De Isha Ashram: door en voor lichtbrengers

De grote zwarte koe voor de ingang van de Dyana Linger, wijst ons de weg. Met zijn ene poot in actiehouding staat hij symbool voor de wachtstand, waarin hij in dit geval wacht op Shiva. Niet wetende hoelang. Niet wetende waarop.

Het ultieme symbool

Het is het ultieme symbool voor de mens zijn grootste uitdaging; het loslaten van controle en zich overgeven aan de flow van het leven. Zonder te weten waar het naartoe gaat. Zonder te weten wat het is en hoelang het duurt.

Nederig

De indrukwekkende trappen verschaffen ons de ingang tot de verbluffende binnentuin. Als een pretpark voor bewuste volwassenen, doemt de ene na de andere moderne verlichtingsattractie, waaronder een tempel versiert met honderden kaarsjes waarbij de liggende vrouw voor de ingang ons wijst op onze nederigheid. En nederig dat word je.

Bundel liefde

Het is van onmenselijke orde wat hier is neergezet; de mate van toewijding, ontzag en zorg is ongekend en veegt me finaal van m’n nietsontziende sokken. Verbijsterd ben ik door de schoonheid en precisie waarmee de inrichting en natuurlijke aanplanting is bepaald. Met zoveel liefde en detail werken ze hier dag en nacht om hun treasure in ere te houden wat je als een onontkoombare bundel liefde overmant.

Levensprana

De tempels en contretes zijn van luxe niveau en geven je de comfort waar je als reiziger door India nog weleens naar verlangt. Het is schoon, fris en het ademt aandacht. De mensen ademen liefde. Zelfs het gras ademt liefde wanneer je eroverheen loopt. Je voeten zijn de toegangskanalen om deze overvloedige levensprana op te slurpen en de extatische golf bereidwillig door je lichaam te bypassen.

Snoepwinkel

Als een kind in een snoepwinkel brengen de kleuren me in hypnose en verleiden me naar binnen. Gedragen door de chants, wierook en kalme energie moet ik moeite doen om niet als een hitsige bij achter haar nectar aan te zweven. En het zijn niet alleen maar heilige attracties die mijn hart een slag doen overslaan. Zo is er een hippe lunchbar, puike shop en kolossale eetzaal waar we iedere dag twee keer van een uitbundige vegan maaltijd mogen genieten.

Business gedragen door inner wisdom

En midden op deze tempelspeelplaats vind je tevens een heus kantoor. En dat is geen kantoor zoals wij ‘m kennen; het is een gezellig georganiseerde chaos, waar mensen op kussentjes gepassioneerd bomen over een volgend immens project. Het is de verstrengeling van onze westerse business-kwaliteit met de oosterse inner wisdom. Zo begint iedere dag met een meditatie en wordt er gedurende de dag gechant.

Rally for Rivers

En klaarblijkelijk is het de factor voor succes; de huidige ‘Rally for Rivers’ campagne van Sadguru is van een immens kaliber en bereikt nagenoeg de hele bevolking, waaronder de voltallige huidige ministerraad. En dat amper in 60 dagen tijd. Iets waarvan de wereld kan leren. Het is de manier om bewustheid te creëren en de politieke agenda vanaf een andere zijde te bestieren. In plaats van dingen aan te vechten, een eigen beweging te accelereren.

Ongekend.

Het is de Isha ashram in India, de plek gecreëerd door en voor lichtbrengers. Het is een plek waar je zomaar eens de gelukkigste dagen van je leven kunt spenderen. De plek die je, door de hoge energie, serieus uitdaagt en binnenstebuiten keert en waar je, mede daardoor, herboren van terug komt!

 

————————————————————————————————————

★ Save the Date Early Birds ★

Jaaaa, het programma voor de Shine! Circle Sessie van 4 februari as. is bekend!

Het thema is: ‘Leven vanuit intuïtie en vertrouwen’ en de sprekers zijn: Tijn Touber, Sara Hermanides, Sven Goedbloed en Joke Oosters.

Het gaat weer een heel bijzondere dag worden dames, dus noteer 4 februari as. alvast (met Shine! rood) in je agenda!

Koop je kaartje nu alvast met een tientje korting! Of koop een passe-partout met 30 euro korting, dan kun je ook nog de workshops bijwonen van Hannah Cuppen en Lisette Thooft.

Het programma vind je op:

Shine Circle Sessie 4-8: leven vanuit intuïtie en vertrouwen

Meet you in the Circle ladies!
Liefs Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *