De controle loslaten opent deuren

Gister luisterde ik naar een te gekke audio van Dr. Dain Heer waarin het zo mooi binnen kwam dat NU het moment is; voor jou mooie jij om te kiezen, om je niet langer te verbergen, de mooie gave die je hebt te laten zien via je business, dat je je lang genoeg hebt verborgen, dat je de controlefreak die je bent los mag laten.

Focus

En mijn waarheid is dat we allemaal een controlefreak zijn. De één wat meer dan de ander. Ook ik blijf daarnaast graag structuren en organisatie in mijn bedrijf gebruiken. Maar niet meer vanuit krampachtigheid. Focus is heel belangrijk. Waarom doe je wat je doet? Wat is je diepe verlangen / de reden dat je een eigen business hebt?

Vragen aan jezelf

Ik was een controlefreak tien plus. Maar nu niet meer en dat is zo’n verademing. Heerlijk gewoon en dat gun ik jou ook zo. Dat brengt mij NU bij jou. Vraag jezelf eens af:
– Waarin ben jij, als je eerlijk bent, een controlefreak in je eigen business?
– Hoe lang zou dit lijstje worden bij jou? Je kan dit voor jezelf eens opschrijven om te zien welke blokkades dit voor je geeft.
– Durf jij te erkennen welke controlefreak je bent?
– En wat zou er gebeuren als je de controle eens meer zou loslaten in je business?

Erop vertrouwen

Alle deuren zullen voor je opengaan. Als je je maar ontspant en alles laat stromen. Je hebt veel meer power in je dan je denkt. Ook jij kan deze power gebruiken om de controle steeds verder achter je te laten. Alles wat je te doen hebt is je controle te erkennen, los te laten en er op te vertrouwen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Voor jou ben ik de expert controlefreak en een hele ervaren coach. Hoe zou het voor jou zijn om in een klein groepje tijdens een live dag hier aandacht aan te geven? Live dag: Reken af met de controlefreak die je bent in je business met als resultaat:
– Dat je alle inzichten en tips direct blijvend kan toepassen in je business.
– Dat je vele malen sneller en makkelijker door deze controlefreak die je bent (een kleine of een GROTE) heen kan breken.
– Dat de energie zich ontspant en jij de klanten en de inkomsten aantrekt die jij wenst.
HIER kan je er meer over lezen en je aanmelden.

Ik kijk er super naar uit in een mooi groepje, die altijd precies goed bij elkaar past, hier samen met jou mee aan de slag te gaan.

Lieve groet,
Manon
Via Manon Stralend Ondernemen: viamanon.nl

PS:
Ik heb ook een gratis oefening voor je : Krachtige oefening naar jouw bron van succes als stralende ondernemer: Ga voorbij aan je eigen blokkades van gedachtes & gevoelens. Deze kan je HIER gratis aanvragen

————————————————————————————————————

Wil jij ook wekelijks de beste blogs ontvangen? Meld je dan hier aan en ontvang ★YOUR WEEKLY SHINE★ als eerste in je inbox!

Enneh… volg je ons eigenlijk al op Facebook? Jouw dagelijkse dosis Shine! direct op je tijdlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *