Vertrouwen houden met visualisaties

Vind je het soms ook lastig om vertrouwen te houden in dat wat je wilt bereiken? En twijfel je er soms aan of het wel écht mogelijk is om dat in je leven aan te trekken wat je graag wilt aantrekken?

Niet anders gewend

Heel herkenbaar! En hartstikke logisch, aangezien we het ook helemaal niet gewend zijn om erin te geloven dat het leven ook moeiteloos kan verlopen. Het is dan ook niet zo gek dat we soms vervallen in het denken in tekorten en onmogelijkheden in plaats van in mogelijkheden en overvloed.

Visualiseer jouw wens!

Wat mij altijd helpt als ik in zo’n negatieve spiraal zit, is visualiseren! Dat is een enorm krachtige manier om je vertrouwen te herstellen. Bij een visualisatie stel je jezelf zo levendig mogelijk voor dat je, dat wat je wenst, al bereikt hebt.

Help het universum

Ga er even rustig voor zitten, sluit je ogen en stel je, tot in detail, jouw ideale leven of situatie voor. Hoe voel je je dan, waar ben je, wat zie je, wat hoor je, wat ruik je, wie zijn er bij je? Probeer jezelf even helemaal onder te dompelen in het heerlijke gevoel wat de visualisatie bij je opwekt. Daardoor krijgt het universum namelijk de kans die positieve vibes, in de vorm van jouw wens, naar je terug te sturen.

Vertrouwen op het leven

Ik merk dat, hoe vaker ik visualiseer, hoe meer ik erop vertrouw dat het leven mij precies dat brengt wat ik nodig heb!

Hoe ziet jouw ideale leven eruit?

Lfs Caroline ❤️
Founder Shine!

Wil jij ook meer op het leven en jezelf leren vertrouwen? In september start de Reis naar het Hart. Kijk voor meer info op: www.dereisnaarhethart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *