Daily Note: contact maken met je innerlijke wijsheid

Heb jij op dit moment ook zo’n behoefte aan mildheid en compassie? En dan doel ik met name op zelfcompassie en het lief zijn voor jezelf.

Zachtheid en rust

Hoe zou het zijn om zelfoordeel en dwangmatig ‘moeten’ te vervangen voor zachtheid en rust?

Het wijze deel

Wat mij hierbij helpt is om, op de momenten dat mijn innerlijke criticus of mijn pusher van zich laten horen, mezelf af te vragen wat het ‘wijze deel’ in mij zou zeggen of doen. En ik kan je vertellen, de wijze vrouw in mij, is een stuk vriendelijker en milder dan de criticus en de pusher! 😉

Wat brengt dat jou?

Wat brengt het jou op als je vaker contact maakt met jouw innerlijke wijsheid?

Lfs Caroline ❤️
Fouder Shine!
www.dereisnaarhethart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *