Dagenergie zaterdag 12 augustus

Een dag waarin je lekker mag ontspannen en alles even de boel kunt laten. Je ziet hoe je gegroeid bent de afgelopen tijd doordat je niet meer mee gaat in gedachtes en onderdrukte gevoelens van de ander.

Zie zoals het is

Hierdoor hou jij jouw eigen ruimte. Weet dat alles wat je voelt voor een groot deel (eigenlijk alles) niet van jou is. Geniet van alles wat er vandaag op je pad komt zonder daar enig oordeel over te hebben. Maar zie het gewoon zoals het is. En vraag telkens weer hoe het nog beter kan worden dan dat. Want wanneer je in de vraag blijft, blijf je uit de conclusie.

Jezelf erkennen

Het is ook tijd om jezelf te gaan erkennen. Voor de bijdrage die jij bent. Voor jezelf, maar ook voor andere om je heen. En de bijdrage die de ander is voor jou. Alles wat niet meer bij je past zal vanzelf van je afvallen wanneer je voorbij die stukken functioneert. En wanneer dingen nog niet klaar zijn zal het zeker deze dagen gaan laten zien waarom dat is en waarom het nog niet uit je leven is zodat jij weer de volgende stappen kunt zetten om daar los van te komen.

Deborah <3

Ps. Ik werk mee aan de Shine! Circle Sessie van 1 oktober as. met het thema: Naar meer zelfliefde! Kom je ook? Er is tot 3 september as. een korting voor Early Birds. Benieuwd naar het programma? Kijk dan op:

shine-circle-sessie-1-oktober-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *