- inclusief BTW (normaal 1947,-). Het is mogelijk dit bedrag in vier termijnen te betalen. Je betaalt dan 375,- euro incl. BTW per maand.

Ja, ik Wil! Ik betaal in een keer Ja, ik Wil! Ik betaal in termijnen

Nb. De kosten voor persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn in veel gevallen belastingtechnisch aftrekbaar!

Data

• vrijdag 7 september: kickoff/1e verdiepingsdag ‘De regie nemen’

• vrijdag 28 september: 2e verdiepingsdag Systemische opstelling

• woensdag 31 oktober: 3e verdiepingsdag ‘de ingrediënten voor innerlijke bloei’, met gasttrainer Lisette Thooft!

• vrijdag 16 november: 4e verdiepingsdag ‘Leven vanuit vertrouwen’

• vrijdag 14 december: 5e verdiepingsdag ‘Manifesteren vanuit authenticiteit’

• Persoonlijke coachgesprekken: in onderling overleg in te plannen.

• Online Question & Answer Sessies: in onderling overleg in te plannen.

Afwisselende Locaties

De verdiepingsdagen vinden zowel in Amstelveen op het ‘hoofdkwartier’ van Shine! plaats, als op verschillende sfeervolle locaties in Nederland. Soms dus misschien wat verder weg van huis, maar op reis gaan is natuurlijk altijd een avontuur!

De coachgesprekken kunnen, al naar gelang jouw voorkeur, ofwel in de praktijkruimte van Shine! in Amstelveen, ofwel via Skype plaatsvinden.

Wil je nog iets weten?

Wil je nadere informatie of wil je nog iets vragen? Mail me dan op: caroline@yourdailyshine.nl Of bel me op: 06 46117931.

Caroline Laan

Waarom de Reis naar het Hart?

Wie ben ik en waarom de Reis van het Hart? Mijn naam is Caroline Laan, 44 jaar, partner van Martijn en moeder van Kate en woonachtig op IJburg in Amsterdam. Ik ben werkzaam als trainer/coach en tevens de oprichtster en communitymanager (mooi woord he!) van inspiratieplatform Shine!

Terugkeren naar onze essentie

Ik ben van mening dat hoe meer innerlijk werk je verricht, hoe zuiverder jouw ‘ontvangstkanaal’ wordt en hoe meer je in contact komt met de kracht van jouw hart, de poort die toegang geeft tot de universele wijsheid en de oneindige mogelijkheden. Om weer terug te keren naar ons ‘zelf’, onze essentie, dienen we eerst de nodige lagen af te pellen. Je kunt het zien als het afpellen van een ui, waardoor je steeds dichter bij de kern komt.

De beloning is groot

Ik heb persoonlijk ervaren hoe het is om al die lagen af te pellen, aangezien mijn transformatiereis zo’n twintig jaar geleden begon. Ook weet ik hoe pittig het kan zijn om dit ontwikkelingsproces door te maken met alles wat daarbij ‘vrij’ komt.

Maar ik weet inmiddels ook dat de beloning voor al dit innerlijke werk groot is! En hoe verrijkend en vervullend het is om steeds meer vanuit mijn hart te leven en om dat te doen wat in lijn ligt met mijn zielsbestemming. Om steeds meer op mezelf te vertrouwen en dat te doen wat voor mij goed is. Het heeft er bij mij onder meer toe geleid dat ik de advocatuur achter me heb gelaten en het werk ben gaan doen dat echt, vanuit de kern, bij me past!

Het hart is de toegangspoort tot oneindige mogelijkheden

Leren vertrouwen op mijn intuïtie

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dagelijks mijn talenten kan inzetten bij dat wat ik het liefste doe. Dat ik door de jaren heen de nodige zelfkennis heb vergaard en heb leren vertrouwen op mijn intuïtie, waardoor ik nu bewustere keuzes kan maken. Dat ik beter aanvoel welke dingen er écht bij me passen om vervolgens daarmee mijn leven in te richten. Het achterlaten van mijn oude ‘shit’ en het verruimen van mijn bewustzijn heeft zo ontzettend bevrijdend voor me gewerkt, dat gun ik iedere vrouw!

Ik wil graag jouw reisbegeleider zijn

Ik wil daarom niets liever dan de kennis en inzichten, die ik in de loop der jaren heb opgedaan in mijn eigen proces én in mijn jarenlange ervaring als coach aan jullie en jou doorgeven. Je begeleiden bij jouw transformatieproces van ego- naar hartgedreven bewustzijn. Je helpen om de patronen en processen te doorzien die je nog blokkeren en je helpen die te transformeren, waardoor de weg naar jouw hart weer vrij kan stromen. Waardoor je bewuste keuzes kunt gaan maken en jouw leven helemaal kan inrichten naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past.

Ga je mee op avontuur?

Lfs Caroline ❤
caroline@yourdailyshine.nl

Wil je me nog iets beter leren kennen? Lees dan dit interview.
Heb je meer behoefte aan individuele begeleiding? Kijk dan even hier.

Ja, ik Wil! Ik betaal in een keer Ja, ik Wil! Ik betaal in termijnen